Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durumuna yorum yapamadım ama İğnenin 13. Günü olup adetinin geçmiş olması ilginç. Benim 12. Günüm ama adete 6 gün var. Sanırım ilaç ile erken olgunlaştı yumurtam
Ben de iki gün önce oldum normalde adetim pek şaşmaz ilaçtan sanırım bugun Dr klomene yerine femare verdi devley ödemiyor ama daha etkili dedi bi de şeker ilacı verdi matofin diye normalde seker problemim yok ama bu da yumurtayı hareketlendiriyormuş fikir olsun diye yazdım kızlar saflık gelsin bebekler evrene pozitif enerji verelim :)

Ben de iki gün önce oldum normalde adetim pek şaşmaz ilaçtan sanırım bugun Dr klomene yerine femare verdi devley ödemiyor ama daha etkili dedi bi de şeker ilacı verdi matofin diye normalde seker problemim yok ama bu da yumurtayı hareketlendiriyormuş fikir olsun diye yazdım kızlar saflık gelsin bebekler evrene pozitif enerji verelim :)
Insallah bu sefer ise yarar canim guzel sonuclar alirsin

Walla cnm sabah hafif bi lekelenme oşdu şuan bişiy yok yarın mı çözülcek acaba anlamadım
Canim demin benimde cok hafif silik bir lekem gelmiş. Belim karnim agriyor baya. Ama ben regl olucam sanirim. Sende agri fln var mi?. Ayrica benim 11.gunum. cok erken degil mi :KK64:

Dün dayanamadim 10.gunde kan testi yaptirdim.1.40 çıktı. İgnenin etkisi fln kalmamış. Adeti bekliyorum moral bozukluguyla artik umudum da kalmadi.:KK42: Çektiğim agrilar acılar boşuna oldu :KK43: İnşallah guzel haberler duyariz yakin zamanda sizlerden kizlar.
Canim ya bi gun bu yazilari okudugumuzda bebislerimiz yanimizda olacak insallah. Hepsi gecicek insallah

Canim demin benimde cok hafif silik bir lekem gelmiş. Belim karnim agriyor baya. Ama ben regl olucam sanirim. Sende agri fln var mi?. Ayrica benim 11.gunum. cok erken degil mi :KK64:
Yaa akşam kahverengimsi bi akıntı gelmiş onun dışında bişiy yok cnm biraz belim ağrıyo o kadar sabah hafif pembemsi leke gelmişti öle yani

Yaa akşam kahverengimsi bi akıntı gelmiş onun dışında bişiy yok cnm biraz belim ağrıyo o kadar sabah hafif pembemsi leke gelmişti öle yani
Benim de aksam belim ve karnim cok agridi. Her an adet olacak gibi akıntılarım vardi ama daha olmadim. Belirsizlik devam ediyor :KK43: olsakta yeni aya başlasak bari bir umutla. Böyle arafta kaliyoruz.

Benim de aksam belim ve karnim cok agridi. Her an adet olacak gibi akıntılarım vardi ama daha olmadim. Belirsizlik devam ediyor :KK43: olsakta yeni aya başlasak bari bir umutla. Böyle arafta kaliyoruz.
Yaaa olmassın inşaallah cnm sendende güzel haber alırız morale ihtiyacımız varr

Evet canim ihtiyacimiz var ama umudum da cok azaldi. Belki de senden guzel haberler duyariz canim. Devami gelmediyse suphelenebilirsin.[/QUOT
Bende anlamadım cnm belki senin yerleşme kanıdır bellimi olur şuan bende bişe yok ağrıda kalmadı bi belim ağrıyo oda bugün biraz yoruldum ondan bakalım yeni bi gün bize neler sunucak hayırlısı diyelim en sı akşam üzeri kahverengi bi akıntı vardı

Aynen cnmmm görelim mewlam neyler neylerse güzel eyler arkadaşta arayıp duruyu yarın gel kan alim bakalım diyo benden hevesli oda :)
Ben eşimin israriyla yaptim canim ama ikimizde hüsrana uğradık. Olsun boyle de bir umut diyosun bekliyosun. Diger türlü biraz yıkım oluyor :KK43: bence biraz daha bekle derim.

Ben eşimin israriyla yaptim canim ama ikimizde hüsrana uğradık. Olsun boyle de bir umut diyosun bekliyosun. Diger türlü biraz yıkım oluyor :KK43: bence biraz daha bekle derim.
Olsun cnm bu sefer olmadı bidahakine inşaallah hayırlısı olsun rabbim gönlümüzdekini versin hepimize

X