Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı belirtiler bende de oldu dr a gittim hiç bir şey çıkmadı ağrılar devam edince 4 gün sonra tekrar gittim hamilesiniz dediler progestan verdiler yani hamile olabilirsin

17. Güne kadar gördüm 2. Çizhiyi evet biliyorum çok zor ama lütfen adetin geçmesini bekleyin sabredin ben 3 defa klomen kullandım 2 kere iğnede oldum estrofem kullandım sonrasında tutunsun diye progrstan olmadı olmuyor halada 2 ay olacak tedavi sizim rahim filmi sonrası ilk adetimi oldum bu ay bekliyorum sol tüp kapalı dedi bikaç ay sonra başka yerde yine çekilicem

Anladim tüpü açabiliyorlar diye biliyorum geçmiş olsun Rabbim sizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah en kısa zamanda

Hayırlısı ya artık gerçek çok zor bir süreç şimdiden kafa bir milyon düşünmekten..... çarşamba tahlil günü doktor öyle demişti ilaçları verirken. Yarından sonra belli olacak her şey. Rabbim yardımcımız olsun sabır versin bizlere

Bende çatlama iğnesi vurulalı 13.gün aldın ondan önce 11 gün test yaptım çok çok hafif ikinci çizgi çıktı 13 gün kan verdim değerlerim 2.7 sizce yükselme şansı var mı ??

Benim 9.gün etkisi geçti 12.gün silik çizgi gördüm 13. ve 14.gün test ile takip ettim koyulaşma yükseliyor mu diye 15. Gün kan verdim 156 çıkmıştı hcg herhangi bir belirtim olmadı sadece adet olucakmış gibi bir ağrı vardı onun dışında bir belirtim de olmadı 6.haftamdan sonra bulantılarım başladı. Gönlünüzce olsun herşey

dün değerim 39du , doktora yarın gideceğim inşallah sağlıklı gebeliktir cuma 2ydi p.tesi 39 , 4 gün için artış fazla geldi ondan tedirginim .. hayırlısı inşallah
Kaçıncı günü 2 çıktı hayırlısı olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et nolur

12. güne kadar igne etkisi olabiliyor o zamna kadar hatta 14 . güne kadar kan verme yanılırsın canım bende igne ile hamile kaldım senin gibi her an adet olacakmışım gibi agrılarım vardı karında şişligim birde dayanılmaz baş agrım vardı hamile oldugumu ögrendim inşallah sende öylesindir igne etkidir agrı kesici içme dayan canım dayanamıyorsan uyumaya çalış

İnşallah canım nolur bana da dua et olur mu sağ salim al kucağına inşallah

Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah bebisini .. benim göğüs ağrım çok bugün 11 gün oldu beklicem bende 13 ya da 14 kan vericem bana da dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…