- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.921
Tesekkur ederim canimBelkı aldıgın sıvı ıle yaptıgın saatle ılgısı vardır hersey olabılır ama sen bugunlerı degerlendır canım hayırlı olsun ıns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimBelkı aldıgın sıvı ıle yaptıgın saatle ılgısı vardır hersey olabılır ama sen bugunlerı degerlendır canım hayırlı olsun ıns
Sen gün aşırı yapmaya devam et canımSelam kızlar bende salı günü çatlama vuruldum sabah 9.30 gibi vuruldum doktor gün aşırı ilişki dedi ama salı çarşamba cuma ilişki oldu bugün olması gerekiyor mu? Ilk defa bu şekilde tedavim oldu kendimi tecrübesiz hissediyorum
Canim öncelikle geçmiş olsun. Allah bir an once o kistlerinden kurtulmani saglasin. Bence bu gibi sıkıntılı durumlarda uzman doktor yerine profesör doktor tercih etmelisin. Biraz fazla ücret ödersin ama daha iyi bir sonuc elde edersin diye düşünüyorum. Bende doktorumu yeni degistrdim. Hakikaten bakis acina bile farklilik katiyor. Sürecin nasil ilerler bilemem ama cikolata kistiyle de hamile kalan çokmus. Sıkma canını diger ay olur inşallah.İlk , bebeğe odaklı ilişki denememin ardından hamile kalırım umuduyla farklı bi başlık altında (hamilelik belirtileri) yazıyordum arkadaşlar ancak testte negatif çıktı kendi durumuma uygun olarak bu başlığa geldim selam olsun herkese. Öncelikle kendimle ilgili durumdan bahsedeyim.
1 ay önce ilk kez kadın doğumcuya gittim bebek istiyom dedim, hiç denemedik, muayene olmaya geldim dedim, muayene etti.tahlil yaptı. Oraya bişey soktu bakarken '' hımm ciddi bir sorunumuz var, aaa iki tarafta da var, hatta birisi baya büyük, çocuk olmasını zorlaştırır, tedavisi yok bunun yani var da temizleriz yine oluşur, hemen çocuk yapmamız lazım, çikolata kisti bu '' gibi şeyler konuştu. Dünyanın sonu gelmiş gibi hissettim, başımdan kaynat sular döküldü. İlk kez gitmişim hem sevinçli hem heyecanlıyım çocuk için adım attım diye, moral ben de yerle bir, doktor bişeyler anlatıyor ben ağlamaktan duymuyorum. Tahlilin biri öğleden sonr çıkacaktı, eve geldim araştırıyorum internetten neymiş bu çikolata kisti diye, sonra hastanenin sitesine girdim tahlilim çıkmış mı diye bakmak için. Testin ismi CA 125 olarak yazıyor, değer olması gerekenin çok üstünde ama ne olduğunu bilmiyom. İnternetten CA 125 ne diye baktım , kanser testi diyor, resmen yıkıldım, koşturdum gittim doktora,ağlaya ağalaya yürüyerek gittim, yürümeye çok üşenirim ama o yol nasıl geçti bilmiyom bişeyler düşünmekten yol bitivermiş. Vardım. evet dedi kist burda da çıkmış dedi, ben o değerin kistten yüksek çıktığını anlayana kadar bu dünyadan koptum.yarın sabah aç karna gel rahim filmi çekecem dedi.
