Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yaptı canım hemde aşırı derecede yani milletin yanında guruldamasından oturamadım.hatta bende ishalde yaptı.ishal geçti ama gaz hala var bata üç gün kaldı:)
Bendede çok gaz yaptı hala var gazım.ilk gün utancımdan hiç kimsenin yanında oturmadım.sanki karın ve karnımın altı kasıklarımda inşaat çalışmaları vardı. Bata 3 günün kalmış test yaptınmı arkadaşım merak ettim benim bat 16 ocak

Kızlar benim test yine negatif adetime 2 gün var herhalde yaniltmaz artık sanırım gününde adet olacağım bu kadar olmadığına göre offfff

Bende yaptı canım hemde aşırı derecede yani milletin yanında guruldamasından oturamadım.hatta bende ishalde yaptı.ishal geçti ama gaz hala var bata üç gün kaldı:)

Aa cok cok az kalmış inşallah ise yaramıştır. :) Ya benim ignenin üçüncü gunu bugun. Dun gece inanilmaz gaz vardı. Şuanda makatta agri var ara ara böyle sanki icten bisey bastırıyor gibi. Bi baski hissi hissediyorum

Kizlar ben adet oldum yazmistim ya normal gunumde adet oldum.surekli karin agrimvar diye dahliye kan vermistim sonucu bugun alacaktim ne sorunum var diye aksam birliktelikten sonra kanamam oldu.bugun dahliyeden aldigim sonucuda kadin dogumcuma gotiriyim dedim hic aklimda yk ya kagitlara bakmadim bile .dr. Hamilesin dedi yani benim adet bilgim kanamam oldugu zaman kanamam vardi ve ben adet olumcaa hic aklima bile gelmedi kanamam var ama pazartesi tekrar kana bailacak kismet artik

Canım dün yaptırdım 1.66 çıktı negatif yani

inşallah sorun yoktur canım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına kisti atıyor olabilirsin ondan olabilir kanama doktorun açıklama yaptımı kanamanın neden olduğuna dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…