- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.781
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım:)Günaydın cnmm bak gece bitti sabah oldu bende şimdi kontrole gidiyorumm :)
Ee guzel haberler vermis doktorun canim. Sperm testi de cok basit birsey. Hadi guzel haberler aliriz senden insallah. Lekelenmelerin icin birsey dedi mi. Gunde 3 klomen cok degil mi :)Ayyy inşaallah cnmm mübarek cuma günü rabbim duyuyo dualarımızı2 kutu klomen verdi3 tane günde 28 aralık ta kontrole gidicem tekrar eşim hiç doktora gitmedi onunda görünmesi gerekiyomu dedim de ablacım ben 3 ay ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguluyorum eğer gebelik olmassa rahim filmi ve sperm testi istiyorum şimdiye kadar hiç gerek olmadı hastalarım hep gebe kaldılar şuan gerek yok ama isterseniz yaptırın basit bişiy dedi olumlu konuştu umutlandım yani hayırlısı bakalım neler olacak gelecek ay nasip kısmet
Merhaba akıntınız geldi mi? ilk günler sancı yapıyor biraz iğneKızlar merhaba birşey sorucam, carsamba öğlen 3 te catlatma iğnesi vurundum dun gece 3 gibi çatlaması gerekiyo, gece ilişki oldu su an kaşık agrim var yürürken falan sancı gibi oluyor sizce daha catlamamistir o yüzden mi ağrı yapiyodur
Ohh misss çok sevindim canımm hadi bakalım bu ay gelsin bebekler:))Ayyy inşaallah cnmm mübarek cuma günü rabbim duyuyo dualarımızı2 kutu klomen verdi3 tane günde 28 aralık ta kontrole gidicem tekrar eşim hiç doktora gitmedi onunda görünmesi gerekiyomu dedim de ablacım ben 3 ay ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguluyorum eğer gebelik olmassa rahim filmi ve sperm testi istiyorum şimdiye kadar hiç gerek olmadı hastalarım hep gebe kaldılar şuan gerek yok ama isterseniz yaptırın basit bişiy dedi olumlu konuştu umutlandım yani hayırlısı bakalım neler olacak gelecek ay nasip kısmet
Canım benim 3. İğne vurunusum, sadece ilk vurundugumda ertesi gün yarim saat kadar ağrı olmuştu ikincide hic ağrı falan olmadı bunda çarşamba öğlen 3 te vurundum sabahtan beri agriyo yürürken bile zorlaniyorumMerhaba akıntınız geldi mi? ilk günler sancı yapıyor biraz iğne
Bu arada ben akıntıyı fark edemiyorum maalesef siz de mi iğne vurundunzMerhaba akıntınız geldi mi? ilk günler sancı yapıyor biraz iğne
İnşallah canın inşallah bakalım kötü oluyor insan İnan ikinci çizgiyi görmek için bak bak kör olacaktımNe güzel özendim valla sana :)hadi inşallah olmazsın da güzel haberler verirsin canım :)
Senin sonuca az kalmış ne güzel belirtin falan var mi canım bi de kaçıncı klomen deneyisinOlabilir canım benim de iğneyi vurulduğum ertesi günden itibaren kasık ağrılarım batmalar vardı bazen çok şiddetli oluyordu bugün 11. Günüm de geçti şimdi hiç ağrı sızı kalmadı
Aynen canım çok tez canlıyım valla bakalım hayırlısı ile inşallah hamileyimdir canımUzulme canim hemen. Idrarda belli olmasi icin bir kac gun daha gecmesi lazim. Biz acele ediyoruz.
