Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun inşallah canım. Eninde sonunda olacak Allah'ın izniyle buna inan. Benim şimdilik iyi çok şükür. Tabi zor bir süreç ama daha çok başındayım. Bir de zor hamile kalınca insan çok üzerine düşüyor, hep endişe hali... aşılamayı doktor mu dedi canım?
Evet canım yani benim ikinci ayım normalde ama doktor seni daha fazla bekletmeyelim dedi çünkü gerçekten beklemek istemiyorum artık aşılama da kesin çözüm değil tabi ama bakalım hayırlısı olsun canım inşallah güzel bi hamilelik süreci geçirirsin canım

Bence sıyrık bu düşünceden çünkü sana zarar bak

Doğru söylüyorsunda canım kafamda hep bu düşünce ikilem deyim hamile miyim değil miyim. Benim ilk çatlatma iğnem. Adet olcaksamda oluyum diyorum belirsiz herşey. Belirsizliğide hiç sevmem hep başıma gelir.

Iyiyiz canim. Bu ay da klomen ve igne denedim ama kafam allak bullak oldu. Yumurtam catladi mi diye gittim doktor o yumurta degildi fln diyip tekrsr klomen verdi. Bende sinir oldum hicbirsey yapmadim kullanmiyorum simdi. Adeti bekleyeecm artik bu ay da anlamsz bir tedavi oldu. Masraf yaptığımla kaldim. Baska doktora gidicem adetimi bekleyip. Bu 3.doktor olacak... :KK43: sen naptn canim nssil gidiyor
Merhaba aynen ben de üçüncü doktora gidicem.beş aydır bebek olmuyordu.doktora gittim herşey normaldi hormonlarım eşimin testleri falan neyse usg baktı pko var dediler sağda.ama adetlerim çok düzenli hiç şaşmaz kilo da yok.neyse klomene başladı ve sağda üç tane güzel yumurta olmuş dedi çatlatma iğnesi yapıldı 25 aralıkta ve bir kez ilişki oldu sadece çünkü eşim çok hastaydı.bu ay olmadı yani.sonra başka doktora gittim pko falan yok dedi.smear aldı enfeksiyon var dedi.ilaç yazdı.ee tedavi dedim klomen kullanıcam mı dedim gerek yok daha bi sene olmamış bebek çalışması dedi.iyi dedim bende şu an ilaç kullanıyorum antibiyotik bakalım enfeksiyonun geçmesi lazım yoksa engeller gebeliği dedi

Doğru söylüyorsunda canım kafamda hep bu düşünce ikilem deyim hamile miyim değil miyim. Benim ilk çatlatma iğnem. Adet olcaksamda oluyum diyorum belirsiz herşey. Belirsizliğide hiç sevmem hep başıma gelir.

Benim de ilk tedavim canım inşallah hamilesindir sen düşündükçe stres yaptıkça adet olacağın varsa da olmazsın zaten

benim bu femarayla iki yumurta olmuştu kan testi negatif artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek
Hayırlısı olsun benim de bata 10 gün var daha ama umutlu değilim aşılamaya gidcez galiba önümüzdeki ay

Bnm de ilk canım kaç yıllık evlisin ne zamandır bebek istiyorsunuz

nisanda 2 sene olcak canim evlendigimizden beri hic korunmadik olmadi. adet sorunum vardi ve doktorlar bana pko dememisti tekrardan soktora gittim olmayinca pkolu oldugumu ogrendim 2 ay doktor gozetiminde ilacsiz denedik olmadi bu ay da klomen catlatma iynesi kullandim iste

Iyiyiz canim. Bu ay da klomen ve igne denedim ama kafam allak bullak oldu. Yumurtam catladi mi diye gittim doktor o yumurta degildi fln diyip tekrsr klomen verdi. Bende sinir oldum hicbirsey yapmadim kullanmiyorum simdi. Adeti bekleyeecm artik bu ay da anlamsz bir tedavi oldu. Masraf yaptığımla kaldim. Baska doktora gidicem adetimi bekleyip. Bu 3.doktor olacak... :KK43: sen naptn canim nssil gidiyor
Bu doktorlara hayret ediyorum. Böyle olmaz ki, bizler zaten yeterince yıpranmış ve üzgün durumdayız öyle değil mi?? Doğru düzgün açıklama bile yapmıyorlar. Sen bence birinin referansı ile yani öneri ile iyi bir doktora git canım. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Daha da endişeliyim. Her gün endişeyle yatıp kalkıyorum. Ama normal heralde ne bileyim

X