- 9 Mart 2021
- 138
- 64
- 24
- Konu Sahibi tugcee1920
15gün dedigun asırı devam edicez biz iliskiye. ne zaman test yap dedi doktorunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15gün dedigun asırı devam edicez biz iliskiye. ne zaman test yap dedi doktorunuz
Merhaba canım. Yumurta takibinden sonra bebek olmazsa aşılama yaptıracağım cnm.Yazdıklarınızı okudum konuya ortadan giriyorum kusura bakmayın, klomen ve çatlatma iğnesi ile ben de hamile kalamadım. Ama sonra aşılama yaptırdım tuttu. Tüp bebekten önce bir kez de aşılama mı deneseniz acaba, çünkü tüp bebek aşamaları biraz daha zor.. Benim ilk çocuğum tüp bebek. Gittiğim doktor başka hiçbir şey denemeden tüp bebek yapmıştı bana. Aşılama ile olan bebeğimi kaybettim bu ay tekrar deniyoruz.. Umarım hepimizin sonucu hayırlı ve olumlu olur
banada aynen hayirlisi olsun bakalim15gün dedi
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum canım.. Yaşamayan anlamıyor.. Bu süreçte burda olmak en azından birbirini anlayan insanlarla derdini ve sürecini paylaşmak gerçekten çok güzel.. Bu güzel haberleri hepimiz birbirimize verelim inşallah şu mübarek ayda en büyük dileğim bu..Merhaba canım. Yumurta takibinden sonra bebek olmazsa aşılama yaptıracağım cnm.
Kaybın için üzgünüm, basın sağ olsun. Insallah yeniden bebek müjdesi ile mujdelenirsin. Hamile kalabiliyorsun. Bu çok güzel birsey. Insallah bundan sonra sağlıklı gebeliklerin olur
34-36. Saat sonra çatlıyor 24 saat canlı kalıyor.. Umarım pozitif sonucu görürsünüzKızlarrr selam
Doktorum 10 adet femara kullandırdı sonra da yumurta çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra ilişki dedi ancak 60 saat sonrasında olduk
Bayramdan önce test istedii
Umarım geç birliktelikten kaynaklı olumsuzluk yaşamam
Çatlatma iğnesi sonrası sıfır ağrı olması normal mi
Beklemek zor biliyorum ama 2 gün daha bekle istersenKızlar merhaba, benim çatlatma iğnesi sonrasi 11.Günüm kan testi vermemi önerir misiniz olsa 12. Günde çıkar mı sizce
Evet ya çok merak ediyorum. Ben bugün evde test yaptım onda çıkmadı iğne etkisi 9. Gün vardı demek bitmiş. İki gün sonra inşallah yukselir.Beklemek zor biliyorum ama 2 gün daha bekle istersen
Güzel haberlerinizi bekliyorum o vakitEvet ya çok merak ediyorum. Ben bugün evde test yaptım onda çıkmadı iğne etkisi 9. Gün vardı demek bitmiş. İki gün sonra inşallah yukselir.
sizde bir belirti var mi15gün dedi
Bel ağrım var hala geçmedi arada kasıklarım ağrıyor sizdr var mısizde bir belirti var mi
yok bende hic bir belirti kalmadi cok uzgunumBel ağrım var hala geçmedi arada kasıklarım ağrıyor sizdr var mı
Hiç üzülme herkeste farklı oluyor bu belirti işi kaç kişide okudum hamilelik gibi belirtileri olup negatif olan sen hiç strese sokma kendiniyok bende hic bir belirti kalmadi cok uzgunum
haftasonu test yapsam cikar mi acabaHiç üzülme herkeste farklı oluyor bu belirti işi kaç kişide okudum hamilelik gibi belirtileri olup negatif olan sen hiç strese sokma kendini
Benimde test yapasım var yarın 10 gün oluyor acaba test yaparak mı kontrol etsem diyorum iğne etkisinihaftasonu test yapsam cikar mi acaba
evet o sekilde yapan cok. rabbim bize çifte bayram yaşatsınBenimde test yapasım var yarın 10 gün oluyor acaba test yaparak mı kontrol etsem diyorum iğne etkisini
Aminn inşallahevet o sekilde yapan cok. rabbim bize çifte bayram yaşatsın