Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayaklari havaya dikmekten basim dondu benimde acaba hemen kalksak tutmama gibi bi durum soz konusumudur
Yani benim doktorum solda yumurtam oldgu icin sag bacagi solun ustune atip altina 3 yastik koy yarim saat kalkma dus alma dedi canim ben yaptim bakalim hayirlisi

Töbe estafrullah affedersiniz b..knda boncuk aramak deyimi var ya tam olarak onu yaşıyorum :KK70:
Aman sanki ülkeye cumhurbaşkanı doğurcam, doğuracağım bi çoçuk ne büyüttüm ne abarttım yahu :)))))
Gittim trendyoldan guzel bi elbise aldım eğer hamile olursam bunu giyim müjdeyi verirken diye kafayı yidikkk topikçeee :confused:

üşenmedim tek tek okudum tüm yazdıklarınızı bende sadece burayı takip edeceğim sizlerle aynı süreci yaşıyorum 4 yıllık evliyim bu ay ilk klomen ve ovıtrelle tedavim ve reglime 8 gün var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah diyorum bende çok kafayı takıyordum 2 gündür boşverdim rahatım bekleyip görcez bakalım:KK200:

üşenmedim tek tek okudum tüm yazdıklarınızı bende sadece burayı takip edeceğim sizlerle aynı süreci yaşıyorum 4 yıllık evliyim bu ay ilk klomen ve ovıtrelle tedavim ve reglime 8 gün var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah diyorum bende çok kafayı takıyordum 2 gündür boşverdim rahatım bekleyip görcez bakalım:KK200:
Hayirlisi olsun canim benimde 9 var sanirim :-) onumuzdeki cuma ama olmicak insallah bebik olucak hepimzde :-) :anneadayı::anne:

8F5D98D1-02E3-433F-B883-38E17E1F02CE.jpeg

Aramıza hoşgeldin kuzum :KK70: okurken ne gülmüşsündür bu kaçık umutsuz topik kadınlarına :KK70:

X