Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee kizlar nerdesiniz bilmiyorumkismile bugun kan testi yaptiracaklarrrr sizi bekliyoruzz kaydirigubbakcemile5 guzel haberlerle gelirsiniz umarim hihoyyyt
ben yarın yapayım diyorum testi.. ya senın durumunu merak edıyorum senle aynı gun iğne olmustuk cunku bende gogus agrısı yok bulantı basdonmesıde yok anlayacagın belırtı falan yok sadece arada kasık agrısı ve karın sıslıgı (gaz:kedi:) oluyor onun dısında bısey yok sende durum ne
kızlar test sonucum 0.88 yanı negatıf olmadı bu ay reglıme 6 gun var.doktor adetın gecınce tekrarlayalım dedı ama benım hıc umudum yok artacak degermı yanı bu kaldı yanı bu ay
ben yeni kan testi yaptirdim sonuclari aksam 5 te alacam cok heycanliyim. bu sabah midem bulandi ilk defa oluyo insallah hamileyim.
kızlar topiğinize bayıldım benide alın aranıza geçen ay çatlama iğnesi oldum tutmadı.bu ay cumartesi tekrar olacam ama bu sefer iğne değişik morfinin içinde ve özel ambalajda 82 tl fiyatı sizin iğneleride yazarsanız hadi hayırlısı sizlerden güzel haber almak benim için büyük mutluluk haberlerinizi yazın
kızlar test sonucum 0.88 yanı negatıf olmadı bu ay reglıme 6 gun var.doktor adetın gecınce tekrarlayalım dedı ama benım hıc umudum yok artacak degermı yanı bu kaldı yanı bu ay
kizlar ya karnima dayanilmaz bir agri saplanyo 4-5 saniye suryo duruyo. boyle gunde bir kac defa oluyo sizde olyo mu? neyin habercisi bir fikriniz varmi?
evet canim ya kasik agrisi, gogus agrisi,bu sabah ilk defa fena sekilde mide bulantisi, simdide midem bulanyo ama az cok deil, sik idrara cikma, insallah bunlari catlama ignesi yapm
yodur insallah hamileyim. 2 inci kez yaptiriyorum catlma ignesini bu defada olmazsa ne olur bilmiyorum ama kendimi bu konuda cok suclu hissediyorum esime karsi o beni anliyo ama olmazsada olur dyo ama ben yapamyorum iste anne olmak istiyorum ya anneee!!!