- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.561
Sağol arkadaşım inşallah geç döllenme olur.çünkü düşüşe geçince moralim bozuldu. Adet günü tek umudum
İnş. canım Rabbim herksin gönlüne göre versin. İsteyen herkesin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol arkadaşım inşallah geç döllenme olur.çünkü düşüşe geçince moralim bozuldu. Adet günü tek umudum
Günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın :)
Allah razı olsun gülüm.İnş. canım Rabbim herksin gönlüne göre versin. İsteyen herkesin olsun
Evet canım yani benim ikinci ayım normalde ama doktor seni daha fazla bekletmeyelim dedi çünkü gerçekten beklemek istemiyorum artık aşılama da kesin çözüm değil tabi ama bakalım hayırlısı olsun canım inşallah güzel bi hamilelik süreci geçirirsin canımHayırlısı olsun inşallah canım. Eninde sonunda olacak Allah'ın izniyle buna inan. Benim şimdilik iyi çok şükür. Tabi zor bir süreç ama daha çok başındayım. Bir de zor hamile kalınca insan çok üzerine düşüyor, hep endişe hali... aşılamayı doktor mu dedi canım?
Canım benm pek keyfim yok. Adet olucam mı olmucam mı hamile miyim değil miyim kafam hep bunlarla meşgul. İşime de konsantre olamıyorum hep bunu düşünüyorum.
Bence sıyrık bu düşünceden çünkü sana zarar bak
Merhaba aynen ben de üçüncü doktora gidicem.beş aydır bebek olmuyordu.doktora gittim herşey normaldi hormonlarım eşimin testleri falan neyse usg baktı pko var dediler sağda.ama adetlerim çok düzenli hiç şaşmaz kilo da yok.neyse klomene başladı ve sağda üç tane güzel yumurta olmuş dedi çatlatma iğnesi yapıldı 25 aralıkta ve bir kez ilişki oldu sadece çünkü eşim çok hastaydı.bu ay olmadı yani.sonra başka doktora gittim pko falan yok dedi.smear aldı enfeksiyon var dedi.ilaç yazdı.ee tedavi dedim klomen kullanıcam mı dedim gerek yok daha bi sene olmamış bebek çalışması dedi.iyi dedim bende şu an ilaç kullanıyorum antibiyotik bakalım enfeksiyonun geçmesi lazım yoksa engeller gebeliği dediIyiyiz canim. Bu ay da klomen ve igne denedim ama kafam allak bullak oldu. Yumurtam catladi mi diye gittim doktor o yumurta degildi fln diyip tekrsr klomen verdi. Bende sinir oldum hicbirsey yapmadim kullanmiyorum simdi. Adeti bekleyeecm artik bu ay da anlamsz bir tedavi oldu. Masraf yaptığımla kaldim. Baska doktora gidicem adetimi bekleyip. Bu 3.doktor olacak... sen naptn canim nssil gidiyor
Doğru söylüyorsunda canım kafamda hep bu düşünce ikilem deyim hamile miyim değil miyim. Benim ilk çatlatma iğnem. Adet olcaksamda oluyum diyorum belirsiz herşey. Belirsizliğide hiç sevmem hep başıma gelir.
Hayırlısı olsun benim de bata 10 gün var daha ama umutlu değilim aşılamaya gidcez galiba önümüzdeki aybenim bu femarayla iki yumurta olmuştu kan testi negatif artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek
Hayırlısı olsun benim de bata 10 gün var daha ama umutlu değilim aşılamaya gidcez galiba önümüzdeki ay
selam kizlar sonunda cesaret edip testi yaptim sonuc tek cizgi bat 14 ocak beklemeli miyim biraz daha
Bekle canım biraz daha sen bence
İlk tedavin mi
Canm bekle cıkmayabilir bu kadar varken herkeste cıkmıyor benim de 16 ocak bekliyorum ben de adet günümüselam kizlar sonunda cesaret edip testi yaptim sonuc tek cizgi bat 14 ocak beklemeli miyim biraz daha
Canm bekle cıkmayabilir bu kadar varken herkeste cıkmıyor benim de 16 ocak bekliyorum ben de adet günümü
evet canim ilk ay tedavimde
gerci ben hic biseyde hissetmiyorum. bi belirtim felan da yok keske yapmasaydim moralim bozuldu.
Bnm de ilk canım kaç yıllık evlisin ne zamandır bebek istiyorsunuz
Bu doktorlara hayret ediyorum. Böyle olmaz ki, bizler zaten yeterince yıpranmış ve üzgün durumdayız öyle değil mi?? Doğru düzgün açıklama bile yapmıyorlar. Sen bence birinin referansı ile yani öneri ile iyi bir doktora git canım. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Daha da endişeliyim. Her gün endişeyle yatıp kalkıyorum. Ama normal heralde ne bileyimIyiyiz canim. Bu ay da klomen ve igne denedim ama kafam allak bullak oldu. Yumurtam catladi mi diye gittim doktor o yumurta degildi fln diyip tekrsr klomen verdi. Bende sinir oldum hicbirsey yapmadim kullanmiyorum simdi. Adeti bekleyeecm artik bu ay da anlamsz bir tedavi oldu. Masraf yaptığımla kaldim. Baska doktora gidicem adetimi bekleyip. Bu 3.doktor olacak... sen naptn canim nssil gidiyor
Ben iyiyim canım. Sizleri merak ettim. İnşallah bu ay mutlu haberi alırsın:))Merhaba selamlar canım ben de bır gelısme yok akısına bıraktım hayurlısı bakalım bata 8gun var sen nasılsın