- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.901
Onu da düşünüyorum aslında nasıl yaparım soğana karşı fobi boyutundayımCanım doktorunu degiş ve bu ay ilac içme ara ver sogan suyu yap kistini falan hep yok eder temizler
Katılıyorum canim biraz dogal seyler yapalm. Hormonlar mahvetti bizi. Bende bu ay versede istemeyecem. Zaten klomenin yarari 2 ay devam ediyormus. Ben gerci yararindan cok zararini gördüm. Adetim bile gelmedi daha. Kafamiz rahatlasin iyice acelemiz yok cok sükür yaşımız genc.Daha önceki doktorum kist olunca atarsın adetle diyordu hap vermiyordu bu veriyor. Şimdi başladı zaten deli gibi geliyor parça parça. Ay bilmiyorum canım moralim çok bozuldu oyalanıyorum gibi gelincesenin adına da üzüldüm sen de bozma moralini inşallah doğal akışta olumlu sonuçlar alırsın ki o kadar yakın örneklerini yaşadım ki bunun..bi kaç ay bırakıcam sonrasında bakıcam canım. İnternette bi macun var arkadaşım tavsiye etti o kaldı hamile ikinci ayında , ki tüp bebeğe başlıcaktı bi sonraki ayında. Onu falan denerim kafam dağılır en azından
Doktor da aynen böyle dedi. Biraz akisina birakalm stresten de olmuyordur yaşınız genç çünkü dedi. Herşey kafada bitiyor ya bu kesin.Kafan rahatlamış ne güzel canım herşeyin vakti zamanı var ama işte ben bunu kendime anlatamıyorum zaten çoğu da diyor ya bıraktım bu ay dediği ay kalıyorlarmış kafayı rahatlatmakla alakalı bence
Canım şakın Doğum kontrol kullanmak derin adetle atarsın olmadı bir sondaki ay vücut atar zaten hayırlısı ile hemen soğan kürü yap ben çok faydasını gördüm İnan bak hem kist yok ediyor hem yumurtaları hareketlendiriyor benden tavsiye tedavinin ortasında Doğum kontrol kullanma derim şimiden geçmiş olsun canımKızlar çok moralim bozuk kist olmuş bi ay Doğum kontroldoktoruma çok sinirlendim takip yaptığı aylarda daha önce de kist oluşmuştu neden diye sorduğumda çatlamadığı için demişti şimdi sordum yumurtalarda zayıflık olursa olur dedi. Takip etmedi çatlamama ihtimali olduğu halde iki defa daha yaşamıştım biliyordu Yani. üç tane yumurta oldu demişti iğne hepsine yetmedi sanırım. Beni oyalıyor gibi geldi tüp bebeğe yönlendirmek için oyüzden bırakıyorum doktoru da tedaviyi de bu stresi bi kaç ay istemiyorum. İnşallahhh sizden güzel haberler alırım canlarım dualarım sizinle
Ya ben de çok kararsız kaldım canım ya bundan önce hep attım amaCanım şakın Doğum kontrol kullanmak derin adetle atarsın olmadı bir sondaki ay vücut atar zaten hayırlısı ile hemen soğan kürü yap ben çok faydasını gördüm İnan bak hem kist yok ediyor hem yumurtaları hareketlendiriyor benden tavsiye tedavinin ortasında Doğum kontrol kullanma derim şimiden geçmiş olsun canım
Evet ya gereksiz yere yedik hormonları vücut da şaşırdı yani koyu renk geliyor kanamam ilk defa böyle bi renk gördüm YaniKatılıyorum canim biraz dogal seyler yapalm. Hormonlar mahvetti bizi. Bende bu ay versede istemeyecem. Zaten klomenin yarari 2 ay devam ediyormus. Ben gerci yararindan cok zararini gördüm. Adetim bile gelmedi daha. Kafamiz rahatlasin iyice acelemiz yok cok sükür yaşımız genc.
