Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün 9 cu gün silik çıktı daha açık galiba iğnenin etkisiydi azalıyor :KK43: ama hala silik te olsa çıkması iyi mi offff biliyorum kafayı yedim artık

Bu gün 9 cu gün silik çıktı daha açık galiba iğnenin etkisiydi azalıyor :KK43: ama hala silik te olsa çıkması iyi mi offff biliyorum kafayı yedim artık
Benim de 11. Güne kadar hep silik çizgiydi 13.gün regl oldum bence bu kadar düşünme kendini de dinleme strese girer vücudun sabırlı olmaya çalışmak en iyisi biliyorum çok zor beklemek ama başka çare de yok

Merhaba kizlar bende yeni katıldım araniza doktorum klomen verdi 5 gun kullandim bitiminden 5 gun sonra yanina cagirdi iki tane yumurta olusmu gayet iti dedi catlatma ignesi yazdi sali gunu oglen 12de vurul carsamba gece 12de iliski olsun dedi bakalim insallah tutar

Evet kızlar galiba dediğiniz gibi iğnenin etkisiydi iki gündür iyice azaldı bu gün hatta zorla hayali görüyorum negatif sayıyorum bu gün ki testi :KK43: olumsuzluğa kapıldım olmayacakmış gibi geliyor biliyorum acele ediyorum ama bir umud küçük bir umud olsun diyorum umud edecek sabredecek :KK43:

Merhaba kizlar bende yeni katıldım araniza doktorum klomen verdi 5 gun kullandim bitiminden 5 gun sonra yanina cagirdi iki tane yumurta olusmu gayet iti dedi catlatma ignesi yazdi sali gunu oglen 12de vurul carsamba gece 12de iliski olsun dedi bakalim insallah tutar
İnsallah hakkında hayırlısı rabbim gönlüne göre verir insallah

4BB7CCD6-3271-4417-A27C-E42C1575380A.jpeg R C50D4BB6-8F13-4854-BE6C-C35F5371192B.jpeg 4BB7CCD6-3271-4417-A27C-E42C1575380A.jpeg ED84D932-46B1-4EC3-91B1-BED6D80DA521.jpeg
Hepsi varsa gebelikte vardır bence :)
Cnm bu resmî negatif yanı siyah beyaz yapabilirmisin ciZgi görünecek mi merak ettim ben görüyorum ama resimde zor gorunuyor yanlışlıkla fazla yükledim resim silemedim kusura bakma :)

X