- 26 Haziran 2020
- 149
- 102
- 13
- 38
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Bende 8 gün önce iğne oldum. Ve akıntım falan olmaya başladı. Bu sefer oldu galiba diyordum. Ama olmadı mı acabaİğne etkisi geçene kadar bütün hamilelik belirtilerini yaşadım diyebilirim
Kaç gunde geçtiİğne etkisi geçene kadar bütün hamilelik belirtilerini yaşadım diyebilirim
İnşallah hayırlı güzel haberler verelim inşallahBenimde bugün 7.günüm yumurtalar 21 24 büyüklükte 2 tane vardı bide bi kaç tane daha vardı onları söylemedi inşallah hepimizin tutmuştur
Akıntı olması normal diye biliyorum ara ara benimde oluyo çünküBende 8 gün önce iğne oldum. Ve akıntım falan olmaya başladı. Bu sefer oldu galiba diyordum. Ama olmadı mı acaba
Merhaba canım inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur bende ilk.defa denedim olmadı şuan adetim doktora gidip ikinci kere başlayacağım sonucunu bana yaz olur mu Allah gönlüne göre versinAkıntı olması normal diye biliyorum ara ara benimde oluyo çünkü
Canım bence 14.84 iğne değerine göre yüksek geldi bana bilmiyorum gebelik de olablir inşallah hayrılısı olsun tabi sen yine de her ikisinede hazırlıklı ol ama inşallah hamilesin diye düşünüyorum9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
Ayy inşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat nolur bana da dua edin sizlerde dualarimdasinizCanım bence 14.84 iğne değerine göre yüksek geldi bana bilmiyorum gebelik de olablir inşallah hayrılısı olsun tabi sen yine de her ikisinede hazırlıklı ol ama inşallah hamilesin diye düşünüyorum
Merhaba canım inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur bende ilk.defa denedim olmadı şuan adetim doktora gidip ikinci kere başlayacağım sonucunu bana yaz olur mu Allah gönlüne göre versin
İnşAllah canım hakkında hayırlısı olsunAyy inşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat nolur bana da dua edin sizlerde dualarimdasiniz
Bende çatlatma iğnesinin 13.günü kan verdim 32.6 çıktı. 2 gün sonra tekrarladım 250.7 çıktı. 3 gün geçti bu sabah tekrar kan verdim. Hamilesin bence değerin yüksek.9 gün oldu iğne vurulali göğüs ağrım gecmedi iki üç gündür de adet olcak gibi ağrım oluyor kasıklarım sertleşti sizce adet mi olucam ? Ya da bu belirtiler hala iğne etkisi mi ? Ateş basması da yaşıyorum ateşim çıkmış gibi oluyor anlık iğnenin 7. Günü başka bişey için doktora gittim beta da baktı 14.84 tü iğne etkisi olduğunu biliyorum
Aminnn InşallahTamam canım yazicam inşallah hepimize Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat
Igne etkisi de olabilir. 14 gunden once hamile olup olmadiginiz anlasilmaz maalesef.
Bende çatlatma iğnesinin 13.günü kan verdim 32.6 çıktı. 2 gün sonra tekrarladım 250.7 çıktı. 3 gün geçti bu sabah tekrar kan verdim. Hamilesin bence değerin yüksek.
Merhaba, bende 23 eylülde çatlatma iğnesi oldum, bugün 12. Günüm bitiyor, bat 8 Ekim, hiç bir test herhangi bir şey yapmadım, aşırı kasık ağrısı 3-4 gündür ve sık idrara çıkma ve yoğun şeffaf akıntı, bakalım
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ben yaptım 14.gün bugün yani bakalım sonuç ne çıkacak
İşin içinde ilaç olduğu için acaba mı diyorum. Doktorumda ilacın etkisi ile ilgili bir şey söylemedi buradaki bilgilere göre bilgi sahibi oldum. Sizlerin doktorların ilacın etkisi ile ilgili neler söyledi. Tam olarak ne zaman geçermiş etkisiAyy var hayırlısı olsun inşallahçok yeni darısı basima
En çok 10 gün diyorlar etkisi ben test yaptım bugün 10.gun çizgi yok yani etkisi geçmişİşin içinde ilaç olduğu için acaba mı diyorum. Doktorumda ilacın etkisi ile ilgili bir şey söylemedi buradaki bilgilere göre bilgi sahibi oldum. Sizlerin doktorların ilacın etkisi ile ilgili neler söyledi. Tam olarak ne zaman geçermiş etkisiMinicikpandam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?