Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sol tarafim cok agriyor ya kasigim her zmaan goguslerim agrimaya baslayinca anlardim adet olicagimi goguslerimde agri yok. Belirti aramiyorum gulumde agrilar yuzunde kafam karisiyo yoksa test falan yapmam ben beklicem insallah
Canım inan iğne olduğum günden beri hurdaya cıkmış arabalar gibi bi oram ağrıyor bi buram ya hiç durmazmı durmuyor sol duruyor sağ o duruyor karnım ağrıyor o duruyor midem sancıyor o bitiyor sırtım başlıyor. Valla ağrılardan hiçbişekilde yola cıkamıyorum bu ay. Çok farklı geldi bu seferki iğne. O yuzden kendimi dinlesemde bi anlam veremiyor aha bu adettendir aha bu hamileliktendir diye. Şu haftasonunu bi geçirsek hayırlısı ile tek tek dökülcez gibime geliyor adet olan hamile olanlar haftaya. İnşallah hepimiz hamile oluruz, kendim olup başkası olmazsa yine içim burkulur isterimki hepimiz aynı mutluluğu yaşayalım :)

Değerlendirme günleri bittiğinden beri ağrıyor canım hafta başından beri diyebilirim.
İnşallah canım hayırlı sonuçlar alırız :)

Inşallah ama benim umudum yok kanda 11.gün negatif çıktı yukselmez artık bu ay böyle geçti ne yazık ki

Bende bel ve kasik agrisi bide mide arada sirada. Dedigin gibi şu ptesiye ciksaydik yavas yavas belli olurdu ne olup bittigi. Hayirlisi bakalim ya senin ilk ignenmiydi ?

Canim cok gecmis olsun hosgeldin aramiza. Seni uzmezse bisey sorucam diger dusugundedemi igneyle olmustu hamileligin bide adet belirtileriyle aynimiydi durumun benim kasiklarim cok agriyorda.

Canim cok gecmis olsun hosgeldin aramiza. Seni uzmezse bisey sorucam diger dusugundedemi igneyle olmustu hamileligin bide adet belirtileriyle aynimiydi durumun benim kasiklarim cok agriyorda.
Merhaba canım hayır iğnesiz olmustu şuan ilk kez yumurta takıbı ve ıgne yapıldı benım hamılelegım cok karısıktı hıkayesı baya uzun daha once hıc basıma gelmeyen kistim vardı aynı zamanda hamıleymısım doktor kıstendırndemıstı ben ınanmayıp kendım test yaparak ogrenmıstım en buyuk fark gögüs hassasıyetıydı şiş dolgun patlatacak gıbıydı yerlesme kanaması olmustu ama herseyı kıstten sandıkar o donem cok karısıktı hıkayeaı uzun baya

Değerlendirme günleri bittiğinden beri ağrıyor canım hafta başından beri diyebilirim.
İnşallah canım hayırlı sonuçlar alırız :)
Benimde aynı sekıldı agrı bır haftadır cok yogun ama dedıgım gıbı gogus hassasıyetı olmadıgı ıcın kendı adıma ıhtımal vermıyorum zaten sevımsız tek cızgıyıde gordum sızlerın hayırlı haberlerını alırız ıns

Anladim canim bu durumlar hic belli olmuyor ya surec cok uzun ve zor. Esim hep diyor sabretmek gerek oyle hemen pes etmek yok diye. Benimde bu 3.ignem agrilari pek hamilelige yoramiyorum kimide adet agrilariyla belirtiler ayni diyo batta 1 aralik bakalim bekliyoruz hayirlisi olsun Allah sanada bi daha kotu bi durum yasatmasin canim

Evet kesınlıkle sabırlı olmak gerek ıstan etmeden beklemek en dogrusu içiniz nasıl tahat olacaksa onu yapmak en guzel test ıcınızı rahatlatcaksa yapın beklemek ıstıyorsanız bekleyın kısacası nasıl hızurlu olacaksanız onu yapın derım suan yasadıklarınız ıgne etkısı olabılır allah saglıkla sıhatla kavusmayı nasıp etsın yılmak yok

