Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar ben de aralık reglim ile klomen kullanmaya başladım 19 aralıkta çatlama vuruldum normalde 31 aralıkta reglim olmam gerekiyordu ama olmadım bugün 15.ci günüm siz ne zaman oldunuz regliniz gecikti mi ?

merhaba kızlar ben de aralık reglim ile klomen kullanmaya başladım 19 aralıkta çatlama vuruldum normalde 31 aralıkta reglim olmam gerekiyordu ama olmadım bugün 15.ci günüm siz ne zaman oldunuz regliniz gecikti mi ?
Ben aaralık 15 te çatlatma iğnesi oldum bgn (2 ocak) regl oldum

hayırlısı olsun canım eşim tedavilerimizde harnup pekmezi içiyor hareketliliğe iyi geliyor demişti bizde sorun yok ama içiyor fayda derecesi için bir şey diyemem ayrıca sende içersen yumurta kalitesi için iyi bende kalitesizlik var sol yumurtam da yavaş çalışıyor bu ay düzenli içmeye başladım güzelde enerji veriyor

Ben aaralık 15 te çatlatma iğnesi oldum bgn (2 ocak) regl oldum
19.cu gün regli oldun o zaman uzun sürmüş bayağı reglin nasıl geliyor normal mi leke gibi mi ? şundan sordum aşılama yaptırmıştım leke gelmişti regli olcam sandım ara ara geldi meğer hamileymişim tabi kimyasal oldu kaybettim

Ayy tmm bizde başlayalım o zaman her şeyin hayırlısı tabii yarın dr la görüşeceğim bakalım ne diyecek

hanimlar pazar gunu catlatma iynesi vuruldum dunden veri kasiklarimda ara agri oluyor bi siskinlik yani bi doygunluk hissediyorum bu normal bisey mi ?

Gölge gibi görünüyor fotoğrafta pek çkmadı gibi iğnenin etkisi mi dersiniz 15. Gün

Eklentiler

• 2BB2DF28-CF31-4A62-9BD1-D6A570D4C030.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 42
Bgn ilk günü olduğu için leke leke ama normale döncek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…