Ertesi gün sabah Gittim eşimle, uyudum uyandım film çekilmiş, genital bölgden iğneyle ilaç da verdi heralde tüplerin ağzını açsın diye. Film sonucuna baktı. 2 tarafta da kist var birisi mandalina büyüklüğünde dedi, yumurtalıkları epey sarmış dedi. 1 ay veriyorum size zaman kaybetmeyelim hemen çocuk yapacaz dedi, kist daha da büyümeden, çocuk olursa kistin %70 i de temizleniyor doğumla dedi. İlaçla tedavisi var ama ilaç doğum kontol hapı dedi , onu verirsem çocuk olmaz, ameliyata şuan için gerek yok dedi. Zaten ameliyat etsn tekrar üreyebiliyor bu kist hemde ameliyat yaparken dağılıp sıçrayada bilir dedi.1 ay sonra adet olsan da gel olmasan da gel dedi, adet olmazsan sıkıntı yok, olursan adım adım ne yapacağını anlatacam dedi.eve geldim,3-5 gün işe gitmedim dinlndim, filmin etkisiyle 2-3 gün lekelenmem oldu. Biz ilk deneme çalışmalarımızı yaptık. Ve ben o esnada bu siteyi keşfettim iyi ki keşfetmişim yoksa kafayı yerdim yada eşime kafayı yedirirdim :) ama 2 gün önce test yaptım tertemiz apaçık tek bir çizgi çıktı, üstüne adet oldum :) pazartesi doktora gidecem. Artık bana iğne mi ilaç mı bişeyler verecek şu saat kadar sonra ilişkiye girin mi diyecek ne diyecek. Gidip görecez. Şuan durumum normal geliyor bunu yaşayan çok insan varmış çocuk sahibi olan da çok muş ama ben bacaklarımı açıp yatarken o doktorun oraya bişey sokup da söylediği cümleleri hiç unutmayacam. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleyebilirdi, ona normal geliyor olabilir ama ben nerden bilcem. Allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşalla amin. Şu aşamada artık doktor bana ne uygulayacaktır arkadaşlar benzer aşamalardan geçenler var mı?
Canım merhaba çok geçmiş olsun Benimde evlenmeden önce çikolata kistim vardı ve ben doğan kürü uygulayarak Yok ettim çok şükür sende 3 4 ay soğan kürü uygula derim yavaş yavaş küçülecektir ve yumurtalıkların kalitesini arttırıyor hamilelik şansın yükselir Allah’ın izni ile inşallah tez zamanda Anne olursunİlk , bebeğe odaklı ilişki denememin ardından hamile kalırım umuduyla farklı bi başlık altında (hamilelik belirtileri) yazıyordum arkadaşlar ancak testte negatif çıktı kendi durumuma uygun olarak bu başlığa geldim selam olsun herkese. Öncelikle kendimle ilgili durumdan bahsedeyim.
1 ay önce ilk kez kadın doğumcuya gittim bebek istiyom dedim, hiç denemedik, muayene olmaya geldim dedim, muayene etti.tahlil yaptı. Oraya bişey soktu bakarken '' hımm ciddi bir sorunumuz var, aaa iki tarafta da var, hatta birisi baya büyük, çocuk olmasını zorlaştırır, tedavisi yok bunun yani var da temizleriz yine oluşur, hemen çocuk yapmamız lazım, çikolata kisti bu '' gibi şeyler konuştu. Dünyanın sonu gelmiş gibi hissettim, başımdan kaynat sular döküldü. İlk kez gitmişim hem sevinçli hem heyecanlıyım çocuk için adım attım diye, moral ben de yerle bir, doktor bişeyler anlatıyor ben ağlamaktan duymuyorum. Tahlilin biri öğleden sonr çıkacaktı, eve geldim araştırıyorum internetten neymiş bu çikolata kisti diye, sonra hastanenin sitesine girdim tahlilim çıkmış mı diye bakmak için. Testin ismi CA 125 olarak yazıyor, değer olması gerekenin çok üstünde ama ne olduğunu bilmiyom. İnternetten CA 125 ne diye baktım , kanser testi diyor, resmen yıkıldım, koşturdum gittim doktora,ağlaya ağalaya yürüyerek gittim, yürümeye çok üşenirim ama o yol nasıl geçti bilmiyom bişeyler düşünmekten yol bitivermiş. Vardım. evet dedi kist burda da çıkmış dedi, ben o değerin kistten yüksek çıktığını anlayana kadar bu dünyadan koptum.yarın sabah aç karna gel rahim filmi çekecem dedi.
