Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy günaydın kızlar...
Ben dayanamayıp ilk idrarla test yaptım o_O
hafif silik çizgi çıktıı şoklardayımmmm
Sırtım halen ağrıyor yaa kendimi kaptırmak istemiyorum ama sırt ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen çok olmuş :110: netten test alıp gerekirse hergun denicem kan testi daha zahmetli ve vaktim yok kan vermeye, ilk gebeliğimde iğnenin 10.gunu kanda öğrenmiştim bugunde tam 1 hafta oldu:işsiz:

Ayy günaydın kızlar...
Sırtım halen ağrıyor yaa kendimi kaptırmak istemiyorum ama sırt ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen çok olmuş :110: netten test alıp gerekirse hergun denicem kan testi daha zahmetli ve vaktim yok kan vermeye, ilk gebeliğimde iğnenin 10.gunu kanda öğrenmiştim bugunde tam 1 hafta oldu:işsiz:
Canim ignenin etkisi 10 gunden once vucuttan gitmiyor sonra yanilma bak. Insallah vardir ama idrarda bu kadar cabuk cikmaz bitanem biraz daha beklemen gerek bence

Bana da oluyor sol kasigima arada sag tarafa da ama oyle aman aman degil. Gaz olmaya basladi. Ama adet belirtisi de olabilir test yapicam ben aksam ya dayanamiyorum

Ayy günaydın kızlar...
Yavrucum cok erken yapmissin ama bta hcg 1 haftada kana 2. Haftada idrara geciyor diye biliyorum. Kan verip takip et istersen

Hanımlar merhaba, 11 aylık evliyim. Bu ay başladım tedaviye klomen ve gonal f diye bir iğne kullandım. Salı günü adetimin 12. günüydü. 18 mm yumurta olmuş bir tane, diğerleri de arkadan geliyor dedi doktorum. O akşam 19.00 da çatlatma iğnesi yaptı.Ertesi günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi saat falan vermedi. Ben çatlatma iğnesinden 2 gün önce bel ağrısı yaşamaya başladım yumurta büyüdüğü için ağrıyor dedi. İğnenin 9. günü gideceğim tekrar. İdrara sıkışık gel ultrasondan bakacağız dedi. Ama o kadar erken görünür mü bilemedim.

Hanımlar merhaba, 11 aylık evliyim. Bu ay başladım tedaviye klomen ve gonal f diye bir iğne kullandım. Salı günü adetimin 12. günüydü. 18 mm yumurta olmuş bir tane, diğerleri de arkadan geliyor dedi doktorum. O akşam 19.00 da çatlatma iğnesi yaptı.Ertesi günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi saat falan vermedi. Ben çatlatma iğnesinden 2 gün önce bel ağrısı yaşamaya başladım yumurta büyüdüğü için ağrıyor dedi. İğnenin 9. günü gideceğim tekrar. İdrara sıkışık gel ultrasondan bakacağız dedi. Ama o kadar erken görünür mü bilemedim.
Selamlar. Rahim duvarı kalınlaşır sadece bunu gorebılır ultrasonda gebelık kesesi hcg değeri 1500 2000 olunca gozukuyor

Canim ignenin etkisi 10 gunden once vucuttan gitmiyor sonra yanilma bak. Insallah vardir ama idrarda bu kadar cabuk cikmaz bitanem biraz daha beklemen gerek bence
Benim adet döngüm kısa ya canım ondan ümit ettim cunku ilk iğnede de 15gunden önce cıkmaz demişti doktor benim 10.gunde belli olmuştu ama nedense içimde bi umut var sırt ağrısını pek adete yoramadım ama tabi umut fakirin ekmeği :))))))
Yavrucum cok erken yapmissin ama bta hcg 1 haftada kana 2. Haftada idrara geciyor diye biliyorum. Kan verip takip et istersen
Ya burda birisi 8.gun öğrendim dedi ya ondan şeyyettim canım ama umutsuzda değilim bi umut oldu benim için hadi hayırlısı :)))))
Aaa neden 9.gun çağırdı ki ultrasonda neye bakcakmış hiçbişey gözükmezki bu haftada eğer gidersen bizide bilgilendir inşallah vardır canım :)

Kızlar böyle bi yazı buldum ne enteresan bi durum demi. Şimdi çık işin içinden. İdrar testi yapıpta tek ya da çift cizgi gören yazsın bana merak ettim herkesemi çift cıkacak :)

CE8CAFE3-877F-47C5-8544-74EFA5F70A58.png

aman ya aklımıza gırdın ne guzel uslu uslu beklıyorduk :KK70: Hilal coban Hilal coban dime :S
Valla ben hala bekliyorum canim gecen ignenin etkisi cikicakmi diye gicigina 8.gun evde test yaptim bendede negatif cikti demekki bunyem cabuk atiyo ignenin etkisini. Valla ben dururum siz yapin test falan sonucta adet zmaani gelince ortaya cikmicakmi cikicak sabirsiz davranip ancak kendinizi yipratirsiniz cok takilip stres yapmak iyi degil canim ya yoksa bendede tuhaf haller var ama yoramiyorum cunku igne ilac olunc isin icinde doktorum bana cok takilma bu durumlara dedi

Kzlar günaydın bugün umudum kesinlikle bitti cok kötü ağrım var aynı adet olcak gibiyim yataktan kalkamadim anladım ki adet olucam bugün yarın malasef onu hissediyorum

Kzlar günaydın bugün umudum kesinlikle bitti cok kötü ağrım var aynı adet olcak gibiyim yataktan kalkamadim anladım ki adet olucam bugün yarın malasef onu hissediyorum
Hayirlisi olsun canim umutsuzluga kapilmak yok bu ay olmazsa onumzdeki ay. Valla benimde icime hic dogmuyor hamile olacagim dur bakalim ancak Rabbime havale

bende aynı durumdayım olmadı gibi hissediyorum hatta şu an kafam dağılsın diye aynen bu moddayım:KK69:1 hafta kaldı adetime ve hala hafif arada adet sancısı gibi sızılarım devam ediyor Allah bilir tabi hayırlısını versin ama hiç umudum yok önümüzdeki aylara kaldı ama 3 gün önce çok ağladım olmadı kesin diye o stresi attım daha üzülmiycem bu ay için :KK12: sizler için de sonuç en güzeli en sağlıklısı olur inşallah :anneadayı::KK200:

bende aynı durumdayım olmadı gibi hissediyorum hatta şu an kafam dağılsın diye aynen bu moddayım:KK69:1 hafta kaldı adetime ve hala hafif arada adet sancısı gibi sızılarım devam ediyor Allah bilir tabi hayırlısını versin ama hiç umudum yok önümüzdeki aylara kaldı ama 3 gün önce çok ağladım olmadı kesin diye o stresi attım daha üzülmiycem bu ay için :KK12: sizler için de sonuç en güzeli en sağlıklısı olur inşallah :anneadayı::KK200:
Ben uzulenlere teselli vermekten artik kendimi dusunemiyorum bile bide nedense tuhaf bi rahatlik var bu ay amannn salla diyorum o moddayim. Hem ayniymis senin battami 1 aralik benimde 1 hafta var tam insallah hamisizdir canim umutlu ol

Kizlar sizleri takip ediyorum ins guzel haberler verirsiniz sizden gelecek guzel haberlerle bende umutlanirim hic degilse biraz:) ben ayin 20 sinde vuruldum 24. 36. Ve 52.saatte iliskiye girdik bugun ara vermeyi dusunuyorum sizcede yeterli mi

X