Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu doktorlara hayret ediyorum. Böyle olmaz ki, bizler zaten yeterince yıpranmış ve üzgün durumdayız öyle değil mi?? Doğru düzgün açıklama bile yapmıyorlar. Sen bence birinin referansı ile yani öneri ile iyi bir doktora git canım. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Daha da endişeliyim. Her gün endişeyle yatıp kalkıyorum. Ama normal heralde ne bileyim
Bu kadar çok düşünüp psikolojini bozma canım heran bişiy olcakmış gibi strese sokma kendini hamileliğini düşün biraz tadını çıkar İnşaallah hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bi şekilde alıcaksın bebişini kucağına olumsuz düşünme hiç pozitif ol :KK200::dua:

Canim 21mm olmus dedi catlatalm dedi ve igne yaptirdik karından. Bir hafta sonra gittim catladi mi diye bana diyorki yumurtalarin kucuk kucuk bir kac tane var onlari buyutmemiz lazim tekrar klomen verdi.Onceki ne oldu dedim o yumurta degildi diyor. Neden igne yaptnz dedim. Buyutmek icin diyor.Benim kafami allak bullak etti doktor. Degistiricem bunu da. Baska doktora gidicem haftaya.
Okuyunca sinirlendim ya saçmalamış resmen. Iyice anlayana kadar sordaydın keşke. O sana anlatmak zorunda. Belli ki çatlamış canım o 21 mm olan yumurtan, yoksa görünürdü.

Kızlar benim dün testte negatif çıktı iğneden sonra 13.gundu hiç umudum yok ama yükselme şansı var mı ki adetime 4 gün var :KK43: bide çalışıyorum çok yoruluyorum vücudumda belirti olup olmadığını bile anlamıyorum tek fark ettiğim adetten önce göğüslerim şişerdi şimdi öyle birşey olmadı bu iğne hormonlarımı alt etti sanırım:KK43:

Evet canım yani benim ikinci ayım normalde ama doktor seni daha fazla bekletmeyelim dedi çünkü gerçekten beklemek istemiyorum artık aşılama da kesin çözüm değil tabi ama bakalım hayırlısı olsun canım inşallah güzel bi hamilelik süreci geçirirsin canım
Amin canım çok teşekkür ederim. Rahim filmi çektirmiş miydin sen? Ve eşin tahlil yaptırdı mı kendisi için?

Bu kadar çok düşünüp psikolojini bozma canım heran bişiy olcakmış gibi strese sokma kendini hamileliğini düşün biraz tadını çıkar İnşaallah hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bi şekilde alıcaksın bebişini kucağına olumsuz düşünme hiç pozitif ol :KK200::dua:
Ah canım benim biliyorum evet çok haklısın, ben de biliyorum ama gel bir de bana sor... elimde değil ki. Gerçekten insanın hayatında kafasını takacağı şey hiç bitmiyor. Hamile kalayım kalayım, sonra kalıyosun, ya çocuğa bir şey olursa, sonra doğunca da eminim başka şeyler takılıyodur kafaya. Yok hastalandı, yok ağlıyor.. büyüyecek bu sefer derdi de büyüyecek, okulu, dışardaki kötü dünyadan korumak, maddi olarak yetebilmek.... gerçekten bunların sonu yok arkadaşım.

Ah canım benim biliyorum evet çok haklısın, ben de biliyorum ama gel bir de bana sor... elimde değil ki. Gerçekten insanın hayatında kafasını takacağı şey hiç bitmiyor. Hamile kalayım kalayım, sonra kalıyosun, ya çocuğa bir şey olursa, sonra doğunca da eminim başka şeyler takılıyodur kafaya. Yok hastalandı, yok ağlıyor.. büyüyecek bu sefer derdi de büyüyecek, okulu, dışardaki kötü dünyadan korumak, maddi olarak yetebilmek.... gerçekten bunların sonu yok arkadaşım.
Çok haklısın cnm ama olsun sen yinede hep olumsuzu düşünmemeye çalış elinden geldiği kadar rabbim sana nasib etti ya hayırlısıyla kucağınada alıcaksın inşaallah :21:

Amin canım çok teşekkür ederim. Rahim filmi çektirmiş miydin sen? Ve eşin tahlil yaptırdı mı kendisi için?
Canım çektirmedim bu ay isteyecek sanırım ama çok korkuyorum eşim tahlil yaptırdı hiç problem yok bende de yok ama bilmiyorum artık etrafımda bütün arkadaşlarımın bebeği var bir bende yok yıpratıcı bir süreç

Canım çektirmedim bu ay isteyecek sanırım ama çok korkuyorum eşim tahlil yaptırdı hiç problem yok bende de yok ama bilmiyorum artık etrafımda bütün arkadaşlarımın bebeği var bir bende yok yıpratıcı bir süreç
Üzülme cnm unutma stres çok etkiliyo bak sen söylüyosun hiç bi problem yok diyosun sıkma canını zananı vardır rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize üzülme :dua::dua::dua:

Başka bi hastaneye gitsem rahim filmi çektirmek istiyorum desem çekerlermi canım ??

Okuyunca sinirlendim ya saçmalamış resmen. Iyice anlayana kadar sordaydın keşke. O sana anlatmak zorunda. Belli ki çatlamış canım o 21 mm olan yumurtan, yoksa görünürdü.
Bende çatladığını düşünüyorum. Artik kendimin doktoru oldum. Bu gidisle bir klinik açarım :) tövbe yarabbim insanı delirtiyorlar... Catladi umidiyle bekliyorum canim bu ay. Yoksa adet gelsin biran önce.. Dikkat et kendine. En zor asamadasin canim. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Üzülme cnm unutma stres çok etkiliyo bak sen söylüyosun hiç bi problem yok diyosun sıkma canını zananı vardır rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize üzülme :dua::dua::dua:
Haklısın stres çok etkiliyor bana etrafımda diyorlarki çok kafana takıyorsun takma stres yapma diyenlerin ağzına yapıştırasım geliyor yeminle diyorum siz böyle bir süreçten geçmediniz yani çocuk için uğraşmadınız beni anlayamazsınız çocuk hop diye kucaklarına düştü bi de bana takma dediler mi ümükleyesim geliyor

Haklısın stres çok etkiliyor bana etrafımda diyorlarki çok kafana takıyorsun takma stres yapma diyenlerin ağzına yapıştırasım geliyor yeminle diyorum siz böyle bir süreçten geçmediniz yani çocuk için uğraşmadınız beni anlayamazsınız çocuk hop diye kucaklarına düştü bi de bana takma dediler mi ümükleyesim geliyor
Relax canım sakin rahatlamaya çalış emin ol kendiliğinden olur zaten stres sinir çok etkiliyo bu durumlarda gerçekten :KK200:

Kızlar bugün iğnenin 8. Günü karnımın alt kısmında biraz sancı var bu normalmi iğneden kaynaklımı ????

X