Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım hayırlısı olsun

test yaptın mı peki ?
hangi takımda yarışıyorsun güzel kilo vermişsin

Yok canım daha test yapmadım adet gününün de zaten gelmedi doktor kromen verdi adetin 5. Günü basla dedi

6. Takımda yarıştım mezun oldum ben 56 a düştüm şimdi korumaya çalışıyorum gel sen ben oraya devamlı giriyorum :)

Yok canım daha test yapmadım adet gününün de zaten gelmedi doktor kromen verdi adetin 5. Günü basla dedi

6. Takımda yarıştım mezun oldum ben 56 a düştüm şimdi korumaya çalışıyorum gel sen ben oraya devamlı giriyorum :)
ben 14.cü takıma takılıyorum tedavim için izne ayrıldım bu tedavim olmazsa tekrar listeye girmeyi düşünüyorum ...
kromen mi klomen mi ? kaç gün geçti adetin

Slm arkadaslar benim bugun 16.gunum adet olmadim test yapsam cikar mi 12.gun test yaptim negatifti goguslerim agriyor hala ama umarim hamilelik vardir

İnşallah güzel haberler alırız bende cumartesi günü gidecem bana klomen değilde femara diye bir ilaç verdi.sabah akşam kullanacam 30 tablet.banada ilişki saati söylecek cumartesi günü.inşallah bende bilgilendiririm sizi

Arkadasim otuz tablet cok olmasin . Bendenu ay oilaci kullandim. Bes gun gunde iki tane yani on tane icmis oldum. Bi daha icirmedi doktorum. Sen onu bi sor bence yumurtalarin aşırı büyümesin

Arkadasim otuz tablet cok olmasin . Bendenu ay oilaci kullandim. Bes gun gunde iki tane yani on tane icmis oldum. Bi daha icirmedi doktorum. Sen onu bi sor bence yumurtalarin aşırı büyümesin
Gülüm cumartesi güna gittim adetimin 10.günüydü tam büyümemişti.dün gittim dr.yani pazartesi günü.4 tane yumurtam olmuş en büyüğü 19 mm 17 mm di.15 mm di 4 tane oluşmuş ogün hapı bırakmamı ve progestan kullanmamı söyledi.yani o gün bıraktım.bugün 13 günüm progestana corasprin ve folbiol kullanıyorum dün ayrıca çatlatma iğnemi oldum.bu konularda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.bilgin için teşekkür ederim arkadaşım.inşallah hamile kalırız.36 saattim dolacak bakalım sanırım tam 14 ünde yumurtluyom.

Gülüm cumartesi güna gittim adetimin 10.günüydü tam büyümemişti.dün gittim dr.yani pazartesi günü.4 tane yumurtam olmuş en büyüğü 19 mm 17 mm di.15 mm di 4 tane oluşmuş ogün hapı bırakmamı ve progestan kullanmamı söyledi.yani o gün bıraktım.bugün 13 günüm progestana corasprin ve folbiol kullanıyorum dün ayrıca çatlatma iğnemi oldum.bu konularda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.bilgin için teşekkür ederim arkadaşım.inşallah hamile kalırız.36 saattim dolacak bakalım sanırım tam 14 ünde yumurtluyom.

Valla benimde bildigim bu kadardi :)) ben ilk kez vurulcam yarın. İgnenin yan etkileri neler beni neler bekliyor :KK70:

Valla benimde bildigim bu kadardi :)) ben ilk kez vurulcam yarın. İgnenin yan etkileri neler beni neler bekliyor :KK70:
Bende gaz yaptı valla.bide o karın altımda sanki inşaat çalışmaları vardı.gurul gurul sürekli...ikinci günü bugün birşey yapmadı çatlamadıda 36 ıncı saati bekliyorum bu akşam 10 da.bakayım farkedecekmi.

ben 14.cü takıma takılıyorum tedavim için izne ayrıldım bu tedavim olmazsa tekrar listeye girmeyi düşünüyorum ...
kromen mi klomen mi ? kaç gün geçti adetin

Klomen canım yanlış yazmışım kusura bakma adetim daha geçmedi ki benim ocağın 5 inde olucam bir aksilik cikmaz ise iste 5. Gün hapa başlayacağım daha sonra iğne için cagiracakmis hiç de bu işleri bilmiyorum nasıl olacak bilmiyorum kan sulandırıcı ile folbiol verdi birde

Klomen canım yanlış yazmışım kusura bakma adetim daha geçmedi ki benim ocağın 5 inde olucam bir aksilik cikmaz ise iste 5. Gün hapa başlayacağım daha sonra iğne için cagiracakmis hiç de bu işleri bilmiyorum nasıl olacak bilmiyorum kan sulandırıcı ile folbiol verdi birde
Ben tedavi oldun gün bekliyorsun sandım canım inşallah ilk ve son olur ben yıllardır uğraşıyorum zor bir süreç maalesef

hayırlısı olsun canım eşim tedavilerimizde harnup pekmezi içiyor hareketliliğe iyi geliyor demişti bizde sorun yok ama içiyor fayda derecesi için bir şey diyemem ayrıca sende içersen yumurta kalitesi için iyi bende kalitesizlik var sol yumurtam da yavaş çalışıyor bu ay düzenli içmeye başladım güzelde enerji veriyor
Harnup pekmezini nasıl tüketiyosun cnm ?

Ya kızlar dayanamadım test yaptım ama yine negatif adet olacakmisim gibi de değil im yaptığım testin Markasi bebe time güvenilir mı sizce yarin iğnenin 17.gunu çildiracagim

X