• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah bebisini .. benim göğüs ağrım çok bugün 11 gün oldu beklicem bende 13 ya da 14 kan vericem bana da dua edin nolur ❤
saol canım darısı başınıza inşallah rabbim yardımcınız olsun inşallah hamişsinizdir en yakın zamanda rabbim hepinize akıllı uslu hayırlı saglıklı aklı başında evlatlar versin inşallah

Benimde çatlatma iğnesinden sonraki 10. Günüm ve dayanamayıp kan verdim çünkü kasık ağrısı göğüs acısı akıntı derken bu sefer oldu dedim ve kan sonucum 5 çıktı. Doktorum malesef gebelik yok dedi :(

Benimde çatlatma iğnesinden sonraki 10. Günüm ve dayanamayıp kan verdim çünkü kasık ağrısı göğüs acısı akıntı derken bu sefer oldu dedim ve kan sonucum 5 çıktı. Doktorum malesef gebelik yok dedi :KK43:

Nasıl yok dedi ki şüpheli değer birkaç gün sonra tekrar kan verin

Benimde çatlatma iğnesinden sonraki 10. Günüm ve dayanamayıp kan verdim çünkü kasık ağrısı göğüs acısı akıntı derken bu sefer oldu dedim ve kan sonucum 5 çıktı. Doktorum malesef gebelik yok dedi :KK43:
iğnenin etkisi devam ediyor olabilir 14. günden sonra kan verin . Benim 12. gün 2 çıktı, 15.gün 39 çıktı

Yarın iğneden sonra 12. Gün olacak tekrar kan verip size de haber veririm sizler de kan testlerinin sonuçlarını yazın 🥰 eğer olumsuz olursa bu kadar ağrılı bir aydan sonra tekrar klomen ve çatlatma iğnesi olmak hiç istemiyorum ben

Hayırlısı ya artık gerçek çok zor bir süreç şimdiden kafa bir milyon düşünmekten..... çarşamba tahlil günü doktor öyle demişti ilaçları verirken. Yarından sonra belli olacak her şey. Rabbim yardımcımız olsun sabır versin bizlere
Merhaba , son durumunuz nedir? İnşallah yola çıkmıştir bebişin🤲🏻

Yarın iğneden sonra 12. Gün olacak tekrar kan verip size de haber veririm sizler de kan testlerinin sonuçlarını yazın 🥰 eğer olumsuz olursa bu kadar ağrılı bir aydan sonra tekrar klomen ve çatlatma iğnesi olmak hiç istemiyorum ben
Benimde yarın 13. Günüm .. evet haber ver mutlaka bende haber vericem 🥰🤲 inşallah bebeğin seninledir

Merhaba kızlar bende bu ayın 1. De çatlatma iğnesi oldum 5 gün klomen kullandıktan sonra dünde doktorum kontrolde tumurtalarımın çatladığı ı söyledi ve kesin sonuç için bir sonraki cuma test yapalım dedi. Benim ilk denemem şu an hiç bi belirtim yok

Merhaba kızlar bende bu ayın 1. De çatlatma iğnesi oldum 5 gün klomen kullandıktan sonra dünde doktorum kontrolde tumurtalarımın çatladığı ı söyledi ve kesin sonuç için bir sonraki cuma test yapalım dedi. Benim ilk denemem şu an hiç bi belirtim yok
Bende iğnenin 11. Günündeyim. Hasta olacak gibi belim ağrıyor. Akıntı vardı ama bitti iki gündür o da yok. Umutlanmak istiyorum ama hiç bir dayanağım yok. Hakkımızda hayırlısi.

Belirti herkes de olmayabilirmis kişiye göre değişir olumlu düşünelim olumlu olsun

Back