Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay ilac içmiyorum gecen ay catlatma ignesi vuruldum olmadı bakalım bu ay bal tarcın cörek otu ve probis içiyorum ins olumlu sonuc alırım sonucları yazarım size
Probolis mi propolismi cnm tam anlamadım ama onu aktarlarda bulabilirmiyiz ??

Kızlar ben bu ay ilac içmiyorum gecen ay catlatma ignesi vuruldum olmadı bakalım bu ay bal tarcın cörek otu ve probis içiyorum ins olumlu sonuc alırım sonucları yazarım size
İnşallah işe yarar canım ben grip falan olmayayım diye hastalıklara yakalanmayayım diye geçen sene 2 ay bahsettiğiniz propolis alıp içtim hiç bişey olmadı bana zaten hiç bişey etkili olmuyorda tövbe tövbe neyse bakalım inşallah sizlere yararlanılır faydalı olur güzel hayırlı haberler alırız

Kızlar çok moralim bozuk kist olmuş bi ay Doğum kontrol doktoruma çok sinirlendim takip yaptığı aylarda daha önce de kist oluşmuştu neden diye sorduğumda çatlamadığı için demişti şimdi sordum yumurtalarda zayıflık olursa olur dedi. Takip etmedi çatlamama ihtimali olduğu halde iki defa daha yaşamıştım biliyordu Yani. üç tane yumurta oldu demişti iğne hepsine yetmedi sanırım. Beni oyalıyor gibi geldi tüp bebeğe yönlendirmek için oyüzden bırakıyorum doktoru da tedaviyi de bu stresi bi kaç ay istemiyorum. İnşallahhh sizden güzel haberler alırım canlarım dualarım sizinle

Kızlar catlamayan yumurtalarim erimeye dönmüş hatta küçülmüş. Adetle atarsin dedi. Kanda gebelik testi yaptik sonuc negatif. Yumurtalarda bir sorun gözükmüyor dedi. Adetimin gecikmesini klomene bagladi. Ben klomen kullanmak istemiyorum dedim. Zaten etkisi 2 ay kadar sürüyor kullanmayabilirsin dedi. Adetimin 3.gunu yine gidicem. Doktorumu degistirmem iyi oldu. Diğeri herseyi hızlı hızlı yapmak sonuca hemen ulasmak istiyordu. Bu biraz daha akisina birakalm sıkıntınz yok dedi. En azindan kafam rahatladı. Doğal bir sekilde hazırlanmayi düşünüyorum yeni aya insallah.

Canim oyle sey mi olur. Bir doktordan dolayı tedavini yarım birakma. Ben doktorumu degistrdm nasil rahatladm bilsen. Sende baska doktor araştır ama vazgeçme sakın. Kist dedigin bir ayda halledilir. Bak benimkiler kocamandi adetle atarsin dedi. Sakın olumsuz dusunme canim. Er ya da geç olacak insallah. Moralini bozma demeyecem çünkü bende moral verecek durumda degilim ama zamanla geçecek bu duygularin. Sakın pes etme canım.

Canım doktorunu degiş ve bu ay ilac içme ara ver sogan suyu yap kistini falan hep yok eder temizler

Canım üzülme iyi bir doktor bul araştır bi yola girdin artık peşini bırakma bence canını sıkma herşeyin hayırlısı olsun

Daha önceki doktorum kist olunca atarsın adetle diyordu hap vermiyordu bu veriyor. Şimdi başladı zaten deli gibi geliyor parça parça. Ay bilmiyorum canım moralim çok bozuldu oyalanıyorum gibi gelince senin adına da üzüldüm sen de bozma moralini inşallah doğal akışta olumlu sonuçlar alırsın ki o kadar yakın örneklerini yaşadım ki bunun..bi kaç ay bırakıcam sonrasında bakıcam canım. İnternette bi macun var arkadaşım tavsiye etti o kaldı hamile ikinci ayında , ki tüp bebeğe başlıcaktı bi sonraki ayında. Onu falan denerim kafam dağılır en azından

Kafan rahatlamış ne güzel canım herşeyin vakti zamanı var ama işte ben bunu kendime anlatamıyorum zaten çoğu da diyor ya bıraktım bu ay dediği ay kalıyorlarmış kafayı rahatlatmakla alakalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…