Ben ilk aşılamadı hatirkiyorumda 8. Günü falan di herhalde idrar testi yaptığımda tek çizgi çıkmıştı ama almamıştım saatler sonra baktığımda çok az hafif silik çıkmıştı sonraki günlerde yine öyle çıkmıştı nitekim 14 gun sonra hamile olduğunu öğrenmiştim
Ignenin etkisi de olabilir ama bence sende hamilelik var gibi öyle çok silik de değil cunkucunkuEki Görüntüle 2750867
7 gün biliyorum halen daha çok erken fakat pozitif devam ediyor ama gün geçtikçe iğnenin etkisi geçtikçe negatife dönmeye başlıyor bakalım neler olacak.
Ay inşallah bende görürüm o pozitifi 14. Günü sağlıkla kıcağımıza alırız bizlerde bebişimiziBen ilk aşılamadı hatirkiyorumda 8. Günü falan di herhalde idrar testi yaptığımda tek çizgi çıkmıştı ama almamıştım saatler sonra baktığımda çok az hafif silik çıkmıştı sonraki günlerde yine öyle çıkmıştı nitekim 14 gun sonra hamile olduğunu öğrenmiştim
Hakkında hayırlısı olur inşallah. İlk iğnen mibende yarın sabah yapıcam çatlatma iğnesini. hepimiz için hayırlısı olur
Hayirlisi olsun inşallah seninde tutar....yeni yılda hepimiz güzel haberler alırız inşallahBende 2. Kez catlatma ignesi vurulacaagim suanda klomen kullaniyorum 3 gun sonra gidicem insallah bu tutar Allahın izniyle benim de 11 14 15 negatifti kandada yaptim negatif cikti
Insallah canim hepimiz guzell haberler alirizHayirlisi olsun inşallah seninde tutar....yeni yılda hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Sana doktor folik asit verdi mi acaba bana vermedi acaba unuttu mu diyorum. Gerçi şekerim yükseliyor diye glukofen verdi ama ilacın sayesinde 1 haftada 2 kg verdim..Insallah canim hepimiz guzell haberler aliriz
Ben ilk folik asit kullandım sonra çatlatma iğnesi vurdu bana yumurtalarım küçüklermiş minicikdiler bi tanesi büyümüştü 1 hafta kullandım sonra bitti folikasit gittim çatlatma iğnesi vurdu belki senin yumurtalıkların gelişi iyidir 20 cm 19cm büyükken yumurta vermiyorlar sanırımKızlar siz folik asit kullaniyormusunuz. Benim doktor vermedi unuttu herhalde. Çünkü daha önceki asilamalarda önceden kullandiriyorlardi. Olmazsa pazartesi alayım bende.....
Benimkide negatife dönüyor foto attım yine 9 günü ama gidiyor çizgiBende 2. Kez catlatma ignesi vurulacaagim suanda klomen kullaniyorum 3 gun sonra gidicem insallah bu tutar Allahın izniyle benim de 11 14 15 negatifti kandada yaptim negatif cikti
Evet benim 19 cm di bir gun sonra vurulduk catlmatma ignesini o günde 20 olur demişti doktor. Sende belirti kaldi mi ben hiç yok. Tek sıkıntım kilo vermeme rağmen seker yüksek çıkıyor Diyabet mi başladı bizde genetik var zaten adaydim. Su testin sonucu çıksın bir de dahiliyeye gitmem gerek.. bu arada benimde bugün 9. GünBen ilk folik asit kullandım sonra çatlatma iğnesi vurdu bana yumurtalarım küçüklermiş minicikdiler bi tanesi büyümüştü 1 hafta kullandım sonra bitti folikasit gittim çatlatma iğnesi vurdu belki senin yumurtalıkların gelişi iyidir 20 cm 19cm büyükken yumurta vermiyorlar sanırım
Bende herhangi bir belirti yok böyle çok çok nadir inceden ağrı giriyor kesiliyor iğnenin etkesini bazı vucud çabuk atıyor bazısı geç atıyor sanrım test yaptın mı bugün sen ?Evet benim 19 cm di bir gun sonra vurulduk catlmatma ignesini o günde 20 olur demişti doktor. Sende belirti kaldi mi ben hiç yok. Tek sıkıntım kilo vermeme rağmen seker yüksek çıkıyor Diyabet mi başladı bizde genetik var zaten adaydim. Su testin sonucu çıksın bir de dahiliyeye gitmem gerek.. bu arada benimde bugün 9. Gün
Ben test yapmadım hiç drum bu hafta sonra yap dedi bekliyorum persembe gunu yapicam zaten o gun adet gunum su an tek kafaya taktiğin şeker bunun için de ilaç da verdi kullanıyorum ama hala yüksek.. .Bende herhangi bir belirti yok böyle çok çok nadir inceden ağrı giriyor kesiliyor iğnenin etkesini bazı vucud çabuk atıyor bazısı geç atıyor sanrım test yaptın mı bugün sen ?
Olsun modunu düşürme sonuçta 14 güne kadar negatif olupta sonra pozitife dönen çok kişi var hiç belli olmaz umudunu yitirme daha çok erkenBenimde 7. Günüm bugün artık tamamen negatifKasıklarımdaki yanma dışında hiç bir şey de hissetmiyorum
Verdi bana folik asitSana doktor folik asit verdi mi acaba bana vermedi acaba unuttu mu diyorum. Gerçi şekerim yükseliyor diye glukofen verdi ama ilacın sayesinde 1 haftada 2 kg verdim..
Aslında yitirmedim biraz önce testi tekrarladım ikinci çizgi çıktı. 14. Güne kadar devamOlsun modunu düşürme sonuçta 14 güne kadar negatif olupta sonra pozitife dönen çok kişi var hiç belli olmaz umudunu yitirme daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?