- Konu Sahibi tugcee1920
Sizin kaçıncı gününüzdunurella01 canım ben yaptım bugün çok hafif bir çizgi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kaçıncı gününüzdunurella01 canım ben yaptım bugün çok hafif bir çizgi var
Benim iğneden sonra 10.günümSizin kaçıncı gününüzdu
Benim 13. Günüm 9.10. hafif çıkmıştı. Sonra 12 ve 13 de yine yaptım çok hafif yine göründü acaba hala geçmedi mi iğnenin etkisiBenim iğneden sonra 10.günüm
12-13.günde gitmiş olabilir aslında iğne etkisi yarın ilk idrarla yeniden yap bence inşallah hamilesindirBenim 13. Günüm 9.10. hafif çıkmıştı. Sonra 12 ve 13 de yine yaptım çok hafif yine göründü acaba hala geçmedi mi iğnenin etkisi
Amin İnşallah ya bugün yaptığım ilk idrar değildi yarın birdaha deneyeyim.12-13.günde gitmiş olabilir aslında iğne etkisi yarın ilk idrarla yeniden yap bence inşallah hamilesindir
Yarında varsa kan testi ver bence kesinleşsin senin ilk iğnen miAmin İnşallah ya bugün yaptığım ilk idrar değildi yarın birdaha deneyeyim.
Evet ilk ignem yarında hafif olursa dediğin gibi kan testi yaparım.Yarında varsa kan testi ver bence kesinleşsin senin ilk iğnen mi
Güzel haberlerini bekliyorumEvet ilk ignem yarında hafif olursa dediğin gibi kan testi yaparım.
Sonucunu mutlaka yazarım, duanizda bulundurun benideGüzel haberlerini bekliyorum
canim ignemi sence gebelik mi ayy hadi insallah bakalimnurella01 canım ben yaptım bugün çok hafif bir çizgi var
İğne etkisi bence şuan diğer günlerde yapıcam çizginin koyuluğunu takip edicem inşallah gebeliktircanim ignemi sence gebelik mi ayy hadi insallah bakalim
Tabiki bulundururum sizde benim için edinSonucunu mutlaka yazarım, duanizda bulundurun benide
insallah canim haberleselimİğne etkisi bence şuan diğer günlerde yapıcam çizginin koyuluğunu takip edicem inşallah gebeliktir
Sabah gebelik testi yaptım sonucu negatif çıktı.Güzel haberlerini bekliyorum
canim bugun test yaptin miTabiki bulundururum sizde benim için edin
Kuzum kaçıncı gündü bugünSabah gebelik testi yaptım sonucu negatif çıktı.
Bugün de çok silik bir çizgi çıktı ama 11.gündeyim daha erken net olarak zaten 15de belli olcakcanim bugun test yaptin mi
evet canim dayancaz az kaldiBugün de çok silik bir çizgi çıktı ama 11.gündeyim daha erken net olarak zaten 15de belli olcak