-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.081
SimdiC
canım kan ver zaten artısı takıp etmen gerekiyor bir daha vereceksin. Gıt ver aklın kalmasın ona göre dikkat edersın
Nerede ben kan vereyim ki simdiGit Canım kan ver testte çıktıysa bende adetten 1 gün önce kan verdım çıktı. Zaten ıkı gün sonra tekrarlamak gerekiyor. Fazla testın varsa evde tekrar yap pozıtıf çıkarsa yine doğru kan vermeye
Acillerde verirsin bende birazdan gideceğim vermeyeSimdi
Nerede ben kan vereyim ki simdi
Canım merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına al inşallah bebeğini bende femara kullandım ayın 4 ünde çatlatma iğnesi olacağım merak ettiğim ilişli günlerini nasıl yaptın iğne günü de birliktelik oldu muYumurtayı kalıtelı yapıyormuş kimyasal rıskını azaltıyor bıde ınofolıc kullandım hamıle kalana şansını arttırıyor
Canım merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına al inşallah bebeğini bende femara kullandım ayın 4 ünde çatlatma iğnesi olacağım merak ettiğim ilişli günlerini nasıl yaptın iğne günü de birliktelik oldu mu
Hadi insallah canim guzel haberler alirizBen verdim ama 2 sast sonra cikar dedi sonuclar
İnsallah bakalim hayirlisi senin son adet tarihin neydiHadi insallah canim guzel haberler aliriz
Merhaba heyecanlı bekleyişin güzel sonuclanacak gibi duruyor maşallahBen verdim ama 2 sast sonra cikar dedi sonuclar
İnsallah bakalim canimMerhaba heyecanlı bekleyişin güzel sonuclanacak gibi duruyor maşallah
Adetim bugundu normalde ama adet gibi de agrilarim var
Adetim bugundu normalde ama adet gibi de agrilarim var
Ayyy hadi hayırlısı bakalımmmm ...Simdi
Nerede ben kan vereyim ki simdi
Güzel haberlerini bekliyoruz sanırım kaldı bşr saatİnsallah bakalim canim
İnsallah bakalim bende bekliyorumGüzel haberlerini bekliyoruz sanırım kaldı bşr saat
Hadi hayırlısı canım bekliyoruz :)İnsallah bakalim bende bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım geçen ayda femara kullandım iğne dahik 3 gün ilişki oldu bu sefer gün aşırı deneyeceğim nasipse inşallahTesekkur ederim canim amin insallah. 36. Saatte iliski dedi doktorum baska demedi. Ama biz gun asiri degerlendirdik 2 kere daha
Canım iğnenin etkisi geçmiş mi acaba bugün benimde iğnenin onuncu günü kan versem mi pazartesiKızlar sonucum bu ve netten baktım bu değere çok yeni bir gebeliğim var :)
Bugun iğnenin 10.gunu, ptesi testi tekrarlıcam sağlık ocağında artış varmı diye inşallah artar :)
Adet tarihime göre 2+6’dayım
Eki Görüntüle 2071870
- 3 hafta: 5 – 50
- 4 hafta: 3 – 426
- 5 hafta: 19 – 7,340
- 6 hafta: 1,080 – 56,500
- 7 – 12 haftalar: 7,650 – 288,000
Kaçıncı gün yaptırdın tahliliKızlar hamileyimmm çok şükür mübarek günde sevıncten ağladım. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Sanki çatlamayacak gibi bi his Var içimde .yumurtanın olduğu yerde ağrım da var ama bilemedimbelirli bi olgunluğa gelince çatlıyo diye duymuştum.. ben aşılama için yumurta kontrolü yaptırıyorum 19-20 mm olunca çatlatma iğnesi yapmamı söyledi doktorum.
24 mm de çatlamak üzeredir sizinde..
Şey dünü değerlendirdik ama bugün gittiğimde çatlamamisti çatlamak üzere olduğnu söyledi ama iğne yapmadı büyük değil mi çatlamayacakmis gibi hissediyorumEvet canım çok iyi büyümüş bugün yarın çatlar sen bu günleri ıyi degerkendir
Yok canım yeterince büyüyünce çatlar.seninki çok iyi büyümüş. Catladiginda kaşık ağrısı olur hissedersin. Hayırlı haberini alırız inşallah bu ayP
Şey dünü değerlendirdik ama bugün gittiğimde çatlamamisti çatlamak üzere olduğnu söyledi ama iğne yapmadı büyük değil mi çatlamayacakmis gibi hissediyorum
Hmm hadi inşallah tatlım inşallahYok canım yeterince büyüyünce çatlar.seninki çok iyi büyümüş. Catladiginda kaşık ağrısı olur hissedersin. Hayırlı haberini alırız inşallah bu ay