Kacinci gündeydin canim. Bir de gelmiyor istedigin halde o sinir bozucu. Bende bekliyorum gelen giden yokBen de az önce regl oldum kızlar pembeler geldi :) sökülecekmiş gibi değilim ya inşallah gelir kist yoktur başlarım bu ay da ilaçlarahepimiz için hayırlısı olsun Rabbim biliyor zamanını
Anladım canım iyi şeylerin habercisidir inşallah :)Canım benim 3. İğne vurunusum, sadece ilk vurundugumda ertesi gün yarim saat kadar ağrı olmuştu ikincide hic ağrı falan olmadı bunda çarşamba öğlen 3 te vurundum sabahtan beri agriyo yürürken bile zorlaniyorum
17 canım. gecikti falan sanmaya başlıcaktım ki hiç gecikir miyim dediKacinci gündeydin canim. Bir de gelmiyor istedigin halde o sinir bozucu. Bende bekliyorum gelen giden yok
Evet benim de totalde 4. İğnemdi :) 36 saat sonra mutlaka uzayan akıntım oluyor benim ama yumurtlama gümlerimde de iğne vurmasam da oluyor illa ordan anlıyorum yumurtladığımıBu arada ben akıntıyı fark edemiyorum maalesef siz de mi iğne vurundunz
Canım benim sorunum yumurtalarım kendi kendine büyüp olgunlaşmıyor 2 ay normal klomen kullandım bu ay klomen+ çatlatma iğnesi oldum 11. Günüm bugüne kadar ağrıdan hep ölüyordum ama geçti bugün hiç ağrım yok valla anlamadım dünden beri test yapıyorum negatif çıkıyor biraz erken ama bakalım inşallah pozitifi görürüm hayırlısı ile çok stres yapıyorumSenin sonuca az kalmış ne güzel belirtin falan var mi canım bi de kaçıncı klomen deneyisin
Kıyamam ama zaten varsa da daha çıkmaz ki kendini çok yıpratma canım. Gerçi senin de elinde değil anlıyorum Rabbim bu oyalamadan versin tez vakitte inşallahİnşallah canın inşallah bakalım kötü oluyor insan İnan ikinci çizgiyi görmek için bak bak kör olacaktım
Ayy çok sevindim canım ne güzel maşallah için rahatlamıştır hayırlısı ile inşallah tez zamanda anne olursun inşallah hepimiz anneliği bir an önce tadarızAyyy inşaallah cnmm mübarek cuma günü rabbim duyuyo dualarımızı2 kutu klomen verdi3 tane günde 28 aralık ta kontrole gidicem tekrar eşim hiç doktora gitmedi onunda görünmesi gerekiyomu dedim de ablacım ben 3 ay ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguluyorum eğer gebelik olmassa rahim filmi ve sperm testi istiyorum şimdiye kadar hiç gerek olmadı hastalarım hep gebe kaldılar şuan gerek yok ama isterseniz yaptırın basit bişiy dedi olumlu konuştu umutlandım yani hayırlısı bakalım neler olacak gelecek ay nasip kısmet
Evet canım biliyorum çıkmaz hemen ama bi bakayım dedim vücudum atmış mı ilacı diye ama çoktan atmışım (= inşallah pozitifi de görürüm hayırlısı ile (= rabbim bekleyen isteyen herkese nasiplendirsin inşallah kucaklarımız boş kalmasınKıyamam ama zaten varsa da daha çıkmaz ki kendini çok yıpratma canım. Gerçi senin de elinde değil anlıyorum Rabbim bu oyalamadan versin tez vakitte inşallah
Bile bile lades yapıyoruz vallaEvet canım biliyorum çıkmaz hemen ama bi bakayım dedim vücudum atmış mı ilacı diye ama çoktan atmışım (= inşallah pozitifi de görürüm hayırlısı ile (= rabbim bekleyen isteyen herkese nasiplendirsin inşallah kucaklarımız boş kalmasın
Walla bende anlamadım cnm progestan içiyodum ya onları bırak artık içme dedi klomene başla hemen 28 aralıktada kontrole gidicem bide ablacım canım cicim diye konuşuyo her seferinde insan dahada heycan yapıyo umutlanıyo yani bu 2. Ay olucak bakalım hayırlısı yaaaaEe guzel haberler vermis doktorun canim. Sperm testi de cok basit birsey. Hadi guzel haberler aliriz senden insallah. Lekelenmelerin icin birsey dedi mi. Gunde 3 klomen cok degil mi :)