- 25 Mayıs 2017
- 804
- 508
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.941
Maalesef hormonlari etkiliyor bu ilaclar. Sapitiyor adetlerimiz. Insallah bebek olur da filme gerek kalmaz.Ben bu ay da başladım klomene geçen ayda ilk kez kullanmıştım ama adetlerim çok kötü geçer ama bu ay yok böyle ağrı beni mahvetti bu adetim hele ilk gün parça gibi bşe düştü ama canım çıktı doktora sordum pıhtı atmışsın dedi gelecek ay beni Rahim filmi bekliyor
Fethiyedeyim, özel hastanede çektiler. Ben de yarın gidiyom doktora sorcam.İnan bilmiyorum ama Perşembe kontrolüm var sorcam doktora nerde yaşıyorsun nerede çektiler canım
Yumurtalarina bakar. Eger yeterli büyümemişse birkac gun sonra yeniden çağırır.Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu
Yumurtalarina bakar. Eger yeterli büyümemişse birkac gun sonra yeniden çağırır.
Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu[/QUOTE. Selam. Bende aynı sekılde kulllandım 10. Günü kontrole gıttım 11. Gün ıgne oldum çok şükür hamıle kaldım. Darısı basınıza ınsallah
Canım ben pazartesi regl oldum ya anca çarşamba akşama doğru söküldüm bide perşembe kontrol vardı sonrasında bi coştu pıhtı gibi düşüyo hep hala dewam ediyo karnım kasıklarım çok fenaydı ağrılar anca geçti ama regl dewam ediyo aynı şekilde ilaçmı muayeneden dolayımı hala anlamadımCanım yok işte benim 5 6 gün sürer ilk 3 gün yoğun sonra azar azar ama bunda ilk gün çok kanamam oldu ikinci gün de normale döndü 3. Gün bşe kalmadı bugün 4. Gün ama hiçbir yok normalde böyle olmayınca bende ilaç mı yaptı acaba dedim
Anladım canım tabi sen kendini daha iyi bilirsin (= benim 2 gün yoğun olur 3. Gün duraklar sonra gittiği yere kadar gider (=Canım yok işte benim 5 6 gün sürer ilk 3 gün yoğun sonra azar azar ama bunda ilk gün çok kanamam oldu ikinci gün de normale döndü 3. Gün bşe kalmadı bugün 4. Gün ama hiçbir yok normalde böyle olmayınca bende ilaç mı yaptı acaba dedim
Canım yumurtalar hemen büyümüyor doktor bakıp ölçüyor sonrasında iki güne bir çağırmaya başlar seni bende sık gidiyorum yumurta takibindeMerhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu
Ben de çok stresliyim çatacak yer arıyorum canım ilaçtandır hormon yükleniyor vücuda sonuçta ağrılar da normaldir ben de de cız cız iğne batar gibi düşüyorduKızlar bu çatlatma iğnesi ruh halinizde değişikliğe yol açtı mı bu 2. Ayım sürekli ağlıyorum ve sinirlerim çok bozuk en ufak şeylere alınıyorum tripler falan hiçyapmadığım yaşamadığım şeyler geçen ay hiç olmadı bu tarz şeyler geçen ay hiçağrım da olmadı bu ay çok değişik kasıklarım kıpır kıpır bi acayip ufak ufakda ağrı var ama adet ağrısı gibi değil deyumurtlama ağrısı gibi normal mi bunlar
Canım bende anlamadım dengem şaştı valla perşembe gidiyorum kontrole bakalımCanım ben pazartesi regl oldum ya anca çarşamba akşama doğru söküldüm bide perşembe kontrol vardı sonrasında bi coştu pıhtı gibi düşüyo hep hala dewam ediyo karnım kasıklarım çok fenaydı ağrılar anca geçti ama regl dewam ediyo aynı şekilde ilaçmı muayeneden dolayımı hala anlamadım
Sağol canım 10 günde etkisi bitiyormuş sanırım benim daha 5. Günüm bi bu kadar daha var o zamanBen de çok stresliyim çatacak yer arıyorum canım ilaçtandır hormon yükleniyor vücuda sonuçta ağrılar da normaldir ben de de cız cız iğne batar gibi düşüyordu
Normal canım ara ara sızı gibi de olur panik yokMerhaba kızlar bende de pkk var bu ay fenere kullandım 5 gün günde 2 adet cuma günü çatlama iğnesi oldum ama dünden beri karnımda bir şişlik hissi var ve bir sizlama var sürekli ilacın sizde de böyle etkisi oldu mu
Oluyor canım valla karın bölgemde fena bir ağrı var hareket ederken falan utanmasam 9 aylık hamile gibi elim karnında yürüyecek neredeyse karnım zaten sis gören hamile sanarNormal canım ara ara sızı gibi de olur panik yok