Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı olması normal diye biliyorum ara ara benimde oluyo çünkü
Merhaba canım inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur bende ilk.defa denedim olmadı şuan adetim doktora gidip ikinci kere başlayacağım sonucunu bana yaz olur mu Allah gönlüne göre versin

Canım bence 14.84 iğne değerine göre yüksek geldi bana bilmiyorum gebelik de olablir inşallah hayrılısı olsun tabi sen yine de her ikisinede hazırlıklı ol ama inşallah hamilesin diye düşünüyorum

Canım bence 14.84 iğne değerine göre yüksek geldi bana bilmiyorum gebelik de olablir inşallah hayrılısı olsun tabi sen yine de her ikisinede hazırlıklı ol ama inşallah hamilesin diye düşünüyorum
Ayy inşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat nolur bana da dua edin sizlerde dualarimdasiniz

Merhaba canım inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur bende ilk.defa denedim olmadı şuan adetim doktora gidip ikinci kere başlayacağım sonucunu bana yaz olur mu Allah gönlüne göre versin

Tamam canım yazicam inşallah hepimize Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat

Bende çatlatma iğnesinin 13.günü kan verdim 32.6 çıktı. 2 gün sonra tekrarladım 250.7 çıktı. 3 gün geçti bu sabah tekrar kan verdim. Hamilesin bence değerin yüksek.

Merhaba, bende 23 eylülde çatlatma iğnesi oldum, bugün 12. Günüm bitiyor, bat 8 Ekim, hiç bir test herhangi bir şey yapmadım, aşırı kasık ağrısı 3-4 gündür ve sık idrara çıkma ve yoğun şeffaf akıntı, bakalım

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Amin hayırlısı olsun inşallah benim göğüslerim çok ağrıyor ara ara da kasık ağrım var adet olcak gibi estrofem kullanıyorum ve bugün 10.gunum duphaston başladım tutunsun varsa diye doktor verdi dua edelim birbirimize

Ben yaptım 14.gün bugün yani bakalım sonuç ne çıkacak

Eklentiler

• 474AAF2A-DF66-4CF9-98C4-0C3412240843.jpeg
    124,3 KB · Görüntüleme: 124
Ayy var hayırlısı olsun inşallah çok yeni darısı basima
İşin içinde ilaç olduğu için acaba mı diyorum. Doktorumda ilacın etkisi ile ilgili bir şey söylemedi buradaki bilgilere göre bilgi sahibi oldum. Sizlerin doktorların ilacın etkisi ile ilgili neler söyledi. Tam olarak ne zaman geçermiş etkisi Minicikpandam

En çok 10 gün diyorlar etkisi ben test yaptım bugün 10.gun çizgi yok yani etkisi geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…