- 6 Nisan 2017
- 244
- 119
- 29
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Birbirimize dua edelim inşallah vardır allah büyüktür bekleyelim bakalm ama negatife alıştırdım kendimibelkıde erken yaptırmıssınızdır moralınıxı bozmayın takdır Allahtan eğer negatıfse bile günler aylar bızım zor cok zor ama kadınlar olarak bizde kolay değilşz ki
Inşallah canmAlışınca cok asırı uzuntu olmuyor kendımden bılıyorum artık test yapmak kendımı oyalamak gıbı bırsey oldu yaklasık bir sene once dusuk yaptım ustune bır suru sorun yasadım ılk kez yumurta takıbı yaptırdım artık kısmet umut yıtırmek yılmam ısyan etmek yok anne olmak ısteyen her kadına nasıp olsun ınss
Bilemedim ki canım. Bende 8.gunu idrar testi yaptım silik çıktı. Bi kaç sefer testi tekrarlıcam silik olan çizgi koyulaşırsa bi sonrakinde en son gün kan veririm.12.gün idrar testi negatif hala umut var mıdır:/
İnş koyulasır Benm bat 26si 2 gün kaldı sabah sabah yine test yaptım hiç bir hareket yok şişko tek çizgiBilemedim ki canım. Bende 8.gunu idrar testi yaptım silik çıktı. Bi kaç sefer testi tekrarlıcam silik olan çizgi koyulaşırsa bi sonrakinde en son gün kan veririm.
Sende bi bekle bakalım belki idrara henüz geçmemiştir. Batın ne zaman belki sonra kanda cıkar adetin gecikirse
Aynen canm haklısınVerir canim aslinda en iyisini bizim doktorlarimiz yapiyor kendiliginden buyuyup buyumedigine bakiyo cogu bakmadan dayiyo.buyutme ignelerini hem maddi hem vucudu sarsiyor gozunu korkutmak istemem ama catlatma ignesi bile benim vucudumu cok etkilesi sinir kupu oldum agrim oluyo halsizlik yapti kolum kalkmiyo hormon sonucta
Testmi yaptın canım, bende bu sabah yine yaptım iğnenin 9.gunu silik çizgi cıktı ama güvenemiyorum kan da çıkmadanGunaydin kizlar 7 gun var bata silik milik hic bisey yok
İnşallah canım ama doktorlar günümüz geçmeden ne kandakine ne cubuk testleri kabul etmiyorlar maalesef beklicez :)İnş koyulasır Benm bat 26si 2 gün kaldı sabah sabah yine test yaptım hiç bir hareket yok şişko tek çizgi
canım senın vardır o zaman sılık cıkıyorsa bende hıc bısey yok, bata 7 gun var. testının hassasıyetı ne benım 25 bta hcgTestmi yaptın canım, bende bu sabah yine yaptım iğnenin 9.gunu silik çizgi cıktı ama güvenemiyorum kan da çıkmadan
adete 1 hafta var iken kanda çıkıyor mu ki keşke adet olmadan 1-2 gün önce verseydin böyle yıpranırsın yada geçikmeyi beklemek en iyisiBenim bu ilk ignem iğne atilali bugün tam 11. Gün kan testi yaptim negatif çıktı inşallah adete 1 hfta var o zamana kadar yükselir
Ayy kız deme öylee kalbime iner bianda hamile olduğumu öğrensemcanım senın vardır o zaman sılık cıkıyorsa bende hıc bısey yok, bata 7 gun var. testının hassasıyetı ne benım 25 bta hcg
Günaydın canımGunaydin kizlar valla benim bildiginiz adet agrilarim basladi bu kasik agrisinin baska aciklamasi olamaz sanirim umutlar obur aya kaldi. Rahim filmi yolu gorunuyor ucundan
Benimde belim cok ağrıyor hayırlısı inşallahBenim hiç bek agrım olmazdı bu iğneden beri belim ağrıyor isyan etmiyorum ama yoruldum ağrıdan ara ara kasıklarım agrıyor regli tarıhım yaklastı ama göğüs hassasiyeti hiç yok umarım kist falan olmamıştır iğne olup bekleyen herkese tavsıyem eğer test yaptıgınızda tek cızgı gormek sızı daha cok ızuyorsa yapmayın çünkü sınır stres herseyı dahda kotu hale getırıyor mesela ben test yapıyorım ama tek şişko sevımsız tek cızgıyı gorunce karalar baglamıyorum rutine bağladım
Rüyan ne oldu canım bu arada merak ettim :)Gunaydin kizlar valla benim bildiginiz adet agrilarim basladi bu kasik agrisinin baska aciklamasi olamaz sanirim umutlar obur aya kaldi. Rahim filmi yolu gorunuyor ucundan
Son günlerde mi iğneden beri mi ağrıyor ben daha önce düşük yasadım o zaman göğüs hassasıyetım olmustu suan hıc bır belırtı olmadıgı ıcın artık reglı beklıyorum umarım sızler guzel sonuclar alırsınız zor süreç allah beterlerıyle sınamasınBenimde belim cok ağrıyor hayırlısı inşallah
Sol tarafim cok agriyor ya kasigim her zmaan goguslerim agrimaya baslayinca anlardim adet olicagimi goguslerimde agri yok. Belirti aramiyorum gulumde agrilar yuzunde kafam karisiyo yoksa test falan yapmam ben beklicem insallahGünaydın canım
Hiçbelli olmaz bekleyelim bakalım bi kac gun daha
Esim gece vardiyasindaydi oda ise gidip geri dondu is yokmus bugun diye anliyacagin kaldi cunku o namazi kilinca hic konusmadan yatmak gerek ya ondan yapmadim canimRüyan ne oldu canım bu arada merak ettim :)