- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.261
Bendede çok gaz yaptı hala var gazım.ilk gün utancımdan hiç kimsenin yanında oturmadım.sanki karın ve karnımın altı kasıklarımda inşaat çalışmaları vardı. Bata 3 günün kalmış test yaptınmı arkadaşım merak ettim benim bat 16 ocakBende yaptı canım hemde aşırı derecede yani milletin yanında guruldamasından oturamadım.hatta bende ishalde yaptı.ishal geçti ama gaz hala var bata üç gün kaldı:)
Ümitsiz olma belki adetin geçecek belki kanda çıkacak .ümit var ol hep.Kızlar benim test yine negatif adetime 2 gün var herhalde yaniltmaz artık sanırım gününde adet olacağım bu kadar olmadığına göre offfff
Bende yaptı canım hemde aşırı derecede yani milletin yanında guruldamasından oturamadım.hatta bende ishalde yaptı.ishal geçti ama gaz hala var bata üç gün kaldı:)
İnşallah canım yaaa 3 tane test yaptım aralıklı ama yok yok yani valla psikolojim bozuluÜmitsiz olma belki adetin geçecek belki kanda çıkacak .ümit var ol hep.
Tekrarla benceEki Görüntüle 2089429 kızlar bu test negatif değil mi niye tam. Beyaz çıkmamış bozuk mu yoksa
Umut var mu canım sence adetim geçerse yapacağım artık 2 gün var olmaz diye bisey yk nasip INSALLAH .
Canım dün yaptırdım 1.66 çıktı negatif yaniBendede çok gaz yaptı hala var gazım.ilk gün utancımdan hiç kimsenin yanında oturmadım.sanki karın ve karnımın altı kasıklarımda inşaat çalışmaları vardı. Bata 3 günün kalmış test yaptınmı arkadaşım merak ettim benim bat 16 ocak
Evet dun adetim bitti tekrar kanama olumca dr gittimCanım sen şimdi adetli iken hamile olduğumu öğrendin
İnşallah yükselir valla hiç belli olmaz..adet olana kadar ümit var olunuz....Canım dün yaptırdım 1.66 çıktı negatif yani
inşallah sorun yoktur canım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına kisti atıyor olabilirsin ondan olabilir kanama doktorun açıklama yaptımı kanamanın neden olduğuna dairKizlar ben adet oldum yazmistim ya normal gunumde adet oldum.surekli karin agrimvar diye dahliye kan vermistim sonucu bugun alacaktim ne sorunum var diye aksam birliktelikten sonra kanamam oldu.bugun dahliyeden aldigim sonucuda kadin dogumcuma gotiriyim dedim hic aklimda yk ya kagitlara bakmadim bile .dr. Hamilesin dedi yani benim adet bilgim kanamam oldugu zaman kanamam vardi ve ben adet olumcaa hic aklima bile gelmedi kanamam var ama pazartesi tekrar kana bailacak kismet artik
Dis gebelik olabilir yada kimyasal zaten deger yukselirse ona gore dwgerlendirecekinşallah sorun yoktur canım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına kisti atıyor olabilirsin ondan olabilir kanama doktorun açıklama yaptımı kanamanın neden olduğuna dair
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebeliktirDis gebelik olabilir yada kimyasal zaten deger yukselirse ona gore dwgerlendirecek
Hicbir belirtimbyoktu taki dun adetim bitmesine ragmen iliskiden kanamam basladi tekrarDis gebelik olabilir yada kimyasal zaten deger yukselirse ona gore dwgerlendirecek
Amin INSALLAH hepimize saglikla doguracagimiz saglikli evlatlar nasip etsinhayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir