-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Saçmalamaktan kastın nedir?Kizlar araştırdım catlama tarihimizden itibaren sayıyoruz ki o gün dollenme olursa 10. Gunde kana beta hcg salgilaniyormus. Idrar testleri 10. Dan kucuk degeri gormuyor. Yani benim carsamba gecesi 36. Saatti o gece dollenme olduysa bugun 8. Gun. Sacmalayamalim bence
Canim ben dun haticeyede dedim 10.gun kanda cikiyormus beta hcg o yuzden acele ettin dedim. Ben kararliyim pteside yapmicam kan tahlilini cunku ne malum hadi igneden iki uc gun sonra dollendiyse gec dollenme oluncada cikmiyor en iyisi adet tarihini beklemekKizlar araştırdım catlama tarihimizden itibaren sayıyoruz ki o gün dollenme olursa 10. Gunde kana beta hcg salgilaniyormus. Idrar testleri 10. Dan kucuk degeri gormuyor. Yani benim carsamba gecesi 36. Saatti o gece dollenme olduysa bugun 8. Gun. Sacmalayamalim bence
Yani erken tribe girmeyelim demek istedi sanirimSaçmalamaktan kastın nedir?
Erken neye göre ben ayın 11.de iğne oldum kan tahlili zaten yaptırmadım ıdrar testı negatıf cıktı regli günüm zaten pazar bakalım umarım mücizeler gercek olurYani erken tribe girmeyelim demek istedi sanirimart niyet aramadim ben
Nasıl yani bende ayın 13 ünde atıldım benim kaçıncı gün oluyorKizlar araştırdım catlama tarihimizden itibaren sayıyoruz ki o gün dollenme olursa 10. Gunde kana beta hcg salgilaniyormus. Idrar testleri 10. Dan kucuk degeri gormuyor. Yani benim carsamba gecesi 36. Saatti o gece dollenme olduysa bugun 8. Gun. Sacmalayamalim bence
Canim ne diyeyim sacmalamayalim lafinda art niyetmi ariyayim. En kesin ve net cikan sonuc adetin gecikmesi oldugunu biliyoruz. Ben kendime gore cevap verdim tatsizlik cikmasin sen tepki verme diye. Benim ignemin daha 9.gunu balım test yapsamda cikmazki zaten ayrica sen kan tahlili yaptirsana gulum cikardi senin tahlilde adete 2 gun kalmisErken neye göre ben ayın 11.de iğne oldum kan tahlili zaten yaptırmadım ıdrar testı negatıf cıktı regli günüm zaten pazar bakalım umarım mücizeler gercek olur
Canim senin ignenin kacinci gunu bugunNasıl yani bende ayın 13 ünde atıldım benim kaçıncı gün oluyor
Igne atılalı bugün tam 12.gün şimdi hesapladım ayın 13ünde iğne vuruldumCanim senin ignenin kacinci gunu bugun
Ignenin kacinci günü tatlm senin ben 11.gün kan testi yaptim 1.57 cıktı negatif adete 1 hfta var yukselirmiki yaTestim bu kızlar tam odaklayamadım yakınlaşınca bugulanıyor. Uzaktanda renk belli olmuyor
Eki Görüntüle 2071443
Canim ben cok arastirdim ignenin etkisi yani hormon vucuttan 10 gunde atiliyormus. Kan tahlilinde cikar senin suan net sonuc ama hep bi yanilma payi oluyor aklimda cunku burda cok okudum gec dollenme olup hamileligini gec ogreneni canim. Simdi dusun hadi ilk iliskiden olmadiysada dollenme 2. Yada 3.de olduysa dollenme gec olunca haliyle kandada gec cikicak yani her ihtimalle kafamizi karistirmamiz gerekIgne atılalı bugün tam 12.gün şimdi hesapladım ayın 13ünde iğne vuruldum
Canım ben ilk bebektede erken öğrenmiştim meğer erken döllenme olmuş hatta doktor adet tarihimi 30ndan 25ne çekmişti bebeğin doğum gununu doğru hesaplamak için. O yuzden gerçekten bana doğru cıkan seni yanıltabilir, senin değerin bana uymaz yani bence biraz günler ve döngülerle alakalı ve mesela sadece 36.saatte tek ilişki oldu. Belki senin 3.ilişkin tutmuştur o yuzden geç cıkacaktır. Yani aklıma sadece bunlar geliyor senin durumunu göze alınca teselli olurmu bilmiyorum ama inşallah dediğim gibidirIgnenin kacinci günü tatlm senin ben 11.gün kan testi yaptim 1.57 cıktı negatif adete 1 hfta var yukselirmiki ya
