Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama işin garip tarafı sürekli pozitif di sabah negatif bu testi akşam üstü yaptım pozitif çıktı Aslında sabah ki çok zor gorunuyor hatta hic yok gibi ondan negatif saydım aksam ise daha belirgin oldu ciZgi bir yandan iğnenin etkisi diyorum bir yandan umud etmek istiyorum

Zaman geçtikçe beta artıttığı için kanda artıyordur iğne etkisi gitgide azalır artmazki

Heyecanlandım bak şimdi ayyy insallah koyulaşır sence Cnm içine ne doğuyor

Çizgi var ama hala 10-11 de silinen çok var gebe olmayıpta 12-13 den sınra daha net belli olur herkestede değiliyor bazılaronda dediğim gibi çizgi siliniyor ve 15.gün çıkıyor :)

Evet Cnm 11 gün ama dün sabah baya acıktı bu gün biraz daha belirgin bu iyi birşey olmalı asıl net çıkan resmî yükleyemiyorum boyutu büyük diyor sistem

Öy
Evet Cnm 11 gün ama dün sabah baya acıktı bu gün biraz daha belirgin bu iyi birşey olmalı asıl net çıkan resmî yükleyemiyorum boyutu büyük diyor sistem
le diyorsun eğer koyuysa vardır gebelik gitgide renk koyulaşmaz iğnenin etkisiyle yarın ve öbür gğn daha net belli olacak 13.günde çıkaraa pozitif kan ver sağlık ocağında ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…