Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım eşimin testleri de yapıldı herşey normal benim prolaktibim yüksekti 1 ay onu tedavi ettik sana sonra ilaçsız yumurta takibi yapıldı 15.günde 18 cm oldu çatladı ama döllenmedi daha sonra rahim filmi çektirdim bu ay bu arada klomen kullandım 12.gün gittim doktora ayrıca rahim filmi se temiz çıktı 12. Gün yumurtam 23 cm olmuştu iğne verdi ben iğneden önceki gün iğne yapıldığı gün ve iğneden sonraki gece değerlendirdim ama bakalım bugün de değerlendirmem lazım ama hiç ümidim yok
Masalalh hersey yolundayken “ama hıc umudum yok” demıssın bence bunu yapma ve bu dusuncelerden uzak dur hıc bır sorun olmaması ve sadece zamanını beklemek ne kadar guzel bır sey bunun farkına var ve bence pozıtıf ol hersy pozıtıf dusubceyle baslar:KK200:

Kızlar selam ben igneyi cuamrtesi oldum ama bugün sanki yumurtam yeni çatlamış gibi akıntım var. Böyle birşeyle karşılasan oldu mu? igneden sonraki günler öyle akıntım falan olmadı.
canım bende cumartesi, oldum pazar gecesi çatlamalıydı ama salı günü çatlama akıntım geldi. bende şaşırmıştım acaba neden diye.

F796546A-11A0-42DA-84A3-0ACA304201BC.jpeg İğnenin 7 ci günün akşamı test yaptım biliyorum iğnenin etkisi ama bir umut iste :KK43: inss gerçek çift çizgiyi de görürüm

kızlar yardımıniz gerekiyor. doktordan geldim. saat 11 de doktor catlatma ignesi vurdu. ilk defa vuruldum. doktor anlatti ama kafam karisti. şimdi hangi gün saat kaçta ilişki gerekiyor ? doktor yarından sonra cumartesi günü dedi. iki kere sordum. ama pazar oluyo. yardımınız lazimmm :KK200:

kızlar yardımıniz gerekiyor. doktordan geldim. saat 11 de doktor catlatma ignesi vurdu. ilk defa vuruldum. doktor anlatti ama kafam karisti. şimdi hangi gün saat kaçta ilişki gerekiyor ? doktor yarından sonra cumartesi günü dedi. iki kere sordum. ama pazar oluyo. yardımınız lazimmm :KK200:
Gece 11 de canım yani yarın gece

36 saat sonra iliski mesela bu gün öğlen 11 de vuruldun yarın değil sonraki gün akşam 11 de iliski bana öyle dedi doktorum :)

kızlar ikinci kez iğne vuruldum. geçen sefer çok fazla göğüs hassasiyeti yaşamıştım. bu ay öyle bir sıkıntım yok. sizde dutumlar nasıl

X