- 6 Nisan 2017
- 244
- 119
- 29
- Konu Sahibi Esra_Babies
Bende uyku çok çok fazla ama akinti çok bakalm nasip birbirimize dua edelimbendede okadar halsizlik varki resmen kafami kaldiramiyorum 15 saate yakin uyuyorum resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende uyku çok çok fazla ama akinti çok bakalm nasip birbirimize dua edelimbendede okadar halsizlik varki resmen kafami kaldiramiyorum 15 saate yakin uyuyorum resmen
Yani benim doktorum solda yumurtam oldgu icin sag bacagi solun ustune atip altina 3 yastik koy yarim saat kalkma dus alma dedi canim ben yaptim bakalim hayirlisiayaklari havaya dikmekten basim dondu benimde acaba hemen kalksak tutmama gibi bi durum soz konusumudur
sag bacagi solun ustunemi yoksa solu sagin ustunemiYani benim doktorum solda yumurtam oldgu icin sag bacagi solun ustune atip altina 3 yastik koy yarim saat kalkma dus alma dedi canim ben yaptim bakalim hayirlisi
Sag bacagi solun ustune canim cunku yumurtam soldaydi sanirim direk sprem oraya yonlensin diye dedi bi bildigi vardir mutlaka dedik yaptiksag bacagi solun ustunemi yoksa solu sagin ustunemi
Haticecim senin tuttu canım benceDgru söylüyon ama ne bilim baya akintim var beyaz acaba iğneden mi sizde de oldumu diye sorayım dedim
İnan ona bile vaktim yoktu canım bi 10 dk anca durabildim yatakta sonra hemen duş hem iş güç koşturmaca :)))))Bildigin uzandigin yerde bacak bacak ustune atiyosun canim yani
Haticecim senin tuttu canım bence
Ahahahhaa diger mesajini okudumda kiz yapmayin boyle seyler nasilsa Rabbim en iyi en dogru zmanda nasip eder azicik sabir :)İnan ona bile vaktim yoktu canım bi 10 dk anca durabildim yatakta sonra hemen duş hem iş güç koşturmaca :)))))
Hayirlisi olsun canim benimde 9 var sanirim onumuzdeki cuma ama olmicak insallah bebik olucak hepimzdeüşenmedim tek tek okudum tüm yazdıklarınızı bende sadece burayı takip edeceğim sizlerle aynı süreci yaşıyorum 4 yıllık evliyim bu ay ilk klomen ve ovıtrelle tedavim ve reglime 8 gün var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah diyorum bende çok kafayı takıyordum 2 gündür boşverdim rahatım bekleyip görcez bakalım
Aramıza hoşgeldin kuzum okurken ne gülmüşsündür bu kaçık umutsuz topik kadınlarınaüşenmedim tek tek okudum tüm yazdıklarınızı bende sadece burayı takip edeceğim sizlerle aynı süreci yaşıyorum 4 yıllık evliyim bu ay ilk klomen ve ovıtrelle tedavim ve reglime 8 gün var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah diyorum bende çok kafayı takıyordum 2 gündür boşverdim rahatım bekleyip görcez bakalım
Aynen öle Allah nasıpnetsın yeter
Güzel düşün güzel olsun tatlımKızlar bir gün daha zaman daralıyor
Ayyy dur kiz sana yetisemiyorum benide gaza getiriyosun hani ptesiyi bekliyoduk su gibi gecicek bak goz acip kapatcaz gelcek :)Kızlar bir gün daha zaman daralıyor
pislik olsun diye yapıyorum heyecanlanalım hamile kalırsak bir sürü anımız olurAyyy dur kiz sana yetisemiyorum benide gaza getiriyosun hani ptesiyi bekliyoduk su gibi gecicek bak goz acip kapatcaz gelcek :)