Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar adetimin 5. Gunu olan 27 aralik- 1ocak arasi klomen kullandim 1 hafta sonra kontrole gittigimde yumurtalarin gelismedigini soyledi dr. Adetinde gel hormon tahlili yaptircaz dedi ve renkli ultrason verdi rahim ici ultrasonda cekilebilirsin hazirlikli ol dedi adetimede 9 gun var daha yine hayal kirikligi rahim ici nasil cekiliyo bi acisi varmiki bundan sonra ne olucak bilen varmi

Merhaba kizlar adetimin 5. Gunu olan 27 aralik- 1ocak arasi klomen kullandim 1 hafta sonra kontrole gittigimde yumurtalarin gelismedigini soyledi dr. Adetinde gel hormon tahlili yaptircaz dedi ve renkli ultrason verdi rahim ici ultrasonda cekilebilirsin hazirlikli ol dedi adetimede 9 gun var daha yine hayal kirikligi rahim ici nasil cekiliyo bi acisi varmiki bundan sonra ne olucak bilen varmi
Benim bilgim yok bi sulu ultrason çekiyorlar onu çektirdim ama o mu acaba ya da Rahim filmi mi acaba

Selam kızlar bende 3 ocakta saat 23:00 da ymrta catlatma ignesi vuruldum.

İgneden iki gun snra pembe renkte akintim geldi daha sonrasin da kahverengiye döndü hala devam etmekte başına böyle birsey gelmiş olan varmı snucu ne oldu acaba ? (Doktoruma sordm gecikene kdr yada adet dnemine kdr surebilirms bazilarina igne yan etki yapabiliyorms bu sekilde :KK43: )

Kızlar adet tarihime daha var 10.gunde igne vurulmus oldum ymrtam erkn gelismisti,ignenin de 10.gunundeym ne zmn etkisi gecer ignenin ? Evde test ne zmn yapilinca dgru snuc verr ? Tesekkurler..

Rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin insallah.

Slm cnm. Bende 2 sefer rahim filmi cekildim. ilkini 5 sene önce anestezi almadan cekildim, bide geçen ay histeroskopiyle aynı gün rahim filmi tekrar çekildim bunda anestezi istedim. Kısa bi işlem.peki anlamadığım doktorun adetli gittiğin zamanmi çekebiliriz dedi o kısmını anliyamadim cnm.çünkü adet bitiminden sonraki 1 hafta içinde cekilio ozaman rahim hâlâ ince oldugu icin daha net gözlemleniyomş.

Kızlar hayırlı akşamlar bugün ilacının son günü sancı tavan yaptı klomen beni bu hale getiridiyse iğne ne yapacak acaba :anne:

Kızlar hayırlı akşamlar bugün ilacının son günü sancı tavan yaptı klomen beni bu hale getiridiyse iğne ne yapacak acaba :anne:
Hayırlı aksamlar cnm, valla hazırlıklı ol bende sen gibiyim klomende bile sancilarim çoktu, dün öğlen 12 de de çatlatma iğnemi oldum bugünde git gide agrilarim çoğaldı kasiklarim acayip gergin.zaten 36 saatin dolmasina az kaldı ha çatladı ha çatlayacak modunda:KK48:
Şaka maka biyanada inş bi aksilik olmzda çatlayıverir:110: Rabbim herkesin yardımcısı olsn inş...

Ya kızlar çok acil cevap verir misiniz ovitrelle çatlatma ignesini eşim bugün aldı ve ben buzdolabına koyun dedim yanlış anlamış buzluga koymuş baktım biz tutmuş içindeki ilaç bir zararı olur mu yarın 11 de vurulcam

Ya kızlar çok acil cevap verir misiniz ovitrelle çatlatma ignesini eşim bugün aldı ve ben buzdolabına koyun dedim yanlış anlamış buzluga koymuş baktım biz tutmuş içindeki ilaç bir zararı olur mu yarın 11 de vurulcam
Bilmiyorum ben bi eczacıya danışın nöbetçi bulun da bence onlar bilirler

X