- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.081
Buarada 5 gündür bendede adet sancısı var iş yaparken çoğalıyo, 3 gundurde goğüslerde hafif ağrı hassasiyet var ama ben iğnenin etkisine bagliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada 5 gündür bendede adet sancısı var iş yaparken çoğalıyo, 3 gundurde goğüslerde hafif ağrı hassasiyet var ama ben iğnenin etkisine bagliyorum
Canım ignemin 12 günü cumartesiye kadar olmazsan doktor test yap dedi.Ignenin kaçıncı günü cnm, bende en erken cumartesi yapmayı düşünüyorum 15.gün olmuş olacak tabi adet olmzsam
Canim cok erken yukselmis masallah. 4000 lideger gayet yuksek degil mi. Bikac gun beklersen keseyi gorursun bence persembe tekrar gitYaa bende catlatma ignesini 1 ocakta vuruldmm 13.günde yaptm silikte olsa cikti ve kan tahlili yaptirdim hemenn oda 73.2 çikti iki gün sonra yaptigim kanda ise 270 çikti ama bu testleri yaptigımda daha adetime 6 gun vardi ayin 19 adet tarihimdi dun doktora gittim ve keseyi gorelim dedi ama daha 3 hafta olmustu kesenin gözukmesi biraz zor ama gözukm3di zaten ben tekrar istedim bi kan tahlili bu kan tahlilimde 4664 cikti doktorda deger yuksek dedi dıs gebelik olabilir dedi ama ben 3 haftada kesenn gorundugunu duymadim hic ve daha adetm 3 gun gecmisti sizce ne yapmaliyimm
İnş pozitifi görürsün cnm. Doktor bana şu gün test yap yada adet olrsan şu zaman gel hiçbişey demedi, yumurta takiplerini sallamiyolarmı ne. gerçi bazı şeyleri yaşaya yaşaya tecrübe kazandık.Canım ignemin 12 günü cumartesiye kadar olmazsan doktor test yap dedi.
Hadi durmadan kasık ağrısı adet sancilarina benzer sancılar çekmeye alistikta sonradan eklenen göğüs hassasiyeti insanın kafasını karıştırıyo acabamıki oluyosun.Ewt ÇAtlatma iğnesi kasık bel ve göğüslerde aşıır hassasiyet yapıyo malesef.
Hadi durmadan kasık ağrısı adet sancilarina benzer sancılar çekmeye alistikta sonradan eklenen göğüs hassasiyeti insanın kafasını karıştırıyo acabamıki oluyosun.
inşallah...teşekkür ederim güzel dileklerin içinHayırlısı böyleymiş cnm inş. bir sonraki ay güzel haberler alırsın
Aynen işte benimde normalde goguslerde bi hassasiyet olmzdi ama buay ümidim yok olmasi zor gibi zaten, bugün 11.günüm ogüne kadar adet olmzsam en erken cumartesi test yapayım diyorum ama eşim ona bile kızar acele davraniyosun çok takıyosun die .sende üzülme cnm inş bu ay güzel haberini alırızEwt benimde aynısı oldu geçen ay. Göğüsüm o kadar hassas olmazdı ve aşırı derece şişmişlerdi. Dedim herhalde hamileyim test yaptım negatif çıktı hep. iğneden 13 gün sonrada regl oldum.
Aynen işte benimde normalde goguslerde bi hassasiyet olmzdi ama buay ümidim yok olmasi zor gibi zaten, bugün 11.günüm ogüne kadar adet olmzsam en erken cumartesi test yapayım diyorum ama eşim ona bile kızar acele davraniyosun çok takıyosun die .sende üzülme cnm inş bu ay güzel haberini alırız
Amiiiinn canım inş :)İnş. canım. Umarım en kısa sürede bizde hamile oluruz.
