Mrb cnmm inşallah olur ilk sefer mi çatlatma iğnesi nası gidiyo ağrı sancı varmıMerhaba kızlar. Femara kullandım bugün 19mm 1 yumurtam ve. 15mm altında 4 yumurtam daha vardı çatlatma iğnesini bugün oldum bende aranıza katıldım sizinle beraber beklemek istedimİnşllah güzel haberler alırız süreç sonunda
Inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın.. . Rabbim sabir versin bu gün bekleme olayı çok yıpratıcı oluyorMerhaba kızlar. Femara kullandım bugün 19mm 1 yumurtam ve. 15mm altında 4 yumurtam daha vardı çatlatma iğnesini bugün oldum bende aranıza katıldım sizinle beraber beklemek istedimİnşllah güzel haberler alırız süreç sonunda
Sen ne zaman yapacaksın testi canimMrb cnmm inşallah olur ilk sefer mi çatlatma iğnesi nası gidiyo ağrı sancı varmı
Himm daha baya var. Bu gece sabah nasıl olacak bilmiyorum stres yaptım....Daha var yarın bi hafta olcak 12,günde çıkıyormuş
Hayırlısı olsun canım bir dahaki sefere inşallah. Peki kanda baktirmadin mi adet olmadıysan muhakkak baktır testlere de her zaman guvenilmiyorKızlar benim iğnede bugün 17.günüm dün test yaptım negatif çıktı
Yok canım. İki kere klomen kullanarak yaptım geçen sene ikincisinde hamile kalmıştım ama kimyasaldı sonra ara verdim bu ay yeniden denemedim bende hafif pco ve eşimde sayı ve morfoloji sorunu varMrb cnmm inşallah olur ilk sefer mi çatlatma iğnesi nası gidiyo ağrı sancı varmı
Sonu güzel olsunda beklemek güzel olurInşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın.. . Rabbim sabir versin bu gün bekleme olayı çok yıpratıcı oluyor
Muhakkak sonu güzel olsun yeterki. ama bazen biz kadinlar fazla kaptırıp yipratabilitiyoruz kendimizi (özellikle ben)Sonu güzel olsunda beklemek güzel olur
Yok adet olmadım daha adetim düzensiz ama uygulamaya göre 10ndaHayırlısı olsun canım bir dahaki sefere inşallah. Peki kanda baktirmadin mi adet olmadıysan muhakkak baktır testlere de her zaman guvenilmiyor
Istersen bi kac gun daha bekle ama adet olmazsan kanda muhakkak yaptir testi.Yok adet olmadım daha adetim düzensiz ama uygulamaya göre 10nda
İki kere yaptım biri erken gebelik biri normal ikiside negatif çıktı
Tamam teşekkür ederim bilginiz içinIstersen bi kac gun daha bekle ama adet olmazsan kanda muhakkak yaptir testi.
Emin sen deilsin sadecee bı yolda ilerlemek hatta ilerleyememk ama nasip daha iyisini verecektir rabbim geciktiriyorsa vardır sebebiMuhakkak sonu güzel olsun yeterki. ama bazen biz kadinlar fazla kaptırıp yipratabilitiyoruz kendimizi (özellikle ben)
Oyle tabi.... Su an adet olacakmış gibi hissediyorum sabah teste gerek kalmayacak galibaEmin sen deilsin sadecee bı yolda ilerlemek hatta ilerleyememk ama nasip daha iyisini verecektir rabbim geciktiriyorsa vardır sebebi
Morfoloji kaç oranı acaba benim eşimin de normale göre düşük ama doktorlar bşe demedi normal gördü ama ben bitkisel de denedm o kişi morfolojide sebep olur dedi hep ben tedavi gördüm ama anlamadım bu işiYok canım. İki kere klomen kullanarak yaptım geçen sene ikincisinde hamile kalmıştım ama kimyasaldı sonra ara verdim bu ay yeniden denemedim bende hafif pco ve eşimde sayı ve morfoloji sorunu var
Yanii belli olmuyormuş herkes öyle diyoo hayırlısı olsun bakalm haberdar etOyle tabi.... Su an adet olacakmış gibi hissediyorum sabah teste gerek kalmayacak galiba
yüzde 3 ile yüzde 2olarak değişiyor sayı ise 30 m ileri hareket 2 mMorfoloji kaç oranı acaba benim eşimin de normale göre düşük ama doktorlar bşe demedi normal gördü ama ben bitkisel de denedm o kişi morfolojide sebep olur dedi hep ben tedavi gördüm ama anlamadım bu işi
hamile olduğunda da aynısı oluyor benim kimyasal ile sonuçlanan gebeliğim de ilk adet olacakmışım gibiydi tamam ya kesin geldi diye diye adet günü bir test yaptırdım 13 :) sonra 22 sonra 1 hafta sonunda adet oldum ama sonuç olarak gebelikte de adet sancısı ile birebir hatta bazen daha sancılı olabiliyor. Bunları kıstas almayın derim :)Oyle tabi.... Su an adet olacakmış gibi hissediyorum sabah teste gerek kalmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?