Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canim. Seni kendi haline bırakmış resmen. Böyle süreç olmaz ki muayne etmesi lazım sık sık. Degistrme şansın varsa değiştir canim. İnşallah bu ay tutar da doktorla ugrasmazsin.
ins cnm ya ins hepimiz bu ay hamis oluruzda 2018 e hamis gireriz doktora got gel insnai yoruyo hep hepimizin hakknd ahayirlisi ins olucak

Canım çağırmasa da git kendini göster bu ay olmazsa vurul yine iğneni canım ne saçma doktormuş öyle bu ne umursamazlık
aslnda cok ilgiliydi ama bugun ne olduysa kendinde kllanablrsin klomeni dedi 3.gunu basla uc ay bole olacak snra olmazsa asilama icin gidecem ama beni kendi halme brakti kist felan olusir hicde cagrmadi kontrolede olmazsa doktor degstirecem tekrar cnm

ins cnm ya ins hepimiz bu ay hamis oluruzda 2018 e hamis gireriz doktora got gel insnai yoruyo hep hepimizin hakknd ahayirlisi ins olucak
İnşallah canım inşallah hamileyizdir bu yeni yılda herkes hamile olarak girer inşallah rabbimin izni ile çok dua ediyorum rabbim bebek isteyen her kuluna içinde bize de nasip eder tez zamanda inşallah

İnşallah canım inşallah hamileyizdir bu yeni yılda herkes hamile olarak girer inşallah rabbimin izni ile çok dua ediyorum rabbim bebek isteyen her kuluna içinde bize de nasip eder tez zamanda inşallah

amin cnm cok zor bi surec hep doktora gidiyosun hic bi sebeb yokken hamile kalamiyosun ins Allah nasip eder

Kzlar bende çarşamba günü vuruldun bakalım hayırlısı beklemedeyim ama hiç umudum yok :110: göğüs ağrısı var normal mı acaba
Bende geçen hafta salı günü iğne oldum. Göğüslerin uçları dik dik hassas kasık ağrılarım hala devam ediyor ara sıra bel ağrım var gibi sürekli uyuyasım geliyor akıntılarım hiç geçmedi falan bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum (= inşallah rabbim inşallah bizleri de nasiplendirir bebişlerimizle inşallah

Canım çağırmasa da git kendini göster bu ay olmazsa vurul yine iğneni canım ne saçma doktormuş öyle bu ne umursamazlık
Aynen cnm beni 2 hafta içinde 4 defa kontrole çağırmıştı doktor özelde 10 gün geçince ödeme yapıyosun bide çok ilgileniyo doktor

Merakla bekliyoruz canim :) güzel haberlerini duyariz aksam insallah.
Ayyy kısmet cnmm ben gayet sakinim ama eşim geceleri uyuyamıyorum heycandan diyo yok ben hiç bişe hissetmiyorum boşuna heycan yapma dedim ama devam etmediğini kan verdiğimi bilmiyo benden heycanlı çünkü

Ne güzel söyledin cnmmm inşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn yeni bir yıl herkeze güzel şeyler getirir inşaallah

İgmenin etkisi bitmiştir canım hamile olabilirsin 2gün sonra belli olur yukselirse gebesşn inş
Yok Kızlar ya değilim bence umutlanmıyorum o yüzden 8 çok düşük bir değer çünkü ve eşimle düzenli birlikte de olamadık bence yani doktorun dediği tarihlerden sonra bi rutine oturtmadık ihtimal yok bence ama acayip karnım ve belim ağrıyor adetim sökülmedi bir ondandır diyorum

X