Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee guzel haberler vermis doktorun canim. Sperm testi de cok basit birsey. Hadi guzel haberler aliriz senden insallah. Lekelenmelerin icin birsey dedi mi. Gunde 3 klomen cok degil mi :)

Ohh misss çok sevindim canımm hadi bakalım bu ay gelsin bebekler:))

Ben de az önce regl oldum kızlar pembeler geldi :) sökülecekmiş gibi değilim ya inşallah gelir kist yoktur başlarım bu ay da ilaçlara hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim biliyor zamanını

Senin sonuca az kalmış ne güzel belirtin falan var mi canım bi de kaçıncı klomen deneyisin
Canım benim sorunum yumurtalarım kendi kendine büyüp olgunlaşmıyor 2 ay normal klomen kullandım bu ay klomen+ çatlatma iğnesi oldum 11. Günüm bugüne kadar ağrıdan hep ölüyordum ama geçti bugün hiç ağrım yok valla anlamadım dünden beri test yapıyorum negatif çıkıyor biraz erken ama bakalım inşallah pozitifi görürüm hayırlısı ile çok stres yapıyorum

Ayy çok sevindim canım ne güzel maşallah için rahatlamıştır hayırlısı ile inşallah tez zamanda anne olursun inşallah hepimiz anneliği bir an önce tadarız

Kıyamam ama zaten varsa da daha çıkmaz ki kendini çok yıpratma canım. Gerçi senin de elinde değil anlıyorum Rabbim bu oyalamadan versin tez vakitte inşallah
Evet canım biliyorum çıkmaz hemen ama bi bakayım dedim vücudum atmış mı ilacı diye ama çoktan atmışım (= inşallah pozitifi de görürüm hayırlısı ile (= rabbim bekleyen isteyen herkese nasiplendirsin inşallah kucaklarımız boş kalmasın

Bile bile lades yapıyoruz valla inşallah inşallahh canımm
Aminn

Ee guzel haberler vermis doktorun canim. Sperm testi de cok basit birsey. Hadi guzel haberler aliriz senden insallah. Lekelenmelerin icin birsey dedi mi. Gunde 3 klomen cok degil mi :)
Walla bende anlamadım cnm progestan içiyodum ya onları bırak artık içme dedi klomene başla hemen 28 aralıktada kontrole gidicem bide ablacım canım cicim diye konuşuyo her seferinde insan dahada heycan yapıyo umutlanıyo yani bu 2. Ay olucak bakalım hayırlısı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…