- 6 Mayıs 2020
- 475
- 490
- 53
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Doktorunuz mu dedi 10 gün diye. Burada 12-14. Gün diyenler var çünküEn çok 10 gün diyorlar etkisi ben test yaptım bugün 10.gun çizgi yok yani etkisi geçmiş
Hayırlısı olsun inşallah nasip olsun hepimize.En çok 10 gün diyorlar etkisi ben test yaptım bugün 10.gun çizgi yok yani etkisi geçmiş
Rabbim gönlüne göre versin inşallahHayırlı olsun inşallahdarısı başıma bende kan vericem birkaç gün sonra
Aynı belirtiler bende de oldu dr a gittim hiç bir şey çıkmadı ağrılar devam edince 4 gün sonra tekrar gittim hamilesiniz dediler progestan verdiler yani hamile olabilirsin9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
Aynı belirtiler bende de oldu dr a gittim hiç bir şey çıkmadı ağrılar devam edince 4 gün sonra tekrar gittim hamilesiniz dediler progestan verdiler yani hamile olabilirsin
Tamam canım yazicam bana da dua et nolurRabbim gönlüne göre versin inşallahÇok sağolasın canım. Bir kaç gün sonra yazarsın seni takipte olacağım
17. Güne kadar gördüm 2. Çizhiyi evet biliyorum çok zor ama lütfen adetin geçmesini bekleyin sabredin ben 3 defa klomen kullandım 2 kere iğnede oldum estrofem kullandım sonrasında tutunsun diye progrstan olmadı olmuyor halada 2 ay olacak tedavi sizim rahim filmi sonrası ilk adetimi oldum bu ay bekliyorum sol tüp kapalı dedi bikaç ay sonra başka yerde yine çekilicemİşin içinde ilaç olduğu için acaba mı diyorum. Doktorumda ilacın etkisi ile ilgili bir şey söylemedi buradaki bilgilere göre bilgi sahibi oldum. Sizlerin doktorların ilacın etkisi ile ilgili neler söyledi. Tam olarak ne zaman geçermiş etkisiMinicikpandam
17. Güne kadar gördüm 2. Çizhiyi evet biliyorum çok zor ama lütfen adetin geçmesini bekleyin sabredin ben 3 defa klomen kullandım 2 kere iğnede oldum estrofem kullandım sonrasında tutunsun diye progrstan olmadı olmuyor halada 2 ay olacak tedavi sizim rahim filmi sonrası ilk adetimi oldum bu ay bekliyorum sol tüp kapalı dedi bikaç ay sonra başka yerde yine çekilicem
Hayırlısı ya artık gerçek çok zor bir süreç şimdiden kafa bir milyon düşünmekten..... çarşamba tahlil günü doktor öyle demişti ilaçları verirken. Yarından sonra belli olacak her şey. Rabbim yardımcımız olsun sabır versin bizlere17. Güne kadar gördüm 2. Çizhiyi evet biliyorum çok zor ama lütfen adetin geçmesini bekleyin sabredin ben 3 defa klomen kullandım 2 kere iğnede oldum estrofem kullandım sonrasında tutunsun diye progrstan olmadı olmuyor halada 2 ay olacak tedavi sizim rahim filmi sonrası ilk adetimi oldum bu ay bekliyorum sol tüp kapalı dedi bikaç ay sonra başka yerde yine çekilicem
Yükselebilir 2 gün sonra tekrar verin.Bende çatlama iğnesi vurulalı 13.gün aldın ondan önce 11 gün test yaptım çok çok hafif ikinci çizgi çıktı 13 gün kan verdim değerlerim 2.7 sizce yükselme şansı var mı ??
Adet gününüz ne zamanBende çatlama iğnesi vurulalı 13.gün aldın ondan önce 11 gün test yaptım çok çok hafif ikinci çizgi çıktı 13 gün kan verdim değerlerim 2.7 sizce yükselme şansı var mı ??
Sonucunuz ne olduilk kızıma da klomenle hamile kalmıştım ilk denemede , şimdi 2. çocuk için tedaviye başladım klomen + ovitralle ilk deneme bakalım inşallah buda ilkinde tutar
dün değerim 39du , doktora yarın gideceğim inşallah sağlıklı gebeliktirSonucunuz ne oldu
Kaçıncı günü 2 çıktı hayırlısı olsun inşallahdün değerim 39du , doktora yarın gideceğim inşallah sağlıklı gebeliktircuma 2ydi p.tesi 39 , 4 gün için artış fazla geldi ondan tedirginim .. hayırlısı inşallah
12. güne kadar igne etkisi olabiliyor o zamna kadar hatta 14 . güne kadar kan verme yanılırsın canım bende igne ile hamile kaldım senin gibi her an adet olacakmışım gibi agrılarım vardı karında şişligim birde dayanılmaz baş agrım vardı hamile oldugumu ögrendim inşallah sende öylesindir igne etkidir agrı kesici içme dayan canım dayanamıyorsan uyumaya çalış9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
Benim 9.gün etkisi geçti 12.gün silik çizgi gördüm 13. ve 14.gün test ile takip ettim koyulaşma yükseliyor mu diye 15. Gün kan verdim 156 çıkmıştı hcg herhangi bir belirtim olmadı sadece adet olucakmış gibi bir ağrı vardı onun dışında bir belirtim de olmadı 6.haftamdan sonra bulantılarım başladı. Gönlünüzce olsun herşey
12. güne kadar igne etkisi olabiliyor o zamna kadar hatta 14 . güne kadar kan verme yanılırsın canım bende igne ile hamile kaldım senin gibi her an adet olacakmışım gibi agrılarım vardı karında şişligim birde dayanılmaz baş agrım vardı hamile oldugumu ögrendim inşallah sende öylesindir igne etkidir agrı kesici içme dayan canım dayanamıyorsan uyumaya çalış
12.gün 2 15.gün 39Kaçıncı günü 2 çıktı hayırlısı olsun inşallahRabbim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?