Ertesi gün sabah Gittim eşimle, uyudum uyandım film çekilmiş, genital bölgden iğneyle ilaç da verdi heralde tüplerin ağzını açsın diye. Film sonucuna baktı. 2 tarafta da kist var birisi mandalina büyüklüğünde dedi, yumurtalıkları epey sarmış dedi. 1 ay veriyorum size zaman kaybetmeyelim hemen çocuk yapacaz dedi, kist daha da büyümeden, çocuk olursa kistin %70 i de temizleniyor doğumla dedi. İlaçla tedavisi var ama ilaç doğum kontol hapı dedi , onu verirsem çocuk olmaz, ameliyata şuan için gerek yok dedi. Zaten ameliyat etsn tekrar üreyebiliyor bu kist hemde ameliyat yaparken dağılıp sıçrayada bilir dedi.1 ay sonra adet olsan da gel olmasan da gel dedi, adet olmazsan sıkıntı yok, olursan adım adım ne yapacağını anlatacam dedi.eve geldim,3-5 gün işe gitmedim dinlndim, filmin etkisiyle 2-3 gün lekelenmem oldu. Biz ilk deneme çalışmalarımızı yaptık. Ve ben o esnada bu siteyi keşfettim iyi ki keşfetmişim yoksa kafayı yerdim yada eşime kafayı yedirirdim :) ama 2 gün önce test yaptım tertemiz apaçık tek bir çizgi çıktı, üstüne adet oldum :) pazartesi doktora gidecem. Artık bana iğne mi ilaç mı bişeyler verecek şu saat kadar sonra ilişkiye girin mi diyecek ne diyecek. Gidip görecez. Şuan durumum normal geliyor bunu yaşayan çok insan varmış çocuk sahibi olan da çok muş ama ben bacaklarımı açıp yatarken o doktorun oraya bişey sokup da söylediği cümleleri hiç unutmayacam. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleyebilirdi, ona normal geliyor olabilir ama ben nerden bilcem. Allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşalla amin. Şu aşamada artık doktor bana ne uygulayacaktır arkadaşlar benzer aşamalardan geçenler var mı?
Değerlendirdim bakalım artık bat ı beklicemSen gün aşırı yapmaya devam et canım
Canım sen adet olana kadar yap bence gün aşırı Doktorum bana bırakmayın adet olana kadar gün aşırı devam et demiştiDeğerlendirdim bakalım artık bat ı beklicem
Bana gün aşırı dedi ama adet oluna kadar demedi öyle yapalım bakalım zaten 2 3 ocak gibi reglim olcakCanım sen adet olana kadar yap bence gün aşırı Doktorum bana bırakmayın adet olana kadar gün aşırı devam et demişti
Yani sen değerlendir yine de demişti canım sen bilirsinBana gün aşırı dedi ama adet oluna kadar demedi öyle yapalım bakalım zaten 2 3 ocak gibi reglim olcak
Degerlendiririm bende Canım sağolasınYani sen değerlendir yine de demişti canım sen bilirsin
Valla ben daha adet bile olmadim nilay. Mahvetti beni klomen. Daha adet olmadan agrisini cekiyorum günlerdir. Mecbur kalmadıkca istemeyecem doktordan. Zaten benim pko durumum yok kullanmam şart degil. Doğal yollardan halledicem. Ama senin gibi benimde hemen biter. Cunku gecen ay da oyle olmustu inofolikten dolayi. 3 gun sürdü.Kızlar benim adetim 2 gün çok kanamalı ve yoğun geçti 3.günde sabah az geldi gerisi yok normalde azar azar da olsa 5 gün falan sürerdi neden böyle oldu bu klomen yapar mı acaba ya
Ben bu ay da başladım klomene geçen ayda ilk kez kullanmıştım ama adetlerim çok kötü geçer ama bu ay yok böyle ağrı beni mahvetti bu adetim hele ilk gün parça gibi bşe düştü ama canım çıktı doktora sordum pıhtı atmışsın dedi gelecek ay beni Rahim filmi bekliyorValla ben daha adet bile olmadim nilay. Mahvetti beni klomen. Daha adet olmadan agrisini cekiyorum günlerdir. Mecbur kalmadıkca istemeyecem doktordan. Zaten benim pko durumum yok kullanmam şart degil. Doğal yollardan halledicem. Ama senin gibi benimde hemen biter. Cunku gecen ay da oyle olmustu inofolikten dolayi. 3 gun sürdü.
Allah Allah normali öyledir diye biliyorum ben canım 2 gün çok yoğun olur 3. Gün duraksar sonra azar azar devam eder gittiği yere kadarKızlar benim adetim 2 gün çok kanamalı ve yoğun geçti 3.günde sabah az geldi gerisi yok normalde azar azar da olsa 5 gün falan sürerdi neden böyle oldu bu klomen yapar mı acaba ya
Geçmiş olsun öncelikle nerede yaşıyorsun iyi bir doktor bul bence de kendine kist olduğu halde hamile kalan bende çok duydum o yüzden sıkma canını inşallah bir an önce kurtulursun kistlerden canım Rahim filmini narkozlu mu çektiler sana onu merak ettimİlk , bebeğe odaklı ilişki denememin ardından hamile kalırım umuduyla farklı bi başlık altında (hamilelik belirtileri) yazıyordum arkadaşlar ancak testte negatif çıktı kendi durumuma uygun olarak bu başlığa geldim selam olsun herkese. Öncelikle kendimle ilgili durumdan bahsedeyim.
Canım yok işte benim 5 6 gün sürer ilk 3 gün yoğun sonra azar azar ama bunda ilk gün çok kanamam oldu ikinci gün de normale döndü 3. Gün bşe kalmadı bugün 4. Gün ama hiçbir yok normalde böyle olmayınca bende ilaç mı yaptı acaba dedimAllah Allah normali öyledir diye biliyorum ben canım 2 gün çok yoğun olur 3. Gün duraksar sonra azar azar devam eder gittiği yere kadar
Narkozlu çektiler, narkozsuz da çekiliyormuş ama sanırım benim dayanamayacağmı düşündü, çünkü kist var dediğinde ben aşırı ağladım dağıldım.Geçmiş olsun öncelikle nerede yaşıyorsun iyi bir doktor bul bence de kendine kist olduğu halde hamile kalan bende çok duydum o yüzden sıkma canını inşallah bir an önce kurtulursun kistlerden canım Rahim filmini narkozlu mu çektiler sana onu merak ettim
Aaaa benim de öyle oldu, normalde 5-6 gün sürer. İlk 3 gün yoğun olur sonra damla şeklinde devam ederdi, bu ay çok az oldu 2 gün falan, 3. Günümdeyim damla şekline dönüştü hani böyle lekelenme gibi. Geçen film çekildiğinde tüpleri açıcı ilaç da vermişti ondan mı oldu acaba diye düşünmüştüm ben de.Canım yok işte benim 5 6 gün sürer ilk 3 gün yoğun sonra azar azar ama bunda ilk gün çok kanamam oldu ikinci gün de normale döndü 3. Gün bşe kalmadı bugün 4. Gün ama hiçbir yok normalde böyle olmayınca bende ilaç mı yaptı acaba dedim
İnan bilmiyorum ama Perşembe kontrolüm var sorcam doktora nerde yaşıyorsun nerede çektiler canımAaaa benim de öyle oldu, normalde 5-6 gün sürer. İlk 3 gün yoğun olur sonra damla şeklinde devam ederdi, bu ay çok az oldu 2 gün falan, 3. Günümdeyim damla şekline dönüştü hani böyle lekelenme gibi. Geçen film çekildiğinde tüpleri açıcı ilaç da vermişti ondan mı oldu acaba diye düşünmüştüm ben de.