Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bütün doktora gittim adetim 5 gün gecikmişti dün söküldü işte çok kanamam ve ağrım var doktor çok normal dedi ilaçlardandır dedi yani korkmayın :super: bende yarın klomene başlıyorum perşembe de kontrolüm var klomenin dozunu mu arttırsak ya da ilave destekleyici bi ilaç mı kullansam dedim doktor gerek yok yumurtan zaten istediğimiz seviyeye ulaştı boşa hormon yüklemeyelim daha fazla dedi

Klomen degil de femara mi istesem doktordan. Onun yan etkisi daha azmis.
Ben onu dicektim ama aklıma gelmedi cnm yaaa benim doktorum sakin çık şükür biraz fazla soru soruyorum ama hiç terslemiyo sakin sakin cevaplıyo bugünde çok ilgilendi saolsun olumluda konuştu bakalım hayırlısı Allah tan artık

Kızlar ben bütün doktora gittim adetim 5 gün gecikmişti dün söküldü işte çok kanamam ve ağrım var doktor çok normal dedi ilaçlardandır dedi yani korkmayın :super: bende yarın klomene başlıyorum perşembe de kontrolüm var klomenin dozunu mu arttırsak ya da ilave destekleyici bi ilaç mı kullansam dedim doktor gerek yok yumurtan zaten istediğimiz seviyeye ulaştı boşa hormon yüklemeyelim daha fazla dedi
Bende bugün gittim cnm 2 kutu klomen verdi günde 3 tane 28 aralıkta kontrole çağırdı perşembe oluyo sanırım dimi bakmadım ama

Selam kızlar dün 15. Günde pembeler geldi. Bugün 16 ama sökülmedi. Yarın sabah test yapıcam. Hala negatif korkumdan hiç yapmadım :) Sizce umut var mı?

Ilaclar bir tek bize mi etki yapıyor anlamadim. Herkes takir takir adet görüyor bizimkilerin gelesi yok. Hormonlarimiz küstü bize bence :dondurma: herseyi de ilaca bağlamış doktor. Bünyeyi ne kadar etkiliyorsa demekki. Hadi yeni sürecin şimdiden hayirli olsun canim. Guzel haberler aliriz insallah senden.:KK66:

Selam kızlar dün 15. Günde pembeler geldi. Bugün 16 ama sökülmedi. Yarın sabah test yapıcam. Hala negatif korkumdan hiç yapmadım :) Sizce umut var mı?
Topigi takip ettiysen cogu arkadasin adeti geldi ama devami gelmedi uzun sürdü gelmesi.Benimde 15.gunum gelen birsey yok. Baska belirtin var mi ?

Ilaclar bir tek bize mi etki yapıyor anlamadim. Herkes takir takir adet görüyor bizimkilerin gelesi yok. Hormonlarimiz küstü bize bence :dondurma: herseyi de ilaca bağlamış doktor. Bünyeyi ne kadar etkiliyorsa demekki. Hadi yeni sürecin şimdiden hayirli olsun canim. Guzel haberler aliriz insallah senden.:KK66:
Aynen canım benimde moralim bozuk bugün kendimi tutamadım ağladım doktor da dedi ki sen böyle yaparsan biz başlamayalım tedaviye dedi moral çok önemli dedi ama gelde anlat bize bunu gelecek ay Rahim filmi çekelim olmazsa dedi hayırlısı olsun bu saatten sonra canım

Klomenden sanirim canim. Doktorum yumurtalarimda tembellik var mi yok mu bakmadan klomen verdi. Igne yapilacagi gun biri cok büyümüş dedi. 3 yumurtdan biri catlamis zaten. Digerleri büyümeye devam etmis bir hafta daha. Yumurtalarim demekki benim duzenli büyüyor. Klomene gerek yok.
Hem klomene gerek yok hem de belki dozu fazla geldi ve aşırı büyüttü canım ama olsun, bir sonraki ay olur. Film çektirmiş miydin?

Hem klomene gerek yok hem de belki dozu fazla geldi ve aşırı büyüttü canım ama olsun, bir sonraki ay olur. Film çektirmiş miydin?
Yok canim ilk ayimdi zaten. Bir sorun gözükmüyor şu anlik olmamasinda. Pko durumu da yok. Senin belirtilerin neydi canim. 17.gunde ogrenmistn galiba hamileligini. Göğüs hassasiyetin fln var miydi

X