Ya benim igne tedavimi yazan doktorumda ikiz olabilir demisti bu ay ben bir sure daha beklesem iyi olllacak sanirim stresten gozukmicek kese filannnCanim cok erken yukselmis masallah. 4000 lideger gayet yuksek degil mi. Bikac gun beklersen keseyi gorursun bence persembe tekrar git
Selamlar dr. Bir yorum yapmadı mı binli degerlerın ustune cıktıgınde gorunmesı lazm degl mı cok emın degılım ama belkıde cogul gebelıntır cogul gebelıklerde degerler daha yukaek cıkıyor dr. Onerı veya yorumj olmadı mı ıns hayırlı haberler alırsınYaa bende catlatma ignesini 1 ocakta vuruldmm 13.günde yaptm silikte olsa cikti ve kan tahlili yaptirdim hemenn oda 73.2 çikti iki gün sonra yaptigim kanda ise 270 çikti ama bu testleri yaptigımda daha adetime 6 gun vardi ayin 19 adet tarihimdi dun doktora gittim ve keseyi gorelim dedi ama daha 3 hafta olmustu kesenin gözukmesi biraz zor ama gözukm3di zaten ben tekrar istedim bi kan tahlili bu kan tahlilimde 4664 cikti doktorda deger yuksek dedi dıs gebelik olabilir dedi ama ben 3 haftada kesenn gorundugunu duymadim hic ve daha adetm 3 gun gecmisti sizce ne yapmaliyimm
Selamlar dr. Bir yorum yapmadı mı binli degerlerın ustune cıktıgınde gorunmesı lazm degl mı cok emın degılım ama belkıde cogul gebelıntır cogul gebelıklerde degerler daha yukaek cıkıyor dr. Onerı veya yorumj olmadı mı ıns hayırlı haberler alırsın[/QUOTE
Normal igne tedavisini baska doktorda oldum ama evime uzak oldugu icinde gidemedimm bu gittigim doktoorumaa her olayi anllatm ama ignemi 1 ocaktan itibaren kullandigimi söylemedim o 19 araliktan itibaren hesapladi
Canım ben 2 günde bir gittim yumurtayı takip etmek için çagırdı.Sonrada çatlama ignesini oldum. Pazartesi gittim en son çatlamışmı bakalım gel demişti.Çatlamışlar gayet güzel 14. güne kadar bekle olmazsa test yap dedi.O da cumartesiye denk geliyor.İnş pozitifi görürsün cnm. Doktor bana şu gün test yap yada adet olrsan şu zaman gel hiçbişey demedi, yumurta takiplerini sallamiyolarmı ne. gerçi bazı şeyleri yaşaya yaşaya tecrübe kazandık.
Bak negüzel iğneden sonra bile çağırmış. ben ilaçtan sonra 2 sefer gittim igneye rağmen ya çatlamadysa diede tereddütlerim bile oldu ama iş işten geçti tabi hayırlısı artık. benim bugün 12.gün,Canım ben 2 günde bir gittim yumurtayı takip etmek için çagırdı.Sonrada çatlama ignesini oldum. Pazartesi gittim en son çatlamışmı bakalım gel demişti.Çatlamışlar gayet güzel 14. güne kadar bekle olmazsa test yap dedi.O da cumartesiye denk geliyor.
Canım 14. günden sonra belli oluyormuş öyle duydum, benimde 12. günüm cnm. bnm normal regli tarihimde pazar. Dünden beri regli olucam gibi karnım agrıyor ama olamadım.Reglimde hiç sarkmaz normalde o yüzden eger cumartsiye akdar olamzsam cumartesi ilk işim test yapmak olacak. Umarım güzel sonuçlarla karşılaşırım, karşılaşırız.Bak negüzel iğneden sonra bile çağırmış. ben ilaçtan sonra 2 sefer gittim igneye rağmen ya çatlamadysa diede tereddütlerim bile oldu ama iş işten geçti tabi hayırlısı artık. benim bugün 12.gün,
14.gün yanıltıcı sonuç verirmiki acep.bazende diyorum ki olmzsan pazartesine kadar sabret yapma ama dürtükleyen var içimden.
Benimde nerdeyse 1 haftadr adet sancıları batmalar falan var 3-4 gundurde goguslerde hassasiyet, normalde adetlerim duzensizdi fakat son yarım senedr ilaçlardan döngüm kisaldi oyüzden cumartesi falan adet olmam lazım. bakalım hakkımızda hayırlısı artık cnmCanım 14. günden sonra belli oluyormuş öyle duydum, benimde 12. günüm cnm. bnm normal regli tarihimde pazar. Dünden beri regli olucam gibi karnım agrıyor ama olamadım.Reglimde hiç sarkmaz normalde o yüzden eger cumartsiye akdar olamzsam cumartesi ilk işim test yapmak olacak. Umarım güzel sonuçlarla karşılaşırım, karşılaşırız.