Canım biz Şubatta 3 yıllık evli olacağız ama 16 aydır bebek istiyoruz. Ben adet gördüğüm ilk zamandan beri pkoluyum, devamlı doktor doktor gezdim küçücüktüm... Çok sıkıntılar çektim, 17 yaşında insülin direnci için Glifora, sonra 18de diane35e başladım, 5yıl kadar içtim. 13 ay önce de bıraktım. Doktora ilk gittiğimde demir, kan ve vitamin değerlerim düşük çıktığı için 3 ay daha diane içtim vitaminleri içerken. (Ondan bir sene önce demirim 1e düşmüştü, acillik oldum.. Fibromiyalji hastalığın da var bende, o da ayrı hikaye zaten)
Sonraki ilk üç ay sadece progestan içtim, gebelik olmadı tabi. Hsg çekildi rahim duvarı iltihabı görüldü, ondan da olmazmış, onun için antibiyotik içtim 3 ay daha diane içtim o esnada. 16 aydır inofolic combi de içiyorum. Son üç aydır klomene başladık. Klomenden önce eşime de tahlil istedi doktor, onda da ileri hareket azlığı çıktı. O da promotil m forte diye bir vitamin kullanıyor. Çok büyük bir şey değilmiş yine de çok şükür... Bu ay klomene östrojen de ekledi, progestanı da 600e çıkarttı ilk defa... Önceden 300 içiyordum günde...
İşte böyle canım, çok uzun oldu ama bizim de imtihanımız böyle hastalıklarla uğraşmak demek ki... Rabbim şifasını da verecek inşallah. Biz elimizden geleni yapıyoruz, bunu biliyorum, artık tamamen ona teslim ettim kendimi
Senin sürecin nasıl canım, anlatır mısın?