Çatlatma iğnesi 8. Gün

elif1295

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
36
3
1
26
Kızlar merhaba geçen hafta Salı çatlatma iğnesi olduM. İğne gününü saymazsan bugün sekizinci günüM
Dün dün ve bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı hemen normalde sekizinci gün benim vücudum atardı iğne etkisini
Bir de idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için çok sık tuvalete çıktım bu süreçte yani vücudundan normalden hızlı atılmış olması gerek diye düşünüyorum asıl sorum şu sekizinci gün pozitif gören var mı gebeliğin olmuş olan var mı

IMG_2587.webp

Kızlar merhaba geçen hafta Salı çatlatma iğnesi olduM. İğne gününü saymazsan bugün sekizinci günüM
Dün dün ve bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı hemen normalde sekizinci gün benim vücudum atardı iğne etkisini
Bir de idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için çok sık tuvalete çıktım bu süreçte yani vücudundan normalden hızlı atılmış olması gerek diye düşünüyorum asıl sorum şu sekizinci gün pozitif gören var mı gebeliğin olmuş olan var mı

Merhaba,
Ovitrelle prospektüsünde iğne kullanımından sonra 10 güne kadar kan veya idrar ile gebelik testi yapmanız durumunda yalancı pozitif sonuç alma ihtimali vardır yazıyor
Bazı kişilerde iğneden sonra iğne etkisiyle 16. gün bile pozitif çıkmış
Doktorum kesin sonuç için en iyisinin regli geciktikten sonra Beta HCG baktırmak olduğunu söylüyor
Sizin regli gecikti mi?

Merhaba,
Ovitrelle prospektüsünde iğne kullanımından sonra 10 güne kadar kan veya idrar ile gebelik testi yapmanız durumunda yalancı pozitif sonuç alma ihtimali vardır yazıyor
Bazı kişilerde iğneden sonra iğne etkisiyle 16. gün bile pozitif çıkmış
Doktorum kesin sonuç için en iyisinin regli geciktikten sonra Beta HCG baktırmak olduğunu söylüyor
Sizin regli gecikti mi?
14 ü regl tarihim normalde ama çatlatma iğnesini geçen hafta salı vurdum yani adrt tarihin değişebilir zTen düzenli değiş

Hangi gün çatladığı belli değil ki

İğneden 36 sonra çatladığı varsayılıyor
İğne yaptırdığınız saate göre geçen hafta çarşamba ya da perşembe çatlamış oluyor
Çarşamba ya da perşembe gününden de 14 gün geçmesi lazım regl olmanız için
Ben iğneden 4 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam hala çatlamamıştı
Çarşamba ya da perşembe de yani en erken çatlama ihtimali

İğneden 36 sonra çatladığı varsayılıyor
İğne yaptırdığınız saate göre geçen hafta çarşamba ya da perşembe çatlamış oluyor
Çarşamba ya da perşembe gününden de 14 gün geçmesi lazım regl olmanız için
Ben iğneden 4 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam hala çatlamamıştı
Çarşamba ya da perşembe de yani en erken çatlama ihtimali
Yumurtam zaten 24 mm di doktor öatlatma iğneside verme taraftarı değildi gerek yok çatlayacak dedi ben şansa bırakmak istemedim istedim çatlatma iğnesi

9. Günde silik çizgi çıktı sizce varmı ?
En doğrusu 14 15 günde kan vermek bence şuan gebe olsanız bile kaset teste çıkmaz. Bende 14 nisanda yaptım hiç bir belirtim yok sizin varmı. Hangi günleri değerlendirdiniz aceba ben 14 nisanda iğne oldum 15 16 nisanı değerlendirdim

En doğrusu 14 15 günde kan vermek bence şuan gebe olsanız bile kaset teste çıkmaz. Bende 14 nisanda yaptım hiç bir belirtim yok sizin varmı. Hangi günleri değerlendirdiniz aceba ben 14 nisanda iğne oldum 15 16 nisanı değerlendirdim
Ben önceden hamile kalmıştım 10-11-12 günler idrarda öğrenmiştim kan verince 13 gün 37 çıkmıştu
Biz iğneden 1 saat öncesini değerlendirdik
24 saat sonrasını değerlendirdik
Bide 48 saat sonrasını
36. Saatte olmadı

Back
X