Canım geçen sefer klomen bittikten iki gün sonra gittim, 17mm yumurtam vardı. Doktor da iki gün sonrasına iğne verdi. Yumurta çatlamış da ama adet oldum, dört gün erken oldum hem de...
Bu sefer klomenden üç gün sonra çağırdı. Benim uzayan akıntım da olmuştu klomenin üçüncü günü. Ben kesin yumurta oldu filan diye düşünürken doktor o kadar umutsuz konuştu ki. İmkansız demiyorum ama çok zor dedi. Rahim duvarı da 6mm çıktı, hep ince zaten... Progestanı 300mg kullanacaksın dedi... Ben sordum bir daha gelecek miyim yani yumurta gelişir mi diye. İstersen Cuma tekrar gel ama pek beklentiye girme dedi. Şimdiye çoktan büyürdü, hiçbir şey yok dedi. Kaç dakika baktı ultrasonda, bir şey görebilmek için...
Bugün Meryem suresi okumaya başladım, kendi kendime adak adadım 40tane okuyacağım inşallah. Rabbim ol derse olur, o teslimiyeti kendimde buluyorum aslında, Rabbimiz hepimiz için en doğru zamanı biliyor ama elimde değil, gözlerimden de durup dururken akıyor yaşlar.
Akşam eşimle de konuştuk, bir de ona ağladım. Doktorun dediklerini filan derken tutamadım kendimi. Beni neşelendirmek için türlü şebeklikler yaptı. Allah razı olsun, onun desteği sayesinde gece sakinleşip uyuyabildim...