Amin canim insallah dua edelim birbirimize. Testi sevmiorum ben ya uyuzum o teste. 6.ayim bu benim cocuk isteyeli heralde anca 3 kere yapmisimdir negatiflerden dolayi sogudum o testi yapmam canim. Belki sali gibi falan kan tahlili oda adet belirtilerim olmazsa

Nasıl huzurlu olacaksan öyle yap canım stresten uzak olmak en guzeli

Bende bel ve kasik agrisi bide mide arada sirada. Dedigin gibi şu ptesiye ciksaydik yavas yavas belli olurdu ne olup bittigi. Hayirlisi bakalim ya senin ilk ignenmiydi ?
İlk gebeliğimde ilk iğnede tutmuştu canım ama doktorum çok profesyoneldi Allah razı olsun takır takır herkonuda bilgi vermişti bana hatta progestan bile verdi bebek oluşursa tutunsun diye.
Şimdi yine onu aradım emekli olmuş maalesef
Rastgele bi doktora gittim ilk iğnem bu canım ama tutmazsa ikinciyi iğnemi yapmıcak rahim filmi ve sperm testi isticem çünkü yumurtaların normal demişti. Tabi benim bu ay olmazsa o dediklerini ertelemek zorunda kalcam eşim seneye istediği için.

canım senın vardır o zaman sılık cıkıyorsa bende hıc bısey yok, bata 7 gun var. testının hassasıyetı ne benım 25 bta hcg
Kız acaba markadanmı kaynaklı dediğin gibi. Netten yine aldım başka marka 10 tane 9 lira. Bakalım onla denediğimdede aynı sonuç cıkacakmı.

Ne guzel ilki ilk igneyle olmus ya benim bu 3.ignem ama bana ilk 2 igneyi veren doktordan dolayi oldu adam yumurtanin buyumesine bile izin vermiyodu hemen dayiyodu igneyi bide beni tavri cok moralmen dusurdu. Bu ay degistirdim ya doktorumu buda cok erkenmis tedavi icin ama madem basladin devam edelim dedi. Canim bana bu aydan sonra olmazsa rahim filmi ardindan asilama dedi bide benim daha 6.ayim insallah olur bu ayda filme flaan gerek kalmaz senin icinde canim

Kızlar bu ay tutmasını çok çok ayrı istiyorum. Çünkü hayallerim var. Kızım olsun ve yazın doğsun ve biraz kendine güvenli biri olsun istiyordum. Çin takviminde bu ay kız yazıyor ve de nasip olursa Aslan burcu olcak ve de tabi diğer hayalim tarih takıntımla alakalı 18.08.2018 ya da 08.08.2018 de doğurmak istiyorum. Oğlumuda 15.05.15 de doğurdum o biraz denk geldi gibi oldu.
Bunlar Biraz saçma sebepler ama manevi anlamdada son zamanlarda sanki eve bi heyecan lazım gibi yeniden aile bağlarımızın güçlenmesi için evimizin rutin monotonluktan çıkması için. Bu bebeğin bize iyi geleceği inancındayım ve banada öyle çok iyi gelecek. İnşallah Allah mübarek cuma gunu hepimizin gönlüne göre verir

Amin amin hepimize insallahhhhhh canimcim ❤

Aynen canım doktor çok önemli ablamında doktoru iyi cıktıda hemen şansına ilk iğnede hamile kaldı.
İnşallah seninde bu sefer doktorun ugurlu gelir :)))

Aynen canım doktor çok önemli ablamında doktoru iyi cıktıda hemen şansına ilk iğnede hamile kaldı.
İnşallah seninde bu sefer doktorun ugurlu gelir :)))
Insallah gercekten doktor cok onemliymis bu cok pozitif cok enerjik umarim bana iyi gelir moralimi cok yukseltti cunku

Kizlar araştırdım catlama tarihimizden itibaren sayıyoruz ki o gün dollenme olursa 10. Gunde kana beta hcg salgilaniyormus. Idrar testleri 10. Dan kucuk degeri gormuyor. Yani benim carsamba gecesi 36. Saatti o gece dollenme olduysa bugun 8. Gun. Sacmalayamalim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…