Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. İnşallah diger aya hazirdir yumurtalarin
Ayy inşaallah cnm hayırlısı bakalımmmm biz böyle heycanla bekliyoruz ya kızlar rabbim hepimize nasib edicek inşaallah ayy ne güzel anne oluruz biz yaaaaa emek var çaba var sabır ve dua var rabbim bu güzel duyguyu isteyen bekleyen herkeze yaşatsın inşaallah

Ayyy gerçi geçen olamadığım için gitmiştim ama o sırada olmuşum zaten bu kez adetli gidicem o fark var canım hayırlısı napalım doktor o şekilde çarıyosa vardır bi bildiği
Aynen canım hiiiç stres yapma beş dk bile sürmüyor zaten yeni ay yeni yumoşlar hadi bakalım :)) bol bol büyüsünler inşallah

Aynen canım hiiiç stres yapma beş dk bile sürmüyor zaten yeni ay yeni yumoşlar hadi bakalım :)) bol bol büyüsünler inşallah
Aminnnnn inşaallah cnmmm klomen kullanmadan önce yine bi kontrole gitmiştim o zaman 2 yumurtalık oluşmuş cnm büyüyolar inşaallah kendiliğinden çatlar demişti sonra bi gittim kist oluşmuş dedi klomen verdi işte yumurta çatlayamadığı zaman kiste dönüşüyo heralde cnm

Aynen canım çatlamadığında kalıyor yumurtalıkta kist yapıyor. İnşallah çatır çatır çatlasınlar bu gece de bitmek bilmedi bana

Ayy bana da cesaretinden biraz versene canım bende hiç yok da inşallah pozitif olur canım topiğimiz renklensin
Valla canım şimdiye kadar bende hayatta test yapamazdım dün akşam birden bire bişey oldu bir sürü gebelik testi aldım hepsini hergün tek tek yapıcam bakalım adet olmazsam eğer pazartesi günü de kan veririm diye düşünüyorum

Sabah ilk idrarla test yaptım yine negatif silik çizgi bile yok bugün 11. Günüm çabuk atmışım ilacı vücudumdan yarın sabah yine tekrarlarım testi =(

Canım benim çok teşekkür ederim. Ben de hepinize dua ediyorum. Senin yumurtaların neden aşırı büyüyor peki böyle? Klomen, femara falan da kullanıyor musun? Yoksa kendiliğinden mi büyüyorlar?

Kızlar merhaba birşey sorucam, carsamba öğlen 3 te catlatma iğnesi vurundum dun gece 3 gibi çatlaması gerekiyo, gece ilişki oldu su an kaşık agrim var yürürken falan sancı gibi oluyor sizce daha catlamamistir o yüzden mi ağrı yapiyodur

Olabilir canım benim de iğneyi vurulduğum ertesi günden itibaren kasık ağrılarım batmalar vardı bazen çok şiddetli oluyordu bugün 11. Günüm de geçti şimdi hiç ağrı sızı kalmadı

Olabilir canım benim de iğneyi vurulduğum ertesi günden itibaren kasık ağrılarım batmalar vardı bazen çok şiddetli oluyordu bugün 11. Günüm de geçti şimdi hiç ağrı sızı kalmadı
Bende çok şiddetli bi ağrı olmadı kızlar kasıkta hafif batma hissi sadece ama o hala dewam ediyo çok rahatsız etmiyo oda

canım tabi güzel olur ahh ahh inşallah en hayırlı en yakın zamanda sağlıkla anne oluruz evlatlarımıza kavuşuruz sen n’aptın canım gittin mi doktora
Ayyy inşaallah cnmm mübarek cuma günü rabbim duyuyo dualarımızı 2 kutu klomen verdi3 tane günde 28 aralık ta kontrole gidicem tekrar eşim hiç doktora gitmedi onunda görünmesi gerekiyomu dedim de ablacım ben 3 ay ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi uyguluyorum eğer gebelik olmassa rahim filmi ve sperm testi istiyorum şimdiye kadar hiç gerek olmadı hastalarım hep gebe kaldılar şuan gerek yok ama isterseniz yaptırın basit bişiy dedi olumlu konuştu umutlandım yani hayırlısı bakalım neler olacak gelecek ay nasip kısmet

Canım benim çok teşekkür ederim. Ben de hepinize dua ediyorum. Senin yumurtaların neden aşırı büyüyor peki böyle? Klomen, femara falan da kullanıyor musun? Yoksa kendiliğinden mi büyüyorlar?
Klomenden sanirim canim. Doktorum yumurtalarimda tembellik var mi yok mu bakmadan klomen verdi. Igne yapilacagi gun biri cok büyümüş dedi. 3 yumurtdan biri catlamis zaten. Digerleri büyümeye devam etmis bir hafta daha. Yumurtalarim demekki benim duzenli büyüyor. Klomene gerek yok.

Ne güzel özendim valla sana :)hadi inşallah olmazsın da güzel haberler verirsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…