- 9 Mart 2021
- 138
- 64
- 24
- Konu Sahibi tugcee1920
Hadi inşallah hamilesindir ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha da koyulasmisss kizlar bana bi hryecan geliyoo
Hadi inşallah canımBen bir de ogretmenim hic bos vaktim olmuyor anca hafta sonlari temizlik yapabiliyorum doktorum da kafani dagit dedi de son 3 gun artik hayirlisiyla bugun kasik agrim var yine bu sefer solda :)
Hadi inşallah hamilesindir ya
Bence igne etkisi bu kadar uzun surmez ben cok duydum 9 da 10 da negatif goreni bu bizim kendi beta hcg mizBende bugün yaptım 12.günüm hafif silik çizgi vardı
İnşallah öyledir yaa bu ay mutlu haber almak istiyorumBence igne etkisi bu kadar uzun surmez ben cok duydum 9 da 10 da negatif goreni bu bizim kendi beta hcg miz
Alicaz insallah seninle ayni gidiyor gunlerimizİnşallah öyledir yaa bu ay mutlu haber almak istiyorum
Ay inşallah yaa boll dua ediyorumAlicaz insallah seninle ayni gidiyor gunlerimiz
Canım üzülme nasip benimde 13 günüm etken testlerden yaptım benimde negatif yarın kan vereceğim doktor istiyor ama ümit bitti bu ay ilk denemeydi bende devam etmeyeceğim kendi haline bırakacağım belki de böylesi şuan hayırlı olandır diyorum13. gunum ignenin negatif cook uzgunum.
Benimde 15. Günüm bugün dün sabah erken gebelik testi yaptım negatifti kan da vermedim hala adette olmadım dün ya da bugün olmam gerekiyorCanım üzülme nasip benimde 13 günüm etken testlerden yaptım benimde negatif yarın kan vereceğim doktor istiyor ama ümit bitti bu ay ilk denemeydi bende devam etmeyeceğim kendi haline bırakacağım belki de böylesi şuan hayırlı olandır diyorum
hayirlisi boyleymis ne yapalimCanım üzülme nasip benimde 13 günüm etken testlerden yaptım benimde negatif yarın kan vereceğim doktor istiyor ama ümit bitti bu ay ilk denemeydi bende devam etmeyeceğim kendi haline bırakacağım belki de böylesi şuan hayırlı olandır diyorum
Bence bekle canım bir kaç gün daha stresten etkliyor herşeyi eğer gelmezse o zaman kan verirsinBenimde 15. Günüm bugün dün sabah erken gebelik testi yaptım negatifti kan da vermedim hala adette olmadım dün ya da bugün olmam gerekiyor
Ben duphaston kullandım adetim zamanında gelsin diye gecikmemesi lazım yani çünkü 6 gün oldu ilacı bırakalıBence bekle canım bir kaç gün daha stresten etkliyor herşeyi eğer gelmezse o zaman kan verirsin
Canım o ilaçla ilgili çok bir bilgim yok düzenli gittiğin bir doktorun varsa görüş istersen yarın o zaman kan testi de verirsin inan bende yeniyim iğne konusunda vs. Umarım tez zamanda güzel haberlerini alırızBen duphaston kullandım adetim zamanında gelsin diye gecikmemesi lazım yani çünkü 6 gün oldu ilacı bırakalı
canim bugun 15. gunumuz ne yaptinAy inşallah yaa boll dua ediyorum
Bugün hasta oldum canımcanim bugun 15. gunumuz ne yaptin
diğerinde insallah olur canim. bn beklemedeyim halaBugün hasta oldum canım
Dır bakayım ikisinde de baktırmıştımKızlar birşey sormak istiyorum e2 değeriniz reglken ve yumurtalama dönemi kaç çıktı