Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı cnm bızımde oyle bıde ben hep adete bı hafta kala bıraktm bıdefa oyle yumurtlamısım tutmadı gec yumurtlıyorum bende buay yarın baslıcam bnde calısmalara dr a gıdıcem 20.gunumde falan

Teşekkür ederim canım valla vücut ya değişiklik var göğüsler sis ve ağrıyor hafif hafif sancı giriyor ama geçiyor günlerdir böyle ama test negatif bende şaşırdım ne düşüneceğimi
reglin ne zaman ? bende de karın ağrısı var karında ama kasıkta falan değil

Ve ben ilk hamileliğimde 4 ay aşırı adet sancısı çektim korkuyordum bişey olcak diye şimdi de var ağrı ama çok hafif oluyor geçiyor
kendi vücudunu kendin daha iyi tanırsın canım hayırlısı olsun

Bende klomen kullanıyorum yeni başladım ve ayriyetten havuç incir kurune başladım

Ben ilk çocuğuma klomen ve iğne ole hamile kalmıştım yani kalan çok aslında
ben de oğluma tedavisiz hamile kaldım zaten bir sorunumuzda yok yine de kullanıyoruz işte doktorum tedaviye başladı hemen tüp bebeğe yönlenmek istemedi destekleyelim biraz belki olur dedi 3 ay böyle deneyecekmişiz olmazsa tüp bebek olacak ama inşallah gerek kalmaz aslında beklerim ben ama yaşım 38 vaktim yok

Aynen yazınız geçiyor inşallah olur

40-45 yaşlarında sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Hayırlısı cnm bızımde oyle bıde ben hep adete bı hafta kala bıraktm bıdefa oyle yumurtlamısım tutmadı gec yumurtlıyorum bende buay yarın baslıcam bnde calısmalara dr a gıdıcem 20.gunumde falan
Hadi hayırlısı cnm inşaallah en kısa zamanda güzrl haberlerimizi veririz birbirimize

Aşılama yapıcaz bu ay dr umla görüştüm.Çok uzatmayalım ilaçlarada olumlu tepki veriyorsun dedi.tamam dedim.İnşallah yeni yıl uğurlarla gelir hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…