- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.601
İnşallahh yaa allahım bizlere anneliği tattırsınİnşaallah hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin moral olur bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh yaa allahım bizlere anneliği tattırsınİnşaallah hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin moral olur bize
Aminnnn inşaallahİnşallahh yaa allahım bizlere anneliği tattırsın
Normaldir bence ya ben ama bu ay pek ağrı hissetmedim geçen ay daha hassastım sankiKızlar bugün iğnenin 8. Günü karnımın alt kısmında biraz sancı var bu normalmi iğneden kaynaklımı ????
Geçen hafif iğne batması hissi vardı kasıklarda bugün karnımın alt kısmında bi sancı var ara ara giriyoNormaldir bence ya ben ama bu ay pek ağrı hissetmedim geçen ay daha hassastım sanki
Belki tutunmuştur yerleşme ağrısıdır canım inşallahGeçen hafif iğne batması hissi vardı kasıklarda bugün karnımın alt kısmında bi sancı var ara ara giriyo
Bilmiyorum canım üşütmüşte olabilirim kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzden hiç ona yormuyorumBelki tutunmuştur yerleşme ağrısıdır canım inşallah
Evt ilacın yan etkisi muhtemelen canımKızlar klomene kullanırken sancı girdi mi kasık bolgenize
Evt ilacın yan etkisi muhtemelen canım
Benim bilgim yok bi sulu ultrason çekiyorlar onu çektirdim ama o mu acaba ya da Rahim filmi mi acabaMerhaba kizlar adetimin 5. Gunu olan 27 aralik- 1ocak arasi klomen kullandim 1 hafta sonra kontrole gittigimde yumurtalarin gelismedigini soyledi dr. Adetinde gel hormon tahlili yaptircaz dedi ve renkli ultrason verdi rahim ici ultrasonda cekilebilirsin hazirlikli ol dedi adetimede 9 gun var daha yine hayal kirikligi rahim ici nasil cekiliyo bi acisi varmiki bundan sonra ne olucak bilen varmi
Bilmiyorum ki hicbir fikrim yok korkmuyoda degilim bu surecler cok zorBenim bilgim yok bi sulu ultrason çekiyorlar onu çektirdim ama o mu acaba ya da Rahim filmi mi acaba
Bilmiyorum ki hicbir fikrim yok korkmuyoda degilim bu surecler cok zor
Sulu ultrason çok kolay normal muayene gibi düşün ama Rahim filmine bşe diyemeyeceğim bu ay bende çektireceğim ve bende çok korkuyorumBilmiyorum ki hicbir fikrim yok korkmuyoda degilim bu surecler cok zor
Slm cnm. Bende 2 sefer rahim filmi cekildim. ilkini 5 sene önce anestezi almadan cekildim, bide geçen ay histeroskopiyle aynı gün rahim filmi tekrar çekildim bunda anestezi istedim. Kısa bi işlem.peki anlamadığım doktorun adetli gittiğin zamanmi çekebiliriz dedi o kısmını anliyamadim cnm.çünkü adet bitiminden sonraki 1 hafta içinde cekilio ozaman rahim hâlâ ince oldugu icin daha net gözlemleniyomş.Merhaba kizlar adetimin 5. Gunu olan 27 aralik- 1ocak arasi klomen kullandim 1 hafta sonra kontrole gittigimde yumurtalarin gelismedigini soyledi dr. Adetinde gel hormon tahlili yaptircaz dedi ve renkli ultrason verdi rahim ici ultrasonda cekilebilirsin hazirlikli ol dedi adetimede 9 gun var daha yine hayal kirikligi rahim ici nasil cekiliyo bi acisi varmiki bundan sonra ne olucak bilen varmi
Hayırlı aksamlar cnm, valla hazırlıklı ol bende sen gibiyim klomende bile sancilarim çoktu, dün öğlen 12 de de çatlatma iğnemi oldum bugünde git gide agrilarim çoğaldı kasiklarim acayip gergin.zaten 36 saatin dolmasina az kaldı ha çatladı ha çatlayacak modundaKızlar hayırlı akşamlar bugün ilacının son günü sancı tavan yaptı klomen beni bu hale getiridiyse iğne ne yapacak acaba
Bilmiyorum ben bi eczacıya danışın nöbetçi bulun da bence onlar bilirlerYa kızlar çok acil cevap verir misiniz ovitrelle çatlatma ignesini eşim bugün aldı ve ben buzdolabına koyun dedim yanlış anlamış buzluga koymuş baktım biz tutmuş içindeki ilaç bir zararı olur mu yarın 11 de vurulcam