Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önceki ignemde 11. Gun bile silik çizgi çıkmıştı ama negatifti sonuc daha erken canım iğne etkisi yeni geçmiştir hayırlı haber verirsin insallah

Vlala vakit de geçmiyor iğneden sonra stres başlıyor senin kaçıncı günün vurundugum günü sayarsam 3.gün benim daha
5 aralıkta yapmıştım iğneyi 17.gün bugün regl oldum pembe bişiler geldi devamı gelir herhalde yarın doktora gidicem :) inşallah senden pozitif sonuçlar alırız canım ben ilk hafta unutmuştum bile iğne olduğumu aklıma gelmiyordu son bi hafta zor geçiyor biraz Allah sabır versin sana da :)

Bende sali gunu catlatma ignesi vuruldum carsamba aksamindna itibaren ikiski demisti doktor iliskiye girerken agri cekiyorum sizde oldumu kizlar bole bisi

İnşallah yerleşme kanamasidir canım valla ben 13 aydir negatif görmeye çalıştım artik imkânsız gibi geliyor

geçen ay ki gibi bu ay yine ağrım olmadı hiç bir de 2 tane yumurtam var ama çatladıklarını hissetmiyorum bu arada kızlar eşime propolis yediriyorum 1 haftadır önceden gün aşırı bile ilişki çok zor olurken artık her akşam ilişki oluyor işe yaradı sanırım sperm hızını ve kalitesini arttırıyormuş ve enerji veriyormuş inşallah tüm bunlar vesile olsun bu ay

Benm esimde aksamlari hep bal serbeti yaoyo ikimizde iciyoruz belki bi etkisi yoktur ama o faydali die icelim diyo igenyi vurulduntan snra ki gun sabah aksam hep iliski oldu belki tutar saati kacirmayalim die sabah aksam iliskiye girdik ne zaman yumrtalar catlyo kac gun bole iliski olmasi gerekiyo

iğneden sonra en geç 36 saat içinde çatlıyor canım ayrıca bal şerbeti ben evdeki herkese içiririm şifa olsun diye hiç hastalanmayız çok şükür doğal antibiyotik bal

iğneden sonra en geç 36 saat içinde çatlıyor canım ayrıca bal şerbeti ben evdeki herkese içiririm şifa olsun diye hiç hastalanmayız çok şükür doğal antibiyotik bal
ben sali gnu vrulmustum carsambadan beri iliski oldu illaki catlanistir smdiye kadar yumurtalar ama hic bisi hissetmedim ole

İnşallah yerleşme kanamasidir canım valla ben 13 aydir negatif görmeye çalıştım artik imkânsız gibi geliyor
Nerde bende o şans canım :) ben 3 yıldır alıştım artık İnan üzülmüyor insan bi süre sonra Rabbim bekliyor bişeyleri ben Emin’im artık elimizden geleni yapıyoruz inşallah daha fazla oyalanmazsın canım yaşayan biliyor

ben sali gnu vrulmustum carsambadan beri iliski oldu illaki catlanistir smdiye kadar yumurtalar ama hic bisi hissetmedim ole
bende iğne olduğumdan beri hiçbişi hissetmiyorum 2 ay bu ay önceden ağrı olur du akıntı olurdu şimdi tık yok ama kontrollerde çatlamış çıkıyor değişik tuhaf geldi bana da hayırlısı artık

ins bu ay hayirli haberi aliriz beklemedeyim smdi 14 gun gecsin test yapacam

Daha önceki ignemde 11. Gun bile silik çizgi çıkmıştı ama negatifti sonuc daha erken canım iğne etkisi yeni geçmiştir hayırlı haber verirsin insallah
Valla canım dün 10.günde de test yaptım negatifti (= hiç silik çizgi bile görmedim bu zamana kadar alıştım artık tek çizgiye ikinci çizgi hiç olmayacakmış gibi hissediyorum çok zor süreçteyiz allahım yardımcımız olsun sabır verdin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…