- 31 Mart 2022
- 513
- 129
- 53
14 nisanda çatlatma iğnesi yaptım bugün 15. Günüm işte bende adet olmayı bekliyorum olmadı büyük ihtimalle. Dün test yaptım negatif kan vermedim dahaİnşallah sizin nedir durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 nisanda çatlatma iğnesi yaptım bugün 15. Günüm işte bende adet olmayı bekliyorum olmadı büyük ihtimalle. Dün test yaptım negatif kan vermedim dahaİnşallah sizin nedir durum
Ne kadar var reglinize14 nisanda çatlatma iğnesi yaptım bugün 15. Günüm işte bende adet olmayı bekliyorum olmadı büyük ihtimalle. Dün test yaptım negatif kan vermedim daha
Düzensiz reglim o yüzden tarih veremiyorum maalesefNe kadar var reglinize
Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun mutlaka haber ver inş hamilesindirDüzensiz reglim o yüzden tarih veremiyorum maalesef
İnşallah bilmiyorum ki kararsız kaldım bende. İğneden sonra 17. Gün regli olmuştum bir sefer de bunda durum nedir hiç bilmiyorum verip vermemek konusunda kararsızımNe zaman kan vermeyi düşünüyorsun mutlaka haber ver inş hamilesindir![]()
Yani kanda çıkar varsa inşallah hayırlısı olsunİnşallah bilmiyorum ki kararsız kaldım bende. İğneden sonra 17. Gün regli olmuştum bir sefer de bunda durum nedir hiç bilmiyorum verip vermemek konusunda kararsızım
Evet çıkar olmadı yarın giderim hastaneye de eşim bekleyelim diyor… siz iğne yapmış mıydınızYani kanda çıkar varsa inşallah hayırlısı olsun
HayırEvet çıkar olmadı yarın giderim hastaneye de eşim bekleyelim diyor… siz iğne yapmış mıydınız
Canım sonucun nedir benimde ovülasyon pik ve adete 3 gün var
Negatif canım tehlikeli gecikmesini beklicemBen regl oldum canım üç gün gecikti sonunda oldum umarım senin olmaz![]()