Benle ayni seninde 9.gun demi canim valla ben cesaret edemiyorum negatifi gorupta sinirimi bozmanin anlami yok diye iki farkli markayla denediysen ihtimal var ama hala ignenin etkisi olma ihtimalide var hepsini dusunerek hareket et balım felaket tellalcisi gibi oldum ama haticenin o kadar agladigini uzuldugunu gorunce temkinli yaklasiyorum
Canim seni umutlandirmak istemiyorum her ihtimale karsi ama bence sen de bebis var
Yok yok tatsızlık falan hıc gerek yok yeterınce stres yukluyuz zaten suan en son ısteyecegım sey bekleme donemı yasayab bırılerıyle tatsızlık yasamak zaten herkesın canı burnunda kan vermem ıstemedım cunku reglı olacagıma artık kesın gozuyle bakıyorum ve suan hamıleysem bıle cok erken oldugu ıcın deger dusuk cıkacak ve acaba deger yukselecek mı dıye beklemek (bır once dusuk yasadıgım ıcın) daha zor eger bır ıhtımal bebek varsa bıle su ıkı gunde degerım yukselmıs olur daha kafam rahat olur ondan dolayı beklıyorum senn ıcınde hayırlı bır bekleyıs olsun ılıskı duzenıne uyabıldın moCanim ne diyeyim sacmalamayalim lafinda art niyetmi ariyayim. En kesin ve net cikan sonuc adetin gecikmesi oldugunu biliyoruz. Ben kendime gore cevap verdim tatsizlik cikmasin sen tepki verme diye. Benim ignemin daha 9.gunu balım test yapsamda cikmazki zaten ayrica sen kan tahlili yaptirsana gulum cikardi senin tahlilde adete 2 gun kalmis
Biliyorum canım körü körüne umutlanmak cahillik olur biraz ama içime umut doğdu kendiliğinden yinede :))Canim seni umutlandirmak istemiyorum her ihtimale karsi ama bence sen de bebis var
Daha once test yapmısmıydın yapmadıysan yarın tekrarla bence.eger koyulasma olursa gebelık ıhtımalın yuksek olabılır ama yıne fıkrımce bu teste guvenıp hayaller kurma bır kac gun daha sabırIns hersey cok guzel olur
Uydum sayilir canim sanirim kesin olsun diye ignenin yapildigi geceyede iliski yazmis doktorum benim gunduz 2.5ta yapildi gece 2.5u kacirmistim bende 24 saat sonra gunduz 2.5ta degerlendirdim diger yazdigi saatleride ayni sekilde canim. Hatta bana yumurtamin buyuk olani solda diye sag bacagini solun ustune at altina 3 yastik koy yarim saat kalkma dus alma dedi her iliskide denedik belimin altina bile koyduk yasikta bence nasip isi ya bunlar. Caba bizden nasip Allahtan. Bende tatsizlik istemedigim icin temkinli yaklasiyorum canim anlamisssindir zaten hakkimzda hayirlisi ya en iyisini yapiyosun beklemekle benceYok yok tatsızlık falan hıc gerek yok yeterınce stres yukluyuz zaten suan en son ısteyecegım sey bekleme donemı yasayab bırılerıyle tatsızlık yasamak zaten herkesın canı burnunda kan vermem ıstemedım cunku reglı olacagıma artık kesın gozuyle bakıyorum ve suan hamıleysem bıle cok erken oldugu ıcın deger dusuk cıkacak ve acaba deger yukselecek mı dıye beklemek (bır once dusuk yasadıgım ıcın) daha zor eger bır ıhtımal bebek varsa bıle su ıkı gunde degerım yukselmıs olur daha kafam rahat olur ondan dolayı beklıyorum senn ıcınde hayırlı bır bekleyıs olsun ılıskı duzenıne uyabıldın mo