- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.041
Adetimin 10. Gunu canim. Ama dedigim gibi klomen kullanmadimKaçıncı gün yumurtalarin böyleydi canım bebiş oldu mu iğne yaptı mı?? Ay çok soru oldu heyecanlıyım bakalım ne diyecek bugün
Nasılsın grubun ilk ve tek annesi :)))))Adetimin 10. Gunu canim. Ama dedigim gibi klomen kullanmadim
Kizlar bende anlamadim ama kasik agrim ve belim ayni adet olcakmis gibi bat 5-6 aralikti ama galiba erken adet olcamBende bugün regl oldum hayırlısı diyorum
Ben de aynı şekildeyimKizlar bende anlamadim ama kasik agrim ve belim ayni adet olcakmis gibi bat 5-6 aralikti ama galiba erken adet olcam
Adetimin 10. Gunu canim. Ama dedigim gibi klomen kullanmadim
Ben de aynı şekildeyim
Benim de dediğin gibi 5-6 ama erken de olabilir bir sürü hormon alıyoruz.Canim 10-15 dakika bi agrim oldu sonra sicak basti gecti agrim anlamadim sana da mi boyle oluyo senin bat ne zaman
Olsun canım hayırlısı inşallah en azından testlerden dolayı hazırlıklıydın bu sonuca, benimki daha kötüydü... Cok farklı şeyler hayal ediyordum acıkcası kısmet değilmiş.Bende bugün regl oldum hayırlısı diyorum
Ben de 5 gün erken oldum canım, İnşallah sende vardır bişeyler.Kizlar bende anlamadim ama kasik agrim ve belim ayni adet olcakmis gibi bat 5-6 aralikti ama galiba erken adet olcam
Ben de 5 gün erken oldum canım, İnşallah sende vardır bişeyler.
Bu ay hepimiz vasat durumdayız zatenO zaman benimde erken olcak canim agrim ayni adet olcakmis gibi ve sicak basmasi afedersiniz ben adet olmaya yakin ishal gibi olurum o da oldu adet oluyorum bende kesin;(
Vardır belki bebiş canım. Benimde bel ağrım çok vardı çift çizginin çıktığı günlerde.Benim de dediğin gibi 5-6 ama erken de olabilir bir sürü hormon alıyoruz.
Benim öyle olmadı ama. Birkaç gündür bel ağrım var. Karnım da ağrıyor...
canım bugün yine tekrar kontrol e gittim ben 24 cm sol da 4 tane de sağ da ama onlar bundan küçük dedi çatlamak üzere dedi iğne vermedi ilk defa kullandığın için dedi.. 24 büyük değil mi ki ?Çok iyi bi sürü yumurtan oluşmuş. Büyük ihtimal iğne verecektir .benimde ilk ay iki yumurta büyümüştü iğne verdi.bu ay yine içtim bende pazartesi gidicem kontrole. Kasiklarinda ağrı hisediyormusun.
Canim oyle deme bebek kismetiyle gelir inan buna ins Allah nasip eder de bu ay ikimizinde yuzu guler biliyorum cok zor etrafindaki insanlar hele de yakinlar hamile olunca insan cok kotu oluyor bendeBu ay hepimiz vasat durumdayız zaten
Asıl zoruma giden, eşimin yakın arkadaşının hanımı hamileydi bende hamile olursam ne güzel olur diyordum başka ortak arkadaşımız vardı oda hamileymiş yani bana değilde ona kısmet oldu beraber doğurmak. Gecen ay bi mucize belki bana da bu ay nasip olur 3müzde yakın zamanlarda doğururuz peşpeşe diyordum. Olmadı. Bu ayda ben istiyorum ama eşim kredi çekicem diyor kart borcu için. Eminim hamile olsamda sevinmicek çünkü ben işten çıkınca borç ona kalcak ve muhtemelen Allahta evdeki düzenimiz bozulmasın diye bana nasip etmicek
Canim oyle dusunme bebek kismetiyle gelir buna inan ins bu ay ikimizede nasip eder bebeklerimize kavusuruz ama cok zor biliyorum etrafindaki insanlarin hamile olmasi hele de en yakin olanlarin benimde en yakin arkadasim hamileydi hamileligi suresince gorusemedim bile kiskanclik deildi ama daha 6 haftalik gorustugumuzde tum aksam bana hamileligini anlatip beni delirtmisti resmen bu yuzden hamileligi suresince gorusmek istemedim dogum yapinca ancak gorusebildimBu ay hepimiz vasat durumdayız zaten
Asıl zoruma giden, eşimin yakın arkadaşının hanımı hamileydi bende hamile olursam ne güzel olur diyordum başka ortak arkadaşımız vardı oda hamileymiş yani bana değilde ona kısmet oldu beraber doğurmak. Gecen ay bi mucize belki bana da bu ay nasip olur 3müzde yakın zamanlarda doğururuz peşpeşe diyordum. Olmadı. Bu ayda ben istiyorum ama eşim kredi çekicem diyor kart borcu için. Eminim hamile olsamda sevinmicek çünkü ben işten çıkınca borç ona kalcak ve muhtemelen Allahta evdeki düzenimiz bozulmasın diye bana nasip etmicek
Canım çok hafif oldu benim agrım. Test yapsana . Adetime 2gun kala silik çıkmıştı bugün yaptım daha netCanim benim bugun 12.gunum kasiklarima ve belime sanki adet olcakmisim gibi agri oldu sicak basti sonra gitti o agrim acaba adet mi olcam seninde agrin boyle miydi
Selam canım. Daha hamileyim diyemiyorum akşam tekrarlayacağım doktorum çok erken dedı femara kullandım ben 5 gün kalıteyi arttırsın dıye bıde eşime fındık ceviz yedirdimNasılsın grubun ilk ve tek annesi :)))))
Testi tekrarladınmı canım. Bide ben bu ay iğne olmıcam. Yumurtamda sorun yok ama sence kullanabileceğim hap vs var mı ?