Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu an aşırı üzülmüyorum çünkü 3 4 gün önce adet olacağımı anladım ve çok ağladım o stresi attım sancımı çekip oturcam
Canım oldugund hıssedıyorsun ve dıger tum belırtılerın aslında ne kadar sahte ve bos oldugunjda anlıyorsun ah canım inş en kısa zamanda kavusursun mınıgıne
amin inşallah ya çok teşekkür ederim vallahi moral oluyorsunuz kimseyle böyle konuşulmuyor

Bir belirti oluyor hemen araştırmaya yöneliyorum kafama takmayın diyorum ama elimde olmuyor dün kanı verdim sonucu görünce bütün moralim alt üst oldu ağlamamak için zor tuttum kendimi eşimde beni öyle görünce çok üzüldü. İlk defa kullandım bu ay ama sanki artık hiç olmayacakmış gibi

Oyle dusunme benim 3.ignem canim hemen umutsuzluga kapilma. Ilkinde olucak diye bisey yokki

Çünkü çeken bılır ve sen karsındaki anlattıgın kısı sennle aynı durumda olmadıgını bıldıgınde ne dese ınsana bos gelıyor ama bız aynı yolda oldugumız ıcın soyledıklerımız sankı daha cok etkı edıyor hersey cok guzel olacak ısyan yok umut yıtırmek hıc yok

aynen öyle valla katılıyorum hepsine

size bi soru ama yanlış anlamayın bebek isterken yakın çevrenizden aldığınız hamilelik haberlerine sevinseniz bile içiniz buruluyor mu kıskançlık demeyin ama ben çocuk düşünmeye başladığımdan beri 7 hamilelik haberi aldım ve hepsinde buruk kaldım bunu yaşayan var mı aranızda

Kızlar bende bu ay çatlatma iğnesi kullandım rahimde ağrı oluyodu ara ara bide akıntı ümitlenmiştim biraz.dün 12.gündü kan verdim 0.100 çıktı o kdar üzgünüm ki
Canım merhaba sende bendensin bende ıgnenin 11.günü kan tahlili yaptım 1.57 çıktı yani negatif adetime 1 hfta var bakalım benimde bu ay olumsuz büyük ihtimalle herşeyin hayırlısı diyorum vardır zamanı

Bende hamilelik haberi alınca öyle hissediyorum. Kıskanmak değil kıskanmıyorum ama kendime cok aciyorum. Eltim evlendikten bi ay sonra hamile kaldı söylediğinde onun adına çok sevindim ama kendime de çok acımıştım. Zamanla insan alışıyor. Herkesin nasibi farklı.

Ben boyle birley yasamadm fakat sokaktan hamıle kadınlar gordugunde acaba ben boyle olacakmıyık. Dıe dusunuyorum sınrasında ıns yokunda gıder hamılelıgı dıe dua edıorm gordugum kadınlar ıcın soruna gelınce bence yanlıs anlasılacak bır durum yok sennle aynı duyguyu yasayan elbeette vardır ama senn gıbı cesaret edıp yazamıyor olabılırler gonlunu ferah tut hep uzun zaman mı oldu ve kac yasındasın canım

Ben 1, 57 sonucunu bile hiç görmedim cnm hep 0, 100 .inşallah yükselir 1 hafta var cnm daha kim bilir bu ay olmazsa da gelecek ay inşallah yüzümüz güler

Ben 1, 57 sonucunu bile hiç görmedim cnm hep 0, 100 .inşallah yükselir 1 hafta var cnm daha kim bilir bu ay olmazsa da gelecek ay inşallah yüzümüz güler
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ne diyeyim taktir allahtan vardır bi bildiği çok istediğimiz birşey belkide bizim şerrimizdir bilemeyiz ki hakkimizda hayirlisi olsun artik çok üzülmüyorum takmıyorum taktikca oluyormu sanki ya kendimi boşu boşuna üzüyorum kafami baska birseye vericem belki hic ummadigim anda olur canm inşallah

Aynen bende öyleyim cnm benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bide en yakın arkadaşım benden 3 ay önce evlenmişti şimdi 6 aylık bebeği var senin e olsun birlikte büyütelim diyo keşke elimizde olsa içim hep bir buruk. Alt katımıza yeni birileri taşındı küçük bebeği var devamlı duyuyorum sesini buda bir imtihan galiba bizlere ve tabi ki de bu kıskançlık değil imrenmek

Amin cnm inşallah olur ben ne kadar takmayım desemde takıyorum ama inşallah bu psikolojiyi de yenmeye çalışırım

Amin cnm inşallah olur ben ne kadar takmayım desemde takıyorum ama inşallah bu psikolojiyi de yenmeye çalışırım
Inşallah canm ben karar verdim artık olursa olur olmazsa vardır rabbimin bi bildiği hayırlısı olsun hakkımız da canm üzülme belki seninde yükselir değer daha erken yapmissin 14 ünde tekrar yap gec döllenme olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…