24 kasim igne olduysa 25 kasimdan bugune sayarsak ignenin 13.gunu olmuyor mu?Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misinizikinci resmi az önce çektim
Evet iğne günü hariç bugün 13. Gün ama bugün test yapmadım en son dün akşam yaptım 12. Gün24 kasim igne olduysa 25 kasimdan bugune sayarsak ignenin 13.gunu olmuyor mu?
Suan o 3 kusur diye soz ettigin der yukselmistir cunku 10.gunden sonra takiplediginde siliklesmiyorsa pozitiftir
Kaset yaparsan net anlarsin canimEvet iğne günü hariç bugün 13. Gün ama bugün test yapmadım en son dün akşam yaptım 12. Gün
Vallahi bana surpriz olur çünkü birkaç gündür kesin hamile değilim diyorumKaset yaparsan net anlarsin canim
Ben ilk 11.gunde senin testlerden daha silik sekilde ogrenmistim deger 8 cikmisti
Seninkiler igne etkisini sollamis durumda suan
Erken gebelik testi yapmistim marka awoxtu galiba 2 sene gecti ustunden deVallahi bana surpriz olur çünkü birkaç gündür kesin hamile değilim diyorumkaset testim de hiç yok evde aksi gibi alasımda yok peki erken gebelik testi mi yapmıştın canım sen? Mesela benim önce bembeyazdı test ekranı c çizgisi vardı sadece, yuvarlayacak olursam ilk yarım saat-bir saat içinde çıktı diyebilirim ikinci çizgi
senin değer 8 iken çizgi ne zaman çıkmıştı hemen mi?
Evet onlar da sonradan çıktı o yüzden ümitsizim hani yani 5-6-10 saat sonra değil ama bir saat içerisinde çıktı üçü de o yüzden güvenemiyorumErken gebelik testi yapmistim marka awoxtu galiba 2 sene gecti ustunden de
Hemen cikti diye hatirliyorum ama cok belirsizdi
Diger yaptiklarin peki onlarda mi hep sonra cikti
Bu kadar net cikarmasi uf yaEvet onlar da sonradan çıktı o yüzden ümitsizim hani yani 5-6-10 saat sonra değil ama bir saat içerisinde çıktı üçü de o yüzden güvenemiyorum
Canım ya çok teşekkür ederimmBu kadar net cikarmasi uf ya
P.tesi kan verip olayi netlestiriyoruz
Ay insallah degerim yukselmis diye konuya giris yaparsincok aminnnnn
Evet kanımızı verdik ve konuya giriş yapıyorum canım değerim artmış HAMİLEYİMMMM!Bu kadar net cikarmasi uf ya
P.tesi kan verip olayi netlestiriyoruz
Ay insallah degerim yukselmis diye konuya giris yaparsincok aminnnnn
AyyyyyEvet kanımızı verdik ve konuya giriş yapıyorum canım değerim artmış HAMİLEYİMMMM!10. Gün betahcg 34.3 dualarınıza talibim katlanarak artsın sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin amin
Maşallah sağlıkla al kucağına bende alırım güzel haberi bu ay inş Perşembe bi on deneme testi yapcam bendeEvet kanımızı verdik ve konuya giriş yapıyorum canım değerim artmış HAMİLEYİMMMM!10. Gün betahcg 34.3 dualarınıza talibim katlanarak artsın sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin amin
Çok teşekkür ederimmAyyyyy
Allahim insallah saglikla 2 gunde bi artis olur
Gözün aydin canim
Amin çok teşekkür ederim çok dua ediyorum bebek için çaba gösteren herkese Allahım en kısa sürede gönlünüzün muradını hayırla ve kolaylıkla nasip etsinMaşallah sağlıkla al kucağına bende alırım güzel haberi bu ay inş Perşembe bi on deneme testi yapcam bende
Merhaba ben iğne oldum Pazartesi gününü bekliyorum test yapmak için siz hangi gebelik belirtileri yaşadınız acabaAmin çok teşekkür ederim çok dua ediyorum bebek için çaba gösteren herkese Allahım en kısa sürede gönlünüzün muradını hayırla ve kolaylıkla nasip etsinsize de ayrıca dua edeceğim herşey istediğiniz gibi olsun rabbim kucağınızı boş bırakmasın amin
Hangi gün iğne oldunuz acaba ? Benmde bugün 9.günüm.Merhaba ben iğne oldum Pazartesi gününü bekliyorum test yapmak için siz hangi gebelik belirtileri yaşadınız acaba
24 kasım akşamı çatlatma iğnesi günümdüHangi gün iğne oldunuz acaba ? Benmde bugün 9.günüm.
sormuştm
Ay pardon araya kaynak yapmışımHangi gün iğne oldunuz acaba ? Benmde bugün 9.günüm.
Ben 3 aralıkta çatlatma iğnesi oldum sonra doktor ilişki söyledi bende her şeye uydum doktor bir hafta sonra kontrole çağırdı gittim rahmimin kalınlaşması gerekiyormuş ama benimki kalınlaşmamış daha bunun için öncesinden ilaç vermişti zaten ona rağmen kalınlaşmamış. Yumurtan çatlamış dedi 1 hafta sonra test verirsen gebe olup olmadığını öğrenirsin dedi. Bende pazartesi gününü bekliyorum bi belirti de hissetmiyorum. Acaba olmadı mı diyorum kafama takmamaya çalışcam..Hangi gün iğne oldunuz acaba ? Benmde bugün 9.günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?