Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki iğneden sonra en geç nezaman adet olunuyor yarın da bekleyip kan testi yapayım adet olmazsam ama göğüsler şişti ve ağrıyor adet olacakmisim gibi arada hafif sancı. Geliyo sonra geçiyor

Peki iğneden sonra en geç nezaman adet olunuyor yarın da bekleyip kan testi yapayım adet olmazsam ama göğüsler şişti ve ağrıyor adet olacakmisim gibi arada hafif sancı. Geliyo sonra geçiyor

Normal adet tarihin ne zamnsa o Zn canimbnce daha önce hiç iğne olmadım ama mantıken battan sonra yapman daha iyi olacaktır

Normal adet tarihin ne zamnsa o Zn canimbnce daha önce hiç iğne olmadım ama mantıken battan sonra yapman daha iyi olacaktır
Ben düzensiz adet oluyorum normalde kızlar ama geçen ay iğnenin 12. Günü adet oldum eğer yarın doktor iğne verirse yine 12. Günü beklicem döngü süresi 28 di çünkü bahaneyle belki düzene girer

İnşaallah cnm diğer 2 yumurta büyüdümü acaba onu merak ediyorum bi yandan :/

Ben de merak ediyorum seni sonucunu ama az kaldı yat uyu artık :)

Normal adet tarihim 7 Ocak benimde ilk ignem ama 15.gun adet oluyormussun öyle diyorlar ama bilmiyorum yaa çok Karisigim

Nasıl yani ya zaten adetin 5m günü ilaç 5 gün ilaçtan 10 gün öyle geçiyor zaten 2 3 gün de avulasyonu bekleyip iğne vursa arkasindan 10- 15 adet döngüsüne göre adet yada surizzz :)

Yani seninadetin yine düzenli ise 7 subat arasına gelir

Ya ama iğnenin 15.gununfen sonra çıkar diyorlar ayin 18 inde oldum iğneyi normal adetimi bekleyeceğim artık

Ya ama iğnenin 15.gununfen sonra çıkar diyorlar ayin 18 inde oldum iğneyi normal adetimi bekleyeceğim artık

Aynen canım hesapladigimizda öyle oluyor çünkü adet olursa 12 günde sıkıntı vardır öyle şey mi bunyeyi alt üst eder o zaman doktorlar düzenli adet istiyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…