- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.681
Bi kere cektirmistim.bisey yok diyorlar ama olmuyorAA öyle düşünme canım ya tahliller tetkitler yapılmıştır o zaman dimi hsg falan?
Amin cnm inşaallahCok sagol canim amin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Rabbim ayarlamıştır zamanını bişey yok madem olur canım ya femara daha kaliteli yumurta geliştiriyormuş devlet karşılamıyor diye doktorlar pek vermiyor tüp bebek doktoru verdi bana 106 tl fiyatı acaba bundan mı kullansan Rahmi de kalınlaştırmıyor klomen gibi zararlı değilBi kere cektirmistim.bisey yok diyorlar ama olmuyor
Bilmiyorum işte cnm sonra bi kontrole gittiğimde sormuştum ilaç tedavisini iyi yanıt veriyo demişti sende minik minik kristal şeklinde kistler var demişti ama sonrasında o arada adet olmuştum adetle atmışımdır belki onu yarın ne dicek bakalım merak ediyorumAllah Allah çok garip atmamış mısın kisti
Ay hadi inşallah güzel şeyler duyarsın canım. Keşke sabah test yapsaydım ya ona göre ilaç alırdım başım çatlıyor sancım da bitti ay gelecekse gelsin bu daha kötü yapıyor insanıBilmiyorum işte cnm sonra bi kontrole gittiğimde sormuştum ilaç tedavisini iyi yanıt veriyo demişti sende minik minik kristal şeklinde kistler var demişti ama sonrasında o arada adet olmuştum adetle atmışımdır belki onu yarın ne dicek bakalım merak ediyorum
Söküldüm artık cnm bu ay boş geçti artık yeni ayda yeni ilaçlar testler yine muhtemelen ama inşaallah hepimiz için güzel şeyler olur adet öncesi başın ağrıyomu normalde cnmAy hadi inşallah güzel şeyler duyarsın canım. Keşke sabah test yapsaydım ya ona göre ilaç alırdım başım çatlıyor sancım da bitti ay gelecekse gelsin bu daha kötü yapıyor insanı
En azından önümüzdeki ayımız güzel geçsin inşallah. Bazen ağrıyor canım migren var zaten bende uykusuzluk tavan yaptı bu ara belki ondan da ağrıyordur ne yemek yapasım var elim ayağım tutmuyor su içip tuvalete gidiyorum gelir belki diyeSöküldüm artık cnm bu ay boş geçti artık yeni ayda yeni ilaçlar testler yine muhtemelen ama inşaallah hepimiz için güzel şeyler olur adet öncesi başın ağrıyomu normalde cnm
Canım benim de başım çatlıyor. Progestan içiyorum ben ama büyük ihtimalle o yaptı. Çok fena baş dönmesi ve mide bulantısı da var...En azından önümüzdeki ayımız güzel geçsin inşallah. Bazen ağrıyor canım migren var zaten bende uykusuzluk tavan yaptı bu ara belki ondan da ağrıyordur ne yemek yapasım var elim ayağım tutmuyor su içip tuvalete gidiyorum gelir belki diyeAllahım hepimize sabır versin regl olursam yazarım buraya canım
Bana progestan vermedi hiç doktorlar canım ya neden vermediler hiç de sormak gelmedi aklımaCanım benim de başım çatlıyor. Progestan içiyorum ben ama büyük ihtimalle o yaptı. Çok fena baş dönmesi ve mide bulantısı da var...
İlaçlar ve şu stres sağolsun hangimiz iş yapabiliyoruz ki... Yemek de ya hazır yiyoruz ya da makarna
Bilmiyorum canim Allah büyük napicami bende bilmiyorum hayırlısı bu demekki bilmiyorum ki olmuyo isteRabbim ayarlamıştır zamanını bişey yok madem olur canım ya femara daha kaliteli yumurta geliştiriyormuş devlet karşılamıyor diye doktorlar pek vermiyor tüp bebek doktoru verdi bana 106 tl fiyatı acaba bundan mı kullansan Rahmi de kalınlaştırmıyor klomen gibi zararlı değil
Öyle öyle canım beklemekten başka çaremiz yok Allah sabır versin hepimizeBilmiyorum canim Allah büyük napicami bende bilmiyorum hayırlısı bu demekki bilmiyorum ki olmuyo istenasip kısmet artik
AminnÖyle öyle canım beklemekten başka çaremiz yok Allah sabır versin hepimize
Allah razı oldun canım rabbim hepimizi muradımıza erdirsin inşallah çok mutlu ettin beni bi gözlerin doldu (=
Bende eskiden çok önemsemezdim şimdi kutmızıları görünce salya sümük ağlıyorumAynen bize de umut olur inşallahRabbim bişeyleri bekliyor ben artık buna Emin’im yani eskiden ağlardım regl olunca artık çok normal gelmeye başladı hevesim mi kaçtı bilmiyorum ama üzülmüyorum artık
Bende eskiden çok önemsemezdim şimdi kutmızıları görünce salya sümük ağlıyorum
Boşver canım, sarhoş ediyor insanı zaten. Devamlı Leyla modda geziyorum ben bunun yüzündenBana progestan vermedi hiç doktorlar canım ya neden vermediler hiç de sormak gelmedi aklımasorma elimi kıpırdatmadım desem yeri yattım bütün gün sen kaçında olmuştun canım iğne
Ay hadi hayırlısı o zaman umut ol bize :) ne güzel kendi kendine olmuş her şey :) bat ne zaman. Benimki stresten gelmiyor sanırımBoşver canım, sarhoş ediyor insanı zaten. Devamlı Leyla modda geziyorum ben bunun yüzündenRahim duvarı kalınlığın iyidir canım. Ondan vermiyor olabilir. Benim ince diye veriyor progestanı, her ay doz yükselte yükselte
Ben geçen ay iğne olmadım canım, yumurta gelişmemişti. Bu ay da erkenden süpriz bir yumurtlamam oldu, kendi kendine büyüyüp çatlamış. Evde 4-5 tane test yaptım, silik çizgi çıktı hepsinde, ben de koşa koşa doktora gittim. Öyle gördük yumurtayı da. Çatlarken de pozitif çıkarmış. O yüzdenok umutluydum bu ay
Canım umutsuz konuşma lütfen. Beynini, kendini ona şartlandırma.. İnşallah öyle olacak ki bebeğimizi aldığımızda kucağımıza bu günleri gülerek anacağız... Rabbim dayanma gücü ve bol bol sabır versin...Bilmiyorum canim Allah büyük napicami bende bilmiyorum hayırlısı bu demekki bilmiyorum ki olmuyo istenasip kısmet artik