-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.121
Teşekkür ederim :) inşallah işe yarar
Offf kızlar pimi çekilmiş bomba gibiyim geliyor kırmızılar
Ben aaralık 15 te çatlatma iğnesi oldum bgn (2 ocak) regl oldummerhaba kızlar ben de aralık reglim ile klomen kullanmaya başladım 19 aralıkta çatlama vuruldum normalde 31 aralıkta reglim olmam gerekiyordu ama olmadım bugün 15.ci günüm siz ne zaman oldunuz regliniz gecikti mi ?
hayırlısı olsun canım eşim tedavilerimizde harnup pekmezi içiyor hareketliliğe iyi geliyor demişti bizde sorun yok ama içiyor fayda derecesi için bir şey diyemem ayrıca sende içersen yumurta kalitesi için iyi bende kalitesizlik var sol yumurtam da yavaş çalışıyor bu ay düzenli içmeye başladım güzelde enerji veriyorMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) bende geçen ay rahim filmi çektirdim. Sonrasında klomen kullandım 5 gün günde 2 tane,eustrofem kullandım günde 3 tane,bir de biosteron kullandım halen kullanıyorum.bu ay da ovitrelle iğne oldum.iğneden 39 saat sonra birliktelik oldu ve 10 gün boyunca devam etti birliktelik.14 günde crinone jel kullandım.fakat bugün regl oldum.tekrar dr a gitcem.bana keçiboynuzu kürü nasıl uygulanıyor yazabilir misiniz?eşimde de sperm hareketliliği az çünkü.teşekkür ederim şimdiden.
19.cu gün regli oldun o zaman uzun sürmüş bayağı reglin nasıl geliyor normal mi leke gibi mi ? şundan sordum aşılama yaptırmıştım leke gelmişti regli olcam sandım ara ara geldi meğer hamileymişim tabi kimyasal oldu kaybettimBen aaralık 15 te çatlatma iğnesi oldum bgn (2 ocak) regl oldum
Ayy tmm bizde başlayalım o zaman her şeyin hayırlısı tabii yarın dr la görüşeceğim bakalım ne diyecekhayırlısı olsun canım eşim tedavilerimizde harnup pekmezi içiyor hareketliliğe iyi geliyor demişti bizde sorun yok ama içiyor fayda derecesi için bir şey diyemem ayrıca sende içersen yumurta kalitesi için iyi bende kalitesizlik var sol yumurtam da yavaş çalışıyor bu ay düzenli içmeye başladım güzelde enerji veriyor
aşılama denediniz mi ?Ayy tmm bizde başlayalım o zaman her şeyin hayırlısı tabii yarın dr la görüşeceğim bakalım ne diyecek
Denemedik 2.5 yıllık evliyiz 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz 1 yıl normal denedik olmayınca 2 aydır tedaviye başladık bu ay belki aşılama yapacak draşılama denediniz mi ?
devlete mi gidiyorsun özele mi ?Denemedik 2.5 yıllık evliyiz 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz 1 yıl normal denedik olmayınca 2 aydır tedaviye başladık bu ay belki aşılama yapacak dr
Özele gidiyorumdevlete mi gidiyorsun özele mi ?
Bgn ilk günü olduğu için leke leke ama normale döncek gibi19.cu gün regli oldun o zaman uzun sürmüş bayağı reglin nasıl geliyor normal mi leke gibi mi ? şundan sordum aşılama yaptırmıştım leke gelmişti regli olcam sandım ara ara geldi meğer hamileymişim tabi kimyasal oldu kaybettim
hep böyle mi oluyor ... test yapmışmıydın ?Bgn ilk günü olduğu için leke leke ama normale döncek gibi
ben üniversite de aşılama yaptırmıştım ama özelde ki ilgisi daha farklı oluyor ve en önemlisi temizlik konusuÖzele gidiyorum
Gittiğim dr da akdeniz üni.de ama burda bakmıyor özeline gidiyorum gayet temiz dikkatbederim çünkü:)ben üniversite de aşılama yaptırmıştım ama özelde ki ilgisi daha farklı oluyor ve en önemlisi temizlik konusu
Yaptırdım sabah betahcg negatif çıktı çatlatmadan sonraki 16.gün de idrarda bakmıştım oda negatifti.hep böyle mi oluyor ... test yapmışmıydın ?