- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.021
Bnm de pko hastası arkadaşım var ilk klomen tedavisine de gebe kaldı kendinizi bu kdr ben hastayım moduna girmeyin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginç canım bana ertesi gün ilişiki demişti ki zaten yumurtalarımın çatladıgınıda o zaman alamadım inanılmaz agrım oldu doktorda olur demişti. Hayırlısı bakalım umarım güzel sonuçlar alırsın.
Herkesin metodu farklı cnm zaten kaçırmış değilsin, Cumartesi sabahini kaçırmayın demişse doğru yoldasin sıkıntı yok ; )Kızlar iğneyi 6 gbi vuruldum akşama ilişki dedi benim doktor da
Slm, valla cnm ne desem yalan olur ben bile bazen kendimi çozemiyorum.klomen kullanirkende kasiklarim ağriyodu şişmişti şimdide bi farkı yok desem yalan olr.heleki bugün adet olacak gibiyim kasiklarima belime bacaklarima iğneler batıyo gibi oluo. Gerçi ben salidan beri ilaclarimi almiyorum.estrofemi kesincede adet olunuyoya oyüzden çok erkende olabilirim sende ben gibi aynı vakitte iğne olmadan önce hastalanmışın valla çok dikkat et durup durup tekrar edio. Kasık ağrısınıda takma bence olabilir die düşünüyrm kontrole gidince belli olur zaten.inş hayırlısı sonuçlar alırsın.Selam birley soracağım bende klomen kullandım çarş son günümdü ağır grip oldum şimdi ilaçlarım var kullanıyorum düne kdar kasıklarımda ağrı vardı bugün hiç yok normalmi bu durum?
İğneni perşembemi olmuştun cnm?arkadaşlar bende çatlatma iğnesi olup bekleyenlerdenim.. günler geçmiyor resmen. bugün iğnenin 8. günüdeyim. bata en az 7 gün var. idrar testi yapsam görünmez dimi..
Hayır şimdi lütfen yapmayın doktorunuz size ne zaman test yapacaginizi söylemiştir. .ben iki çocuğumda kullandım iğnenin 14.günü test yapmanızı istiyor doktor oncesi doğru çıkmıyor rahat olun ve bekleyin derim ben..11. Günümde yapmıştım testi negatif cikmisti 14. günü tekrar yaptım hamileydim..sizde bekleyin insallah hamilesinizdirarkadaşlar bende çatlatma iğnesi olup bekleyenlerdenim.. günler geçmiyor resmen. bugün iğnenin 8. günüdeyim. bata en az 7 gün var. idrar testi yapsam görünmez dimi..
evet canımİğneni perşembemi olmuştun cnm?
Hayır şimdi lütfen yapmayın doktorunuz size ne zaman test yapacaginizi söylemiştir. .ben iki çocuğumda kullandım iğnenin 14.günü test yapmanızı istiyor doktor oncesi doğru çıkmıyor rahat olun ve bekleyin derim ben..11. Günümde yapmıştım testi negatif cikmisti 14. günü tekrar yaptım hamileydim..sizde bekleyin insallah hamilesinizdir
İyi haberlerle gelirsiniz insallah...sanırım haklısınız.. merak ve telaş çok fazla.. beklemem lazım
Cnm benimde ortalama enaz bata 8 gün var. ozamana aksi bi kanamam baslamazsa 15.gün test yapmayı düşünüyorum.evet canım
İyi haberlerle gelirsiniz insallah...
Cnm benimde ortalama enaz bata 8 gün var. ozamana aksi bi kanamam baslamazsa 15.gün test yapmayı düşünüyorum.
İnş cnm. Benimde ilk ayim ama 1 haftadr çok hastayım ilaç serum yatiyodum yeni kendime geldim ama her nezaman gebelik tedavisi için yeltensem arefesinde ağır hasta oluyorum, oyüzden busefer artık morelim kalmadığından salıdan beri ilaclarimi almayı kestim.kendimide negatife alıştırdm.zaten şuanda kasiklarim belim fena ağrıyo buay umudum kalmadı. inş sen pozitif sonuç alırsın cnmo zaman birlikte güzel haberlerle döneriz inşallah :)
tedavide kaçıncı ayındasın?
benim ilk çatlatma iğnemdi..
şu an bel ağrısı ve meme hassasiyeti yaşıyorum. az birazda beyaz akıntı var.. sende ne gibi belirtiler var? bu belirtiler ne anlama geliyor diye düşünmekten heba oldum
İnş cnm. Benimde ilk ayim ama 1 haftadr çok hastayım ilaç serum yatiyodum yeni kendime geldim ama her nezaman gebelik tedavisi için yeltensem arefesinde ağır hasta oluyorum, oyüzden busefer artık morelim kalmadığından salıdan beri ilaclarimi almayı kestim.kendimide negatife alıştırdm.zaten şuanda kasiklarim belim fena ağrıyo buay umudum kalmadı. inş sen pozitif sonuç alırsın cnm
arkadaşlar bende çatlatma iğnesi olup bekleyenlerdenim.. günler geçmiyor resmen. bugün iğnenin 8. günüdeyim. bata en az 7 gün var. idrar testi yapsam görünmez dimi..
İnş canım amiiiin vakti saati gelince Rabbim Ol dedikten snra o bi şekilde olcak zaten. Dua ette estrofemi bıraktığım için erkenden hasta olmayayımRabbimin hazinesinde bol, isteyen herkese içi sırada bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
çok geçmiş olsun,hayırlı haberlerle görüşelim inşallah
Grip mi tekrar ediyor? Evet baya hastahanelik oldum serumla kendime geldim birsürüde ilaç içiyorum grip ilçlarıSlm, valla cnm ne desem yalan olur ben bile bazen kendimi çozemiyorum.klomen kullanirkende kasiklarim ağriyodu şişmişti şimdide bi farkı yok desem yalan olr.heleki bugün adet olacak gibiyim kasiklarima belime bacaklarima iğneler batıyo gibi oluo. Gerçi ben salidan beri ilaclarimi almiyorum.estrofemi kesincede adet olunuyoya oyüzden çok erkende olabilirim sende ben gibi aynı vakitte iğne olmadan önce hastalanmışın valla çok dikkat et durup durup tekrar edio. Kasık ağrısınıda takma bence olabilir die düşünüyrm kontrole gidince belli olur zaten.inş hayırlısı sonuçlar alırsın.