- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.461
Benim 12 .güne kadar silikti.14 15.gün sonra net cevap alırsın.Bu gün 9 cu gün silik çıktı daha açık galiba iğnenin etkisiydi azalıyorama hala silik te olsa çıkması iyi mi offff biliyorum kafayı yedim artık
Benim de 11. Güne kadar hep silik çizgiydi 13.gün regl oldum bence bu kadar düşünme kendini de dinleme strese girer vücudun sabırlı olmaya çalışmak en iyisi biliyorum çok zor beklemek ama başka çare de yokBu gün 9 cu gün silik çıktı daha açık galiba iğnenin etkisiydi azalıyorama hala silik te olsa çıkması iyi mi offff biliyorum kafayı yedim artık
İnsallah hakkında hayırlısı rabbim gönlüne göre verir insallahMerhaba kizlar bende yeni katıldım araniza doktorum klomen verdi 5 gun kullandim bitiminden 5 gun sonra yanina cagirdi iki tane yumurta olusmu gayet iti dedi catlatma ignesi yazdi sali gunu oglen 12de vurul carsamba gece 12de iliski olsun dedi bakalim insallah tutar
Haklısın sonuna kadar ama iste beynime kalbime anlatamıyorumBenim de 11. Güne kadar hep silik çizgiydi 13.gün regl oldum bence bu kadar düşünme kendini de dinleme strese girer vücudun sabırlı olmaya çalışmak en iyisi biliyorum çok zor beklemek ama başka çare de yok
Selam cnm test yaptınmı kaçınxı gğndesinKızlar iğnenin 7 ci günündeyim şimdiden belirti saçma mi acaba kendim psikolojimi mi bozuyorum
Şimdi okudum yazdklarını benimde silik çıkmıştı çzigiler netleşmesi baya sürüyor brise adetin yakın değilse onunda etkisi vardır bir kaçgün daha bekle benceSelam cnm test yaptınmı kaçınxı gğndesin
Cnm 10 cu günün test yaptım dün e kadar pozitif di bu sabah negatif çıkmıştı az önce tekrar yaptım zor gorunuyor ama silik çizgiyi gördüm inss hamileyimdir :)Selam cnm test yaptınmı kaçınxı gğndesin
başladı CnmŞimdi okudum yazdklarını benimde silik çıkmıştı çzigiler netleşmesi baya sürüyor brise adetin yakın değilse onunda etkisi vardır bir kaçgün daha bekle bence
Tam anlamıyla baya farkı 13.gün gördüm diyebilim öncekiler baya siliktiKaçıncı gün koyulaşmaya
başladı Cnm
Yinede yarın negatif çıksa üzülme bence hemen çoğu kişinin 14-15.günlerde çıkabiliyor pozitifCnm 10 cu günün test yaptım dün e kadar pozitif di bu sabah negatif çıkmıştı az önce tekrar yaptım zor gorunuyor ama silik çizgiyi gördüm inss hamileyimdir :)
Bekleyeyim o zaman 3,4 gün daha ama hala silik çıkmasından dolayı umud edebilir miyimTam anlamıyla baya farkı 13.gün gördüm diyebilim öncekiler baya silikti
Tabiki neden umut etmeyesinki geç döllenme olabilir 15.gün daha net belli olur bence beklemelisin belirti varmı bel ağrısı kasık ağrısı göğüs sertleşme sık idrar?Bekleyeyim o zaman 3,4 gün daha ama hala silik çıkmasından dolayı umud edebilir miyim
Hepsi var ama üşütmüş de olabilirim diye düşünüyorum :)Tabiki neden umut etmeyesinki geç döllenme olabilir 15.gün daha net belli olur bence beklemelisin belirti varmı bel ağrısı kasık ağrısı göğüs sertleşme sık idrar?
Hepsi varsa gebelikte vardır bence :)Hepsi var ama üşütmüş de olabilirim diye düşünüyorum :)
10 gün bitti :)Evet görüyorum silik çizgi kaçınxı günde bu