- 25 Mayıs 2017
- 801
- 504
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.541
Iyiyiz canim. Bu ay da klomen ve igne denedim ama kafam allak bullak oldu. Yumurtam catladi mi diye gittim doktor o yumurta degildi fln diyip tekrsr klomen verdi. Bende sinir oldum hicbirsey yapmadim kullanmiyorum simdi. Adeti bekleyeecm artik bu ay da anlamsz bir tedavi oldu. Masraf yaptığımla kaldim. Baska doktora gidicem adetimi bekleyip. Bu 3.doktor olacak...
Iyiyiz canim. Bu ay da klomen ve igne denedim ama kafam allak bullak oldu. Yumurtam catladi mi diye gittim doktor o yumurta degildi fln diyip tekrsr klomen verdi. Bende sinir oldum hicbirsey yapmadim kullanmiyorum simdi. Adeti bekleyeecm artik bu ay da anlamsz bir tedavi oldu. Masraf yaptığımla kaldim. Baska doktora gidicem adetimi bekleyip. Bu 3.doktor olacak...sen naptn canim nssil gidiyor
Canim 21mm olmus dedi catlatalm dedi ve igne yaptirdik karından. Bir hafta sonra gittim catladi mi diye bana diyorki yumurtalarin kucuk kucuk bir kac tane var onlari buyutmemiz lazim tekrar klomen verdi.Onceki ne oldu dedim o yumurta degildi diyor. Neden igne yaptnz dedim. Buyutmek icin diyor.Benim kafami allak bullak etti doktor. Degistiricem bunu da. Baska doktora gidicem haftaya.Belki yumurtanın buyumemistir canım
Canim 21mm olmus dedi catlatalm dedi ve igne yaptirdik karından. Bir hafta sonra gittim catladi mi diye bana diyorki yumurtalarin kucuk kucuk bir kac tane var onlari buyutmemiz lazim tekrar klomen verdi.Onceki ne oldu dedim o yumurta degildi diyor. Neden igne yaptnz dedim. Buyutmek icin diyor.Benim kafami allak bullak etti doktor. Degistiricem bunu da. Baska doktora gidicem haftaya.
Canim 21mm olmus dedi catlatalm dedi ve igne yaptirdik karından. Bir hafta sonra gittim catladi mi diye bana diyorki yumurtalarin kucuk kucuk bir kac tane var onlari buyutmemiz lazim tekrar klomen verdi.Onceki ne oldu dedim o yumurta degildi diyor. Neden igne yaptnz dedim. Buyutmek icin diyor.Benim kafami allak bullak etti doktor. Degistiricem bunu da. Baska doktora gidicem haftaya.
ben 21 aralik ta igne yaptirdim...ama sonuc negatif..hala adet olamadim..dr bekle kesin olacaksin dedi..Ya aralık 29 da iğne yaptıran arkadaşlar test yaptınız mı ????
Sen bi değişiklik hissediyomusun cnm kendinde nasıl durumlar ??Merhaba selamlar canım ben de bır gelısme yok akısına bıraktım hayurlısı bakalım bata 8gun var sen nasılsın
Bende dün kan testi yaptırdım benimde negatif çıktıben 21 aralik ta igne yaptirdim...ama sonuc negatif..hala adet olamadim..dr bekle kesin olacaksin dedi..
Ya aralık 29 da iğne yaptıran arkadaşlar test yaptınız mı ????
Kızlar günaydın
Şu klomenin tadı çok iğrençhee içtikten sonra kusasim geliyor nasıl bitecek bu ilaç ya
Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnemin 11.günü dün kan tahlili yaptırdım.10.günü 3.90 dı dün yaptırdım 2.70 e düşmüş bata 5 gün kaldı. Bi umut varmı sizce.bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
Sağol arkadaşım inşallah geç döllenme olur.çünkü düşüşe geçince moralim bozuldu. Adet günü tek umudumGünaydın
10 un altı negatif diye biliyorum. Ama geç döllenme falan olduğunda sonradan yükselebiliyormuş. Adetin geçtikten sonra tekrar ver bence kan
Günaydın canım
Nasılsın