- 16 Mart 2011
- 1.407
- 1.031
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.481
Tam belirsizlik günü 10.tün bende de öyleydi böyle varla yok arası çıktı yarın bakalım ne çıkacak benim 11 de hafiff koyulaştı sonrasında daha koyulaştı ama tabi yine silik yani 14-15e kdr sonrası koyu baya10 gün bitti :)
Zaman geçtikçe beta artıttığı için kanda artıyordur iğne etkisi gitgide azalır artmazkiAma işin garip tarafı sürekli pozitif di sabah negatif bu testi akşam üstü yaptım pozitif çıktı Aslında sabah ki çok zor gorunuyor hatta hic yok gibi ondan negatif saydım aksam ise daha belirgin oldu ciZgi bir yandan iğnenin etkisi diyorum bir yandan umud etmek istiyorum
Heyecanlandım bak şimdi ayyy insallah koyulaşır sence Cnm içine ne doğuyorTam belirsizlik günü 10.tün bende de öyleydi böyle varla yok arası çıktı yarın bakalım ne çıkacak benim 11 de hafiff koyulaştı sonrasında daha koyulaştı ama tabi yine silik yani 14-15e kdr sonrası koyu baya
Cnm 10 cu günün test yaptım dün e kadar pozitif di bu sabah negatif çıkmıştı az önce tekrar yaptım zor gorunuyor ama silik çizgiyi gördüm inss hamileyimdir :)
Bence var gebelik sende içime öyle doğdu :) umarım olurHeyecanlandım bak şimdi ayyy insallah koyulaşır sence Cnm içine ne doğuyor
Sağol canım insallahhhh:)İnsallah hamilesindir canim :)
Bence var gebelik sende içime öyle doğdu :) umarım olur
Hayır yine çok silik olur 13.gün biraz daha belirginleşirYarın ve sonraki gün ki testte az çok belli olur herhalde degilmi renkte koyulaşma olacak mi vs
Yarın sabah uyandığım da yapicam Cnm sonucu yazarım :)Sabah ilk idrarla yap testi daha net sonuö alırsın
Günaydın Cnm yaptım ayni silik koyulaşma YokSabah ilk idrarla yap testi daha net sonuö alırsın
Günaydın bugün 11.günü dimi?Eki Görüntüle 2112975
Cnm bak testlere
le diyorsun eğer koyuysa vardır gebelik gitgide renk koyulaşmaz iğnenin etkisiyle yarın ve öbür gğn daha net belli olacak 13.günde çıkaraa pozitif kan ver sağlık ocağında ver istersenEvet Cnm 11 gün ama dün sabah baya acıktı bu gün biraz daha belirgin bu iyi birşey olmalı asıl net çıkan resmî yükleyemiyorumboyutu büyük diyor sistem