- 25 Mayıs 2017
- 804
- 508
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.821
Aynen bende oyle canim. Hic ikinci cizgiyi goremedm. Bende bazen hic goremeyecekmisim gibi geliyor.Valla canım dün 10.günde de test yaptım negatifti (= hiç silik çizgi bile görmedim bu zamana kadar alıştım artık tek çizgiye ikinci çizgi hiç olmayacakmış gibi hissediyorum çok zor süreçteyiz allahım yardımcımız olsun sabır verdin inşallah.
Bende biliyodum ama her ihtimale karsi yapmamistim. Simdi yaptm iciyorum. İnşallah gelir artik adetimAyyy öyle kızlar yaaa devam etmeyince sinir oluyo insan bende kekik kaynatıp içiyorum sabah akşam 1 fincan o söktürüyo nette okumuştum
Amin canımmValla canım dün 10.günde de test yaptım negatifti (= hiç silik çizgi bile görmedim bu zamana kadar alıştım artık tek çizgiye ikinci çizgi hiç olmayacakmış gibi hissediyorum çok zor süreçteyiz allahım yardımcımız olsun sabır verdin inşallah.
Ben de sökülemiyorum yaBende biliyodum ama her ihtimale karsi yapmamistim. Simdi yaptm iciyorum. İnşallah gelir artik adetim
Aynen cnm benim kan testi çok düşük çıkınca bu saatten sonra yükselmez dedim içiyorum şimdi söküldümde ama kasıklarım çok ağrıyo kist oluştu diye korktum ama doktor bişiy demedi çok şükürBende biliyodum ama her ihtimale karsi yapmamistim. Simdi yaptm iciyorum. İnşallah gelir artik adetim
Bu ilaçlar zaten mahvediyo insanı bu sefer 2 kutu klomen verdi bana günde 3 tane hadi bakalım hayırlısıBen de sökülemiyorum yanoldu bize böyle hiç böyle olmazdım ilaç yaptı sanırım
Bi tek ben boyle düşünüyorum saniyodum herkesin bebeği olur benim olmaz gibi geliyor dediğin gibi hic olmayacakmis gibi hissediyo insan allah en hayırlı zamanda nasip eder insallahValla canım dün 10.günde de test yaptım negatifti (= hiç silik çizgi bile görmedim bu zamana kadar alıştım artık tek çizgiye ikinci çizgi hiç olmayacakmış gibi hissediyorum çok zor süreçteyiz allahım yardımcımız olsun sabır verdin inşallah.
Benim gelmedi gitti. En azindan gelse rahatlayacam. Yarin doktora gidicem birde randevu aldim adet olurum diye. Adetliyken bakardi iyi olurdu :/Ben de sökülemiyorum yanoldu bize böyle hiç böyle olmazdım ilaç yaptı sanırım
Klomen degil de femara mi istesem doktordan. Onun yan etkisi daha azmis.Aynen cnm benim kan testi çok düşük çıkınca bu saatten sonra yükselmez dedim içiyorum şimdi söküldümde ama kasıklarım çok ağrıyo kist oluştu diye korktum ama doktor bişiy demedi çok şükür
Yazdım sana görmedin galiba canım :) hadi hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza bakalım bana ne dicek doktor :)Bu ilaçlar zaten mahvediyo insanı bu sefer 2 kutu klomen verdi bana günde 3 tane hadi bakalım hayırlısı
Sen ne zaman doktora gidiyosun canim.Yazdım sana görmedin galiba canım :) hadi hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza bakalım bana ne dicek doktor :)
Olsun adetliyken de bakar belki sökülmesi için ilaç verir. Test yaptın mı hiç canım belki hamilesindir ya ondan gelmiyordurBenim gelmedi gitti. En azindan gelse rahatlayacam. Yarin doktora gidicem birde randevu aldim adet olurum diye. Adetliyken bakardi iyi olurdu :/
Yarın sabah 10da canım. İnşallah devam ettirir femaraya. Son gittiğimde kalçadan menogon diye iğne yaptı yardımcı olur yumurtalara dedi iki gün yürüyemedimSen ne zaman doktora gidiyosun canim.
Dün sabah yapmistm negatifti. Zaten hic ümidim yok. Oylesine yapmistm. Adet agrilarim var ama gelmiyor bir türlü. Yarin doktor ne diyecek bakalim.Olsun adetliyken de bakar belki sökülmesi için ilaç verir. Test yaptın mı hiç canım belki hamilesindir ya ondan gelmiyordur
Bence de işte canım bakalım ne dicek bazı doktor işine karışılmasından hoşlanmaz inşallah seninki öyle değildirKlomen degil de femara mi istesem doktordan. Onun yan etkisi daha azmis.
Benim randevu 9 bucuk canim :) ilk defa gidicem bu doktora. Bakalm nasil olacak.Yarın sabah 10da canım. İnşallah devam ettirir femaraya. Son gittiğimde kalçadan menogon diye iğne yaptı yardımcı olur yumurtalara dedi iki gün yürüyemedimiğne biraz daha ağır oluyor hakkım hayırlısı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bi de doktor heyecanımız başladı şimdiDün sabah yapmistm negatifti. Zaten hic ümidim yok. Oylesine yapmistm. Adet agrilarim var ama gelmiyor bir türlü. Yarin doktor ne diyecek bakalim.
İnşallah bütün bu ağrılar bebistendir :) bat ne zaman
AA hadi bakalım ard arda gidicez :) hangi şehirdesin canımBenim randevu 9 bucuk canim :) ilk defa gidicem bu doktora. Bakalm nasil olacak.
bende bu igneden snra oldu cnm daha once olmazdi bende anlamadim ama iliskiye cok zor giriyorum ama cocuk istyosak artik dayanicazValla bazen benimde ilişki şurasında çok şiddetli ağrım oluyor neden oluyor acaba