Moralini bozma sakın canım doktorunu değiştir aynenn soğan suyunu dene bence geçen ay sol tarafta bi kist oluşmuş baya büyümüş dedi soğan suyuna başlamıştım o sıra ama 2. Gündü sonrasında kontrole gittiğimde kistleri sordum ilaç tedavisine iyi yanıt vermiş dedi bana ama klomen kullanmıştım yani başka bi ilaç yoktu soğan suyu işe yarıyo cidden pazartesi 8. Gün adetimin yine başlicam ben gebeliğide kolaylaştırıyomuş aslında öyle okudum amaDaha önceki doktorum kist olunca atarsın adetle diyordu hap vermiyordu bu veriyor. Şimdi başladı zaten deli gibi geliyor parça parça. Ay bilmiyorum canım moralim çok bozuldu oyalanıyorum gibi gelincesenin adına da üzüldüm sen de bozma moralini inşallah doğal akışta olumlu sonuçlar alırsın ki o kadar yakın örneklerini yaşadım ki bunun..bi kaç ay bırakıcam sonrasında bakıcam canım. İnternette bi macun var arkadaşım tavsiye etti o kaldı hamile ikinci ayında , ki tüp bebeğe başlıcaktı bi sonraki ayında. Onu falan denerim kafam dağılır en azından
Canım yine atar vücudun merak etme ama o hapı kullanarak kaç geriye götürecek seni Allah korusun içme bence adetin 5. Günü başlıyorsun orta boy kahverengi soğan soyup 4 e bölüp 2 bardak suyla kaynatıyorsun sabah akşam aç karnına içiyorsun taze olarak yap ılık iç burnunu kapayıp iç tadı o kadar kötü değil şifa niyetine iç dua edip İnan bak faydasını göreceksin yumurtalıklara da faydasını görüceksin.bende eğer adet olursam ilaçla kullansam her ay içicem zararı yok bir sürü faydası var vallahiYa ben de çok kararsız kaldım canım ya bundan önce hep attım amasoğan kürü kaçıncı günde oluyor peki canım
Çok sağol canım. Evet annem de yıllardır söylüyor yap diye ama ben cesaret edemedim. Hadi bakalım kür ayı ilan ediyorum bu ayı :)Moralini bozma sakın canım doktorunu değiştir aynenn soğan suyunu dene bence geçen ay sol tarafta bi kist oluşmuş baya büyümüş dedi soğan suyuna başlamıştım o sıra ama 2. Gündü sonrasında kontrole gittiğimde kistleri sordum ilaç tedavisine iyi yanıt vermiş dedi bana ama klomen kullanmıştım yani başka bi ilaç yoktu soğan suyu işe yarıyo cidden pazartesi 8. Gün adetimin yine başlicam ben gebeliğide kolaylaştırıyomuş aslında öyle okudum ama
Dimi ya atar bence de . Aldım ama kullanmıcam. Artık öyle yapıcam çok sağol canım tarif için. Peki kaç gün içiyoruzCanım yine atar vücudun merak etme ama o hapı kullanarak kaç geriye götürecek seni Allah korusun içme bence adetin 5. Günü başlıyorsun orta boy kahverengi soğan soyup 4 e bölüp 2 bardak suyla kaynatıyorsun sabah akşam aç karnına içiyorsun taze olarak yap ılık iç burnunu kapayıp iç tadı o kadar kötü değil şifa niyetine iç dua edip İnan bak faydasını göreceksin yumurtalıklara da faydasını görüceksin.bende eğer adet olursam ilaçla kullansam her ay içicem zararı yok bir sürü faydası var vallahi
Aynen canım süpersin kullanma dursun bi kenarda 15 gün boyunca sabah akşam içiyorsun yumurta kalitesini de arttırıyor bu ay başlamadığıma çok pişmanım vallaDimi ya atar bence de . Aldım ama kullanmıcam. Artık öyle yapıcam çok sağol canım tarif için. Peki kaç gün içiyoruz
Hayırlısı olsun tatlım. Hayırlı olacağı zamanda olsun.Bende de hassasiyet vardi sismisti hatta ama simdi hepsi normale döndü canim. O yüzden hic umudum yok. Adeti bekliyorum. 16.gune girecem artik belli olsa olurdu.
Tamam canım çok sağol başlayayım bakalım doğal yoldan deneyim bi kaç ay hiç denemedik daha hayırlısı olsun hepimiz için kafamdan atıcam bebeği bi süre oluruna bırakıcamAynen canım süpersin kullanma dursun bi kenarda 15 gün boyunca sabah akşam içiyorsun yumurta kalitesini de arttırıyor bu ay başlamadığıma çok pişmanım valla
Hadi hayırlısı cnm inşaallah işe yarar ben pzartesi başlicam inşaallah :)Dimi ya atar bence de . Aldım ama kullanmıcam. Artık öyle yapıcam çok sağol canım tarif için. Peki kaç gün içiyoruz
Hadi bakalım güzel haberlerimiz olur inşallah canım :)Hadi hayırlısı cnm inşaallah işe yarar ben pzartesi başlicam inşaallah :)
İnşaallah canımm :) hayırlısı allah tanHadi bakalım güzel haberlerimiz olur inşallah canım :)
Bugunlerı kacırma canım degerlendır hayırlısı olsn ıns o cızgıeler cok degerlıKızlar çarşamba 3 te catlatma iğnesi vurundum dun ovu testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatmıştır diye düşündüm ama simdi yaptım yine ovu testi ikinci çizgi daha koyu çıktı yorumlayabilir misiniz?
Amin canım sagolasin ignemi çarşamba vurundum perşembe ikinci cizgim koyuydu cuma siliklesti bugün boyle çıktı anlayamadimBugunlerı kacırma canım degerlendır hayırlısı olsn ıns o cızgıeler cok degerlı
Belkı aldıgın sıvı ıle yaptıgın saatle ılgısı vardır hersey olabılır ama sen bugunlerı degerlendır canım hayırlı olsun ınsAmin canım sagolasin ignemi çarşamba vurundum perşembe ikinci cizgim koyuydu cuma siliklesti bugün boyle çıktı anlayamadim