Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendime çok negatifimdir canım ya şimdi ben karaları bağlarım ağlamam selleri akıtmam yakındır
Canım bende senin gibiyim negatif sıkma canını dur bakalım kan değerine baktır ya da bekle az daha idrarda bşe çıkmaz bu zamanlar bana doktor ne zaman test yaptın dedi idrar testi bende batımda yaptım dedim aman allahım dedi :halay: hiç çıkar mı diyor o testlerde olsa bile

Canım bende senin gibiyim negatif sıkma canını dur bakalım kan değerine baktır ya da bekle az daha idrarda bşe çıkmaz bu zamanlar bana doktor ne zaman test yaptın dedi idrar testi bende batımda yaptım dedim aman allahım dedi :halay: hiç çıkar mı diyor o testlerde olsa bile
Ah canım ahh ne olucak bu hallerimiz bilmiyorum ne zaman anne olucaz bana çok uzak gibi geliyor allahım korusun ama hiç anne olmayacakmışım gibi hiç pozitif düşünemiyorum =( yarın sabah ilk idrarla tekrar idrar testi yapıcam bakalım hergün test yaparım adet olmazsam da pazartesi de kan vermeye giderim

Ah canım ahh ne olucak bu hallerimiz bilmiyorum ne zaman anne olucaz bana çok uzak gibi geliyor allahım korusun ama hiç anne olmayacakmışım gibi hiç pozitif düşünemiyorum =( yarın sabah ilk idrarla tekrar idrar testi yapıcam bakalım hergün test yaparım adet olmazsam da pazartesi de kan vermeye giderim
Canım bu ay bende çok umutluydum bi de değer 8 çıkınca ufakta olsa bi umut vardı içimde ama söndü işte çok moralim bozuldu ben olsam idrar testi falan yapmazdım çünkü varsa bile idrarda görünmez belki yine moralin bozulur az daha bekle kan ver bence ben de yarın doktora gidcem tek başıma eşim kayınvalidemi götürecek doktora hava da buz bakalım ben nasıl gidcem bi de eğer kötü bşe derse moralim çok bozulur bi kere tek gitmiştim polip var ameliyat dedi o Yolu nasıl geldim bi ben bilirim yarında kötü bşe dicek diye içim pır pır

Canım sen Naptın bebişin nasıl kalp atışlarını dinleyebildiniz mi
Hayır canım henüz dinleyemedik. Haftaya gideceğiz dinlemek için ama bakalım ne olacak. Değil kalp atışı, doğup kucağıma alana kadar inanamayacağım sanırım...:KK48: ama takmamaya çalışıyorum. Her şeyin hayırlısı olsun napalım.

14.gunumdeym canim daha adet olmadim. Olacak gibi de durmuyor. Sanirim catlamayan yumurtalarim kiste donustu. Onlarda adeti geciktirecekler bence. Bakalm bekliyorum gelmesini. Bu aya degil de diger aya kaldi umudum. Sen ne yaptn. Degerlerin nasil.
Neden kistleştiğini düşünüyosun? Daha önce böyle bir şey olmuş muydu ki? İğneyi olduğunda ağrın olmuş muydu? Çatlarken ağrı, akıntı vs. oluyor ya o yüzden sordum. Ve en önemlisi hamilelik belirtilerin var mı canım? Ben de emindim resmen hamile olmadığıma. Hiç dikkat etmiyordum kendime. Çok fazla sürpriz olmuştu bana. Beta hcg değerim biraz yüksek seyrediyor nedense anlayamadık biraz kafam takılıyor ona ama napalım işte canım. Bebek doğup da kucağıma almadan inanamayacağım. Hala birilerine hamileyim derken aşırı zorlanıyorum, demek istemiyorum. Öylesine üzülmüşüm ki aylardır olmamasına, şimdi kendimi kaptırmak da istemiyorum sanırım. Ama şu bir gerçek Allah her zaman bizim için en iyi olanı biliyor, bizim göremediğimizi görüyor. Bazen bize sıkıntı gibi gelen üzüldüğümüz şeylerin öyle değişik yüzleri var ki göremediğimiz ve aslında hayrımıza olan. Allah a sığın canım. Güven O'na. :)

Neden kistleştiğini düşünüyosun? Daha önce böyle bir şey olmuş muydu ki? İğneyi olduğunda ağrın olmuş muydu? Çatlarken ağrı, akıntı vs. oluyor ya o yüzden sordum. Ve en önemlisi hamilelik belirtilerin var mı canım? Ben de emindim resmen hamile olmadığıma. Hiç dikkat etmiyordum kendime. Çok fazla sürpriz olmuştu bana. Beta hcg değerim biraz yüksek seyrediyor nedense anlayamadık biraz kafam takılıyor ona ama napalım işte canım. Bebek doğup da kucağıma almadan inanamayacağım. Hala birilerine hamileyim derken aşırı zorlanıyorum, demek istemiyorum. Öylesine üzülmüşüm ki aylardır olmamasına, şimdi kendimi kaptırmak da istemiyorum sanırım. Ama şu bir gerçek Allah her zaman bizim için en iyi olanı biliyor, bizim göremediğimizi görüyor. Bazen bize sıkıntı gibi gelen üzüldüğümüz şeylerin öyle değişik yüzleri var ki göremediğimiz ve aslında hayrımıza olan. Allah a sığın canım. Güven O'na. :)
Yok canim daha once kistim olmamisti. Ama catlamayan yumurtalarim vardi 8.gun muayne oldugumda. Aşırı büyümüşlerdi bahsetmistim. Onlarin catlama ihtimalleri olmuyormus. Adetle atiliyormus. Doktor onun icin adet olursan gel bakalm boyutlarina demisti ordan biliyorum. Igneden sonra buyuyen yumurtalardan dolayi cok agrilarim oldu. 10.gunden sonra kesildi. Acikcasi ne durumda yumurtalar bilmiyorum cumartesi ogrenecem. 14.gundeym şu an ama adet olmadim. Bu sabah idrar testinde negatifi gördüm umudum kalmadi. Ama adet agrilarimda yok. Onceki adetlerimde lekelenmelerim olurdu onlarda yok. Bekliyorum gelsin diye. Arada sol kasigim cekiyor kendini. Goguslerimin ucu hassas o kadar. Baska belirtim yok canim. Senin içinde dua edicem canim. Hepimiz icin bir umut oldun. Insallah kalp atislarini da duyar haberini verirsin